Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-25

• 44 347
  • 763
  •   1
Отговори
# 750
Шана , Анжели ,  spoko spoko spoko spoko не мога да повярвам на очите си и ми е ужасно тъжно в момента .  Cry Два дни ме нямаше само , а колко лоши новини. Гушкам ви милите ми и дано скоро съберете силици за следващ опит Praynig Praynig Praynig
Зази  Hug Heart Eyes

# 751
  • София
Хей, още ли нямаме нова тема?  newsm78 Бременелките, не се помайвайте, моля.

На всички пожелавам седмица изпълнена с много приятни емоции!  Hug

# 752
Шана,много ми е тъжно за теб Sad.Така се надявах до последно,че всичко ще бъде о.к.Не мога да намеря думи с които да те успокоя.Прегръщам те силно Hug.Дано откриете причините,и другия път да е последен-успешен до край.

Зази Hug

# 753
  • София
Zazzy, няма да те следим изкъсо, но стискам палци и се моля, когато дойде моментът,да сте се справили изключително положително  Praynig Praynig Hug

# 754
  • В къщи
Анджели,защо не подадеш документите и във фонда тук в Бг  newsm78  Дано скоро съберете парички и почнете последния си успешен опит  Hug
Шанче,ти как си мила ?  Hug
Зази,стискам ти палци,ти когато решиш ще споделиш  Hug

Аз утре пътувам за София,ще търсим точицата (или точици) ,от 3-4 нощи сънувам клиниката,прегледа...................и все такива неща  Rolling Eyes ,предполагам от страх да не би да не видим нищо  Cry

# 755
  • София
taft,пожелавам ти да не "търсите" , а тя/те,бързо да ви се покажат и да можеш да се зарадваш вече истински  Praynig Hug

# 756
  • София
Момичета, благодаря ви за разбирането!  Heart Eyes

Тафт
, спокойно, мила, всичко ще бъде наред!  Hug

# 757
Тафтче,точицата си е на мястото и чака да ви се покаже Wink.Утре,ще ти бъде вълнуващ ден с много приятна среща Peace.

Анджели,и се включвам с тази идея.Защо не подадете тук документите?Все пак решението е ваше.

# 758
  • София
Момичета искам да пусна новата тема,но нещо с линковете към старите такива не мога да се справя, въпреки че четох как става не ми излиза надписа, а само адреса.
Моля да помогнете!

# 759
  • София
Пробва ли с бутончето "Цитат" на първото мнение от тази тема и оттам да копираш само каквото е необходимо?

# 760
  • София
Малечка,пусни я,а пък ,ако се затрудняваш в прибавянето на линковете от старите теми пиши ЛС на Dreаming или
wa_wa,а може и на двете за по-сигурно и те ще ги добавят. Peace

# 761
  • София
Малечка,пусни я,а пък ,ако се затрудняваш в прибавянето на линковете от старите теми пиши ЛС на Dreаming или
wa_wa,а може и на двете за по-сигурно и те ще ги добавят. Peace
Важното е тема да има  Mr. Green

# 762
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Благодаря ви на всички за прекрасните думи,но тук от фонда ми отказват 1-че мъж ми е чужденец,2-живеем в чужбина и 3- мойте здравни осигуровки са в Германия,а тук в България от 2005 год.нямам никакви осигуровки , и от тогава до сега съм регистрирана там,а не тук заради тези причини ми отказаха.ТЪПО ама това е положението. Crazy #Crazyаман от бюрокрация,но за съжаление е така.
Но аз ви казах ще пробваме там,а и вас ще ви следя изкъсо.

# 763
  • София
Момичета, ето линк към новата тема,ама излиза по-надолу newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448779.0

Общи условия

Активация на акаунт