Февруарчето посреща с песен свойта първа златна есен

• 25 736
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро и от нас!
Стискаме силно палци с Краси и малката точица на Велзир и мама Деси и се надяваме бързо да се оправят и скоро при нас да се завърнат! Hug Hug Hug
Карбо, благодаря за номинацията, много мило ми стана! Някой ден ще трябва да се наканим да дойдем да си взема чадърчетата(не че сега ще ми трябват, но до май месец белкем сколасам).
Гея, направо ................ не знам какво да кажа за това, което беше пуснала - просто Weary
МамаЗ искам и аз там Blush
За витамините - може да се провери дали различните имуностимулатори са съвместими с кърменето - моят мъж пие някакви капки и доста добре му се отразяват, но не знам дали са съвместими с кърменето. От време на време шпионирам майските бъдещи мами и там бяха пуснали някаква статия, в която се отричаше пиенето на витамини, но не помня защо - ще ме извините, но бременна кърмачка хич не е лесно да си! Crossing Arms
За връщането на работа - кой е като мен чак след май 2011! smile3534 smile3534 smile3533
Но ако не бях забременяла работата ме зовеше със страшна сила от пролетта(добре, че имам натрупана отпуска, иначе 4.02 чукаше на предното стъкло). Добре си се уредих!

# 676
  • София
Здравейтеееееееее!!!!!!!!!!!  Hug  Hug  Hug

Днес съм в много добро настроение,защото в момента Ники спи в кошарата, заспа САМ направо не мога да повярвам,твърдо,но не грубо му обясних,че мама има работа и не може да спи върху нея,не знам дали това е имало ефект или просто е бил много уморен, все пак дивее от 6,20, но сега нанка и аз мога да се поровя из нета  Party дано не е временно явление и следобяд пак заспи сам, защото Силве докато той спи почти нищо не мога да правя,когато много мърдам се буди и аз гледам да стоя неподвижна,пускам си телевизора,но без звук и така нямам и много избор какво да гледам или чета книга,ако съм се сетила предварително да си я сложа до мен преди да започна пирспиването  Simple Smile Случвало се е нито дистанционните,нито книга да има до мен и тогава докато той спи си мечтая, с две думи губя си времето.

Понеже обещах снимки и от нашия космонавт,който пак подчертавам е само 17лв.,а си е дебел с качулка и с ръкавички за ръцете и краката. Ето го:

Космонавтчето ни е купено от майка ми,избрах го без да знам,че е 17лв. нито пък тя е държала да му купи нещо евтино,просто така се случи.
А свекър ми беше дал 50лв. за да купим яке за Никола,аз казах,че няма да дам толкова пари за едно яке,но той му ги остави и аз си правех сметка да му купя и джинси с тези пари,но моя мъж се хвана за едни якета до нас по 50лв. и така Никола има и яке от 50лв.,което според мен е лудост,та това е бебе,не може дрехите за бебенца да са толкова скъпи и казвам на мъжа ми,че не е оправдано да се дават грешни пари,той ми обяснява нали не ги даваш ти,но въпроса не е в това кой ги дава,а че не е редно,при положение,че можеше да му намерим яке за половината пари.
Та както и да е отклоних се от темата мисълта ми беше,че освен с космонавта ще го обличам и с якето и майка ми му е купила едно дебело долнище та си имаме и втора опция за зимата като се снимаме и с нея пак ще се покажем  Simple Smile

За прословутите бурканчета и кухня реших да занеса т старите,дори и да са 200гр. ще прощават,едва ли ще се усетят за 10гр.
Утре като хапнем ще пиша дали я яде манджата  Simple Smile

Нямам търпение за Котките утре. Кой още ще ходи? Маринче в колко се чакаме пред таетъра?

Да ви се похваля вчера капарирах за мен,мъжа ми и малка компания приятели хотел в Чепеларе за студенския празник,хотела изглежда супер и нямам търпение да отида и да си почина малко - сауна басейн рай,е признавам,че ще ми е трудно да се отделя от Ники за толкова време - две нощи,но и ние с таткото имаме нужда да останем малко насаме,да се видим като хората,малко романтика и релакс.А и дефакто няма да се виждаме само един ден - на девети на осми ще го оставим,а на десети ще си го вземем,надявам се няма да страда за мен душичката?!

# 677
Пате,успя ли да си запишеш час при Марков? Ти сега в коя седмица си? На мен още в 11-а г.с. ми каза пола..Ще ми простиш любопитството,ама и аз се вълнувам за теб!  Laughing

Вчера сварих тиквата и реших да я пека малко и във фурната.Обаче сипах само прясно мляко..Не се сетих за яйцата.. Embarassed Кажете ми как,плийййс !

# 678
Здрасти мами и бебета!

О, пате, радвам се да те"видя" добре звучиш, някак бодро Wink.

Ходихме на лекар, казаха ни че това е екзема (лишей), който се дължи на прекалено сухия климат и специфичната вода. Да го мажа 5 дни по 3 пъти на ден с Хидроколртизол 1% и ще мине.

Тук днес ще има протести. Пред USA посолството се събират, да протестират срещу правителството. Като се прибирахме имаше много полиция, с шлемове и палки. Предполагам, че около американското посолство са и по-тежко въоръжени. Днес ни казаха да не излизаме извън посолството. Дано няма ексцесии и ранени Praynig.

# 679
Момичета ще предам всичките ви положителни мисли за Деси и Велизар  Hug Благодаря ви от нейно име  Hug

Може ли някой да ми пусне линк за Джъмбо ако има ел. магазин , че незнам къде се намира и искам да видя някаква карта
  bouquet

# 680
Здравейте,
ние пак сме болни Sick кашляме, сополи течат като река...направо ужас. Днес пак ще викам докторка вкъщи,че с този грип до поликлиниката няма да ходя. Аз пропуснах консултацията миналата седмица и сега идея си нямам колко тежим ( като нямаме кантар).
Много стиснати палци за Велизар и Деси, много се измъчиха с тези болници милите.
Теди, незнам Джъмбо да има ел.магазин, но се намира лесно. Качи се на трамвай 7 от НДК и кажи на ватмана ,че искаш да слезеш на Джъмбо-той ще ти каже къде е.Ако не се лъжа е 5 или 6 спирка от НДК.
Весе, аз съм без кола и още не съм решила как ще отида до Музикалния театър, но ще гледам да съм там към 6:45 най-късно.

# 681
  • Пловдив
.
Качи се на трамвай 7 от НДК и кажи на ватмана ,че искаш да слезеш на Джъмбо-той ще ти каже къде е.Ако не се лъжа е 5 или 6 спирка от НДК.

посока централна гара,нали?

# 682
А ако не е много нахално дали може да ми обясните с кола от хаджи димитър как се стига до там  Blush

# 683
  • sofia
Толо,аз тиквата я нарязвам на парчета ,поръсвам малко захар и по едно малко парченце масло и запичaм,когато е готова разбивам мляко и яйца,захар и кълцани орехи и допичaм,става много вкусно.
Стиснати палци и от нас за Велизар и мама Деси.

# 684
Елфи, не към Ценрална гара - обратно.
С кола от Хажди Димитър, илизаш по бул.Ситняково (май така се казваше) на Цариградско шосе, оттам караш към Орлов мост, завиваш по канала и излизаш на бул.БЪлгария, след като минеш моста на влюбените започваш да броиш светофарите -на първия минаваш направо, на втория също направо и на третия ти е Джъмбо в насрещната лента.Завиваш наляво и си там.

# 685
  • Пловдив

Интересна работа-трамвая на края на витошка завива на дясно и отива на пазара и там му е последната спирка.Толкова неща са се променили в София ooooh!

# 686
  • sofia
Теди ,тъй като незнам къде си в Хаджи Димитър ,обяснявам от сточна гара.Тръгваш по Васил Левски,подминаваш университета ,на Попа свиваш по Патриарха(на дясно),преди градинката на НДК завой на ляво ,след това на първия светофар на дясно и си на бул.България,само на право,подминаваш две големи къщовища и ще видиш БИЛАТА ,точно до нея е и ДЖЪМБО.Дано да се оправиш.

# 687
  • sofia

Интересна работа-трамвая на края на витошка завива на дясно и отива на пазара и там му е последната спирка.Толкова неща са се променили в София ooooh!
Tova e tramvai N1,sedem nikoga ne e hodil do pazara na Ivan Vazov.

# 688
Елфи,няма да се ядосваш!  Laughing И от пазара "Ив.Вазов" пеша през парка и после в уличките стигаш пак до Джъмбо за 20-ина минути спокоен ход !  Heart Eyes

Сребърна,мерси много!  Hug

# 689
Стискам палци на Велизарчо и Деси, дано бързо се оправи малкия сладур  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт