Зимна кърмаческа серия?

• 12 411
  • 268
  •   1
Отговори
# 15
Аз искам нещо от ватиран плат (като анцунг) детски размер 98 и размер 86. И двете с надпис - "ДА! Все още съм кърмаче!" Даже обмислям да си ги поръчам да ми направят надписите, обаче ми казаха да занеса дрешките, а не намиран нещо изчистено без надписи и декорации. Големия син ще избие рибата като иде така на детска градина, ще има зелени физиономии  Sick .

Идеята е страхотна. И сигурно ще има много желаещи.
Обаче трябва да се включи някой от "знаещите", дето да каже откъде да се вземат такива анцузи или платове за тях, как и къде да се поръчат за ушиване, надписване и т.н.
Също и за блузите за майките.

А иначе идеи за надписите винаги има и не е трдуно да се избере.

# 16
  • Пловдив
Аз мисля, че ще е добре да се купят направо готови дрехи. А надписите във всяка рекламна агенция ще ги направят, ама случайно знам една мацка от форума, която ще ги пусне на преференциални цени като за наши хора Simple Smile

ПП: Не съм я питала още де. Ама ако решим какво искаме като надписи на колко дрехи ще я питам за цени.

# 17
  • Карлово
Янтре, предвид предишните поръчки, някъде около 500-600 тениски се поръчват. Но за по-дебели блузи и цената ще е повече. Така, че може да има отлив малък.
Мисля, че можем да облекчим максимално Шаманката, щом имаш вариант за печата. Пък може и някой друг да изяви желание да направи надписите. Остава някой да каже откъде да вземем блузите - и за децата, и за мамите, и за татковците. За дечковците някоя мама пловдивчанка може да провери във Вис Виталис за артикули и цени на едро.
Хайде момичета, не е мисия невъзможно, нека се опитаме да имаме зимна колекция, а и да оставим Шамана и бъдещото малко шаманче да се наслаждават на състоянието 2 в 1.

# 18
Знаех си, че няма да устискате  Mr. Green

Да ви кажа, от опит вече, до сега не съм намирила производител или вносител, който да предлага пълната гама номера (62 - 116 поне) детски или дамски блузи. Или пък качеството не е било приемливо, а и цената също. За  това за последните "колекции" правех кройки, търсех платове и давах да ги шият малки цехчета. Това сещате се е трудоемко, но пък се получаваше прилично. Сега обаче обиколките ще са ми непосилни, а до тук не успях да открия готови неща. Печата ми е най малкия проблем, въпреки, че и той стои, проектът не е проблем, защото е работа на компютър.
Искаше ми се и тази зима да направим нещо, но идея нямам как да стане. Ако имате конкретни идеи, пишете ми на ЛС, ще проверим и дано стане. Ако се стигне до правене на зимна колекция, трябва да има един екип от поне двама трима, които да комплектоват пратките накрая и да разпращат по градиве. За сметката, мога да използвам и моята, защото вече имам он лайн банкиране.

Та така, нещата са трудни, но не и невъзможни  Peace

# 19
  • Пловдив
Ако ще се шие става много дебела работа, аз нямам възможност. В Сопот няма никакъв избор на платове, няма и много фирми.

# 20
И мен ми се ще да не се шие, ама до сега нищо готово не съм открила. Или няма номера, или искат по 10 - 12 лева на блуза обикновена, а това плюс останалите разходи става ... голяма цена.

# 21
  • Пловдив
А как ви звучи варианта всеки да си купи и премери каквото иска, да го пратим на един човек и после само да се отпечатат еднакви емблеми, надписи, картинки, слагаме малко дарение за ЛЛЛ и готово?

# 22
Янтра, куриерските разходи ще оскъпят невероятно начинанието и може да стане дори по-скъпо от готовите оферти, за които пише Шаманката. Освен това работата на "диспечерите" ще се удвои.

Понеже очевидно Шаманката не е в състояние да се нагърби с цяла колекция... се чудех дали не може просто да се направи winter edition на великолепната кърмаческа блуза - същата кройка, същия дизайн, същите размери - но с дълги ръкави. Много хора не успяха да си поръчат от нея, а други бихме си поръчали по няколко още Simple Smile

# 23
  • Пловдив
Кви куриери?!?!?! Български пощи за вас няма ли? hahaha hahaha hahaha Наистина с пощите е по-евтино. Много по евтино.

# 24
  • Карлово
Кви куриери?!?!?! Български пощи за вас няма ли? hahaha hahaha hahaha Наистина с пощите е по-евтино. Много по евтино.
И аз така мислех, докато не ми изчезна едно колетче. При това беше с наложен платеж и потъна ей така в небитието. Като изключа чужбинските пратки, хич не ща и да чуя за тях вече.

Проблемът не е дали ще са една, две или пет варианти. Проблемът е, че някой трябва да отиде, да купи блузите, после да занесе за печат, отново да се вземе, да се разпределят и надпишат по градове, после да се изпратят. Ей това е голямата хамалогия.

# 25
Янтра, минала съм и през подобна организация, всеки си взима, носи, прави ... вярвай ми не работи. Говоря не за кърмаческите колекции, а по друг повод, защото това ми е работата или поне част от нея. Колкото по - малко хора се занимават с организацията на едно такова действие, толкова по - голям успех има то. Момичетата, които са помагали до тук знаят каква е процедурата и колко се опитваме да я опростим, че да няма недоволни и големи загуби.
При изпращането ползваме и куриери и пощи. Куриерите са определено по сигурни, още повече за големите пакети от по 10 - 15 кг. Пощите са хубаво нещо, но могат да излязат и по - скъпи в един момент.

# 26
  • Пловдив
Аз по принцип не съм взимала досега. Или май от Бу съм взимала, имам тениски за децата.

# 27
  • В чуден свят с четири Слънца
... дали не може просто да се направи winter edition на великолепната кърмаческа блуза - същата кройка, същия дизайн, същите размери - но с дълги ръкави.

И аз мисля, че така нещата значително ще се опростят. А и кърмаческата блуза наистина е великолепна, аз лично бих си взела две. Ако искате, дайте да гласуваме, има ли много желаещи за въпросния модел.

# 28
... дали не може просто да се направи winter edition на великолепната кърмаческа блуза - същата кройка, същия дизайн, същите размери - но с дълги ръкави.

И аз мисля, че така нещата значително ще се опростят. А и кърмаческата блуза наистина е великолепна, аз лично бих си взела две. Ако искате, дайте да гласуваме, има ли много желаещи за въпросния модел.

Не е лоша идеята, само плата да е друг, че този хич не ми хареса  Rolling Eyes

# 29
Лятната кърмаческа няма лесно да стане на зимна, мога да спретна нов модел, дълъг ръкав. Това ще е по - лесно от конструктивна гледна точка. А плата си беше летен, не беше идеален, ама ще знам да не взимам от там вече  Confused

Общи условия

Активация на акаунт