Това вече е безобразие или аз не съм във ред.....

• 7 605
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
Аз избягвам всякакви конфликти със съседи до последно, просто не ми се мисли да вляза в пререкание с хора, които пийват и са нахални  Sick

# 16
Tess миналата година беше същото но беше в по-прилично време, иначе пак цялата група!Те не ни проверяват само нас и дори се знае крадеца още от миналата година , но аз говорих за начина по който се постъпи и часът! Забравих да допълня че единият си носеше табуретка за да се катери по нея и да отвърта бушоните  Shocked След като правят проверка за кражба на топлоенергия, какво общо имат бушоните ни!
И от къде на къде ще  се разхождат със мръсните калебри из къщата ми?
Тази същата домоуправителка дойде преди 4 години в нашият вход някъде от провинцията.
Намери си плиткоумни същества дето да и ходят по акъла и стана страшно!
Прогони децата от пейките пред входа, това не било място за игра - а къде питам аз да играят малките деца? Рожденните дни не можело да се празнуват по домовете, а къде питам аз?
Вживя се в главна роля от както стана и домоуправител и взе "властта" - е няма толкова комплексирана жена  ooooh!
Тук живяхме задружно до преди 4 години, и по пейките се събираха хората и си говореха и разчитаха един на друг. Сега хората се отчуждиха защото постоянно се въртят грозни клюки и се наплашиха да се разправят с нея.
Много мога да пиша но главата ми бумти! Страшно неприятно наистина  ooooh!

На таблото сутринта намерихме бележка която упоменаваше че се отказват от постовете си и били в Уставка  Shocked Shocked Shocked Освен всичко сме и неграмотни!

# 17
Виж, успокой се и направо им прати мъжа си да им обясни какво ги чака при следващ подобен инцидент  Twisted Evil Щом е полицай, вярвам, ще го имат предвид  Grinning

# 18
  • София
Трябвало е на момента да викнеш полицаите. Никой няма право да нахлува така в чужд дом, дори полиция бе заповед за обиск. Още по-малко подпиинали съседи. Как ги търпите такива? Ами останалите от входа, те как реагират?

# 19
То не става въпрос за търпене, но какво да направи жена с деца у дома, като й нахлуят 4 човека, да се бори ли с тях?

# 20
  • София
  Ох,ама то от полицаи наистина вече и страх да те хване.След ония случай на онези командированите на морето Shocked,такива дето и в извън работно време са се вживяли на полицаи направо да се чудиш как да се справиш.Все пак бих си подала жалба.И аз знам,че без прокурорска заповед и полиция не може да ти влезе в дома,та камо ли разбесне ли се съседи.
  Малко извън темата,според мен,такива полицейски/истински/ проверки трябва да има,защото и много се краде.На мен ми е ужасно неприятно да плащам на крадци,но трябва законово да е регламентирано.
  Съветът да пратиш мъжа си е грешен-понякога стават големи съседски сакътлъци.Не,че си няма повод,но по-добре си търси закона,отколкото саморазправа.

# 21
То не става въпрос за търпене, но какво да направи жена с деца у дома, като й нахлуят 4 човека, да се бори ли с тях?
Хваща телефона и звъни на 112!Аз ако съм сама с детето и някой си тръгне да нахлува така у нас не само ,че ще вдигна голяма гюрултия,ами може и да ми падне пердето и да хвана тефлоновия тиган или батата от килера!
На мен още не ми го побира акъла как някой си просто ей тъй си влиза в нечий чужд дом.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 15:34 от Китана

# 22
Влиза се ей така, и аз се изнанадах, като ми цъфна съседката, но в името на това, че са ми съседи, поканих я да влезе и не съм правила трагедии. Не бих извикала полиция за влизане на съседи, които реално не са ме заплашили и наранили с нищо, а само са били доволно нахални да разгледат радиаторите. Просто после всеки ден ще се разминавам с тези хора на стълбите, там ще живеят децата ми и не искам отношения на нож, това е моето мнение. Да, неприятно е, но всичко се забравя, няма да влизат всеки ден все пак.

# 23
Влиза се ей така, и аз се изнанадах, като ми цъфна съседката, но в името на това, че са ми съседи, поканих я да влезе и не съм правила трагедии. Не бих извикала полиция за влизане на съседи, които реално не са ме заплашили и наранили с нищо, а само са били доволно нахални да разгледат радиаторите. Просто после всеки ден ще се разминавам с тези хора на стълбите, там ще живеят децата ми и не искам отношения на нож, това е моето мнение. Да, неприятно е, но всичко се забравя, няма да влизат всеки ден все пак.
Ааа виж сега-има разлика между това да ти позвъни съсед на вратата,да те помоли да провери това -онова,но да те избутат и да си влязат и то в такъв късен час!! Naughty

# 24
  • София
Щом не си ги поканила, нямат право да влизат. Подай жалба Peace Ще си развалите съседските отношения, ама то с такива надали ще ти липсват особено Laughing

# 25
То си се очакваше да започнат такива неща, след като от топлофикация прехвърлиха топката за следене на крадците на топло към домоуправители ли, отговорници ли, незнам как беше.
И така тези, които имат парно са бесни на такива, които уж нямат, а се топлят за сметка на имащите такова.
Такива проверки ще зачестят и до по-сериозни инциденти ще се стига.Особено тая зима.

Не оправдавам постъпката на въпросните по никакъв начин.

# 26
  • София
Може да прозвуча като тотален социопат, но този проблем сме го решили със звънец, който се изключва. След 20.30ч. просто не отварям вратата. По едно време майка ми беше касиер на входа и вкъщи беше като аврамов дом - кой го сърби, кой го боли, кой негодува от съседите, къде крушка изгоряла, всичките се изсипваха вкъщи.
За да си пестиш нервите, просто не отваряй вратата, още повече, че има болен човек. А с простаци няма смисъл да се занимаваш, най-много да те засипят с простотията си.

# 27
Така е в "общежитията", за съжаление, човек се сблъсква с какви ли не кретени, и то в собствения си дом.
Спомням си, че и при нас в блока веднъж мина такава "проверка" - явно неписано правило е да ги правят вечер, като "членовете" са порядъчно пийнали.. бях сама в момента, единият, на възрастта на баща ми, ми се извини, че мнооо ме бил харесал, ама за съжаление бил женен човек  Mr. Green все едно че съм го поканила да остане, няма такава простотия...
На твое място бих пратила мъжа ми да им направи сериозна забележка. Поне ще ти мине ядът.

П.С. Между другото, често се споменава, че полицията не може да влиза без заповед и т.н. Повечето полицаи обаче са наясно, че това идва от гледането на прекалено много американски филми  Wink може и още как.. иди доказвай после, че са те арестували, след като са те измъкнали от жилището, а не пред вратата. Лично познавам такива истории.

# 28
  • Варна
Е, това че го правят не означава, че е законно.

# 29
  • по пътя на светлината
Много неприятна ситуация,но след като вече е станала факт,поне се опитай да намериш общ език с нетактичните ти съседи,все пак живеете заедно.....няма как....!?

Общи условия

Активация на акаунт