Отговори
# 120
  • Варна
ThinkPink  аз също нямах индикации за имунологичен проблем, но след два аборта се наложи да ги изследвам. Помисли и си пусни. Верно че стурват пари, но здравето е по важно.

# 121
Аз само да си кажа, че точно тези красоти не съм ги снимала аз, просто това е моето усещане за есен - топла, нежна и красива! Затова и ги споделям с вас.
Пинкче - давай снимки, няма значение с какво са снимани. За мен снимките \ като и хората\ имат душа и са красиви  Hug

# 122
Добра да е вечерта на всички мами, кандидат мами и татковци  Hug Hug Hug
Добре дошли на новите момичета   bouquet
Квази честити ви розовки гащенца, полички и ... памперси  Wink  Hug за Пилето /не помня дали съм давала предположение за пола... но ти ще кажеш ако е така дали съм познала/
Липсвахте ми многУ тъй шА знайтИ  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Peace
Милето се ОмЪцва, пък аз се МоЦвам при вас... след известно отсъствие. Нема да казвам "не писах защото няма какво", че Маргаритн ще ми издърпа ушите  Blush Засрамвам се и обещавам "повече няма да правя така". А сега набързо да се отчета. Топихме се в горещи минерални басейни и това ще ми е за последно в живота. Никога, ама никога вече нЕма да вляза в таквоз нещо... то не беха бактерии, не беха гъби и чудо след това. И съм си казала КРАЙ! Явно изминалата седмица не беше от добрите, но пък се надяваме следващите да бъдат. Тежко беше... работа, много работа... и на всичкото отгоре ни се тръснаха от "най-любимата" институция на проверка... и искаха майка си и баща си да видят дори... Та днес си доработвах, утре пак. Спирам с оплакванията до тук  Mr. Green
Сега остава да вляза в час и да продължа по-активно участието си тук  Crazy
А-а-а-а да, имате и моя адрес... и аз да кажа, че също не получавам мейл. Та така... заповядайте на гости.... но аз ще си поискам предварително обаждане, че с тая мойта работа може и да не ме намерите  #Crazy
Сега ви гушвам и обещавам да намина пак по-късно  Hug Hug Hug

# 123
  • София
Добра вечер и от мен   newsm03
Миле, съжалявам за омъцването. Дано по-голямата доза Дуфастон даде резултат следващия месец.  Hug

Румка, поздравления за въображението и майсторлъка, много ми хареса твоето произведение, браво! Лени прекрасни снимки, най ми хареса тази с шипките  Blush

Шуши, мила, след всичко което си преживяла и този поменик с изследвания ... от сърце ти желая здраве, сили и късмет и се моля по-скоро да ти се случи голямото щастие  EFP  preggo   ylinfant

Даре, аз знам, че между двете раждания, независимо какво ще е второто, трябва да минат две години. Имай още мъъъъничко търпение.

Тес, как си днес, има ли нови токови удари и аварийни ситуации?

Илче, ще чакаме снимките на малкия пират  tooth

И аз днес направих един голям пазар в Пикадили, заредихме хладилника за цяла седмица. И от пазара купихме плодове, аз нали сега не трябва да пия витамини и тем подобни, че викам си поне плодове да хапвам. А за грипа казаха като превантивна мярка да се пие много вода. Така че и не-бременните, нарамвайте бутилките с минерална вода и пийте. И още една покупка направихме, влагоуловител. Голяма влага в това новото строителство и решихме да вземем един такъв уред, че да не се стига до мухъл с всичките му последици. Сега сме го пуснали в хола за проба.

Квазко днес го нема май, Маргаритка и тя се е свила на топличко.....

Аз ще направя сега по един плодов чай (днес купихме някакви нови и нямам търпение да ги пробвам) и се паркираме на дивана пред телевизора. Спокойна вечер на всички   love001

# 124
Добър вечер преди лека нощ!!!

От сутринта фукнах на работа, после да пазарувам някои дреболийки, да пригатвя на бързо нещо за хапване вече в 16.00ч, после с майка ми на Скайпа, после малко придремнах и аз на канапето, после приготвих вечеря и сега сядам.....Къде се бутам и за дете???..... newsm78 представям си какъв маратон е.....а някои са дори с 3.....Като поглеждам назад в това, което съм изредила виждам, че с едно бебе на ръце, няма да има Скайп и придремване....

Шуши миличка, какви са тези фермани, какви са тези ужасни програми за лекарства.......аз си мислех, че затънах в изследвания и лекарства, а като видях твоите указания направо ми призля.....Обяснение някакво имаше ли за тези резултати и тези медикаменти??? Пожелавам ти от все сърце успех!!! Ти правиш всичко възможно, за да станеш мама и го заслужаваш!!!! Намери ли някой добър ендокринолог в крайна сметка? А, ако пишеш на д-р Тодорова на е-майла? newsm78 Успех!!!! Hug Hug Hug

Миле много ме впечатли и мен думата "омъцване" - няма да се омъцваш.....дерзай!!!

Руми ама страшна красота си извъртяла.....браво!! Много уважавам хора като теб с въображение и талантливи ръчички!

Лора Кари привет работливки!  Hug

Заззи за първи път чувам за подобен апарат Sick Знам, че има увлажнители на въздуха, но за влагоуловител  #Crazy дано да ви помогне и да си пиете чайчето на спокойствие и в здравословна среда! Защо не пиеш витамини?  BlushНай-добре тогава е да си купиш една сокоизтисквачка също.......Значи, купуваш си молковки, ябълки и червени боровинки......Рецептата е следната - 1 шепа червени боровинки първо пускаш в изтисквачката, после 1-2 морковите и 1 ябълка. Става страхотен сок тъпкан с витамини, които ако изпиеш преди хранене направо отиват в кръвта. Също има комбинация и между моркови, ябълки и червено цвекло, но трябва да внимаваш с цвеклото, защото е много силно. Слагаш само една малко парче. Червените боровинки са много полезни за имунната система и пикочните пътища. Червеното цвекло ти дава червени кръвни телца, морковите са много полезни за очите и също имат много витемини и каротин........Изобщо природата е много по-силна от изкуствените витамини!!!! Hug

Хуманис и аз смятам, че повечето ни проблеми идват от мозъка ни и от енергиите, които произвежда......и все чета, чета......бих искала да се просвета, ще ви погледна темичката...

Гушкам ви всички  и ви пожелавам една спокойна вечер, топлете се с любимите си половинки пък чудесата може да се случат точно в една такава студена вечер Hug Hug Hug

# 125
Добро утроооо!

Ето го и кафенцето, да ви е сладко...
В София няма сняг, още не сме го виждели. Наслаждаваме се на есента ...

Приятен ден  Hug

# 126
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПИПИНКА!
Желая ти здраве, любов и хармония!
Бъди Благословена с цялото щастие, за което мечтаеш!
Прегръщам те и Вярвам!!!

# 127
  • София
Пипи, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти много здраве, късмет, любов, усмивки и нека Бог да е с теб в начинанието ти! Догодина да посрещнеш рождения си ден с бебе на ръце!

Йоси, има такива уреди и още как. Ние доста се чудихме какъв точно да вземем и на края взехме по-мощния. И да ви кажа колко вода събира от двете спални  Shocked...... А иначе не трябва сега да си усилвам имунната система, заради предстоящата процедура. Така ми каза моята докторка. За червеното цвекло знам, тъкмо вчера си купих готова салата от цвекло, орехи и целина, много я обичам. И плодове колко накупихме.....

Сега обаче ме чака  newsm28  wash   food002  1ironing Ей такива все приятни занимания  Mr. Green Хубав ден на всички!  Hug

# 128
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Пипи!
Искрено ти пожелавам сладурчета, като тези от клипа!  bouquet
Приятно изкарване на празника!

# 129
Честит рожден ден на Пипи! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!!! Heart Eyes

Моите способности са позатихнали през уикенда, но утре съм на работа и ще видим как ще е  Grinning

# 130
Чсттит Рожден Ден Hug  bouquet на Пипи !!!!!!!!! Да си здрава и много много кысмет!!!   bigdance2

# 131
Добър и слънчев ден на вички ви желая .Така искам разходка но съм на работа  Sad.Днес е Св.Св Козма и Дамян те са лечители и ви пожелавам с много здраве да ви дарят.Благодаря на джуджето че ме включи  във валшебния списък .ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПИПИ и всичко което си пожелае днес да го получи smile3510

# 132
Пипинка, Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти най-ценният подарък да дойде след няколко седмици!!! Бъди здрава, силна и уверена в щастливата си звазда!!!! Дано от тортата ти за този рожден ден да изскочи ейй такъв късмет
 Hug Hug

# 133
  • Варна
И от мен още веднъж ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ПЕТЯ!!!!

# 134
  • Манчестер
Честит Рожден Ден, Пипи   bouquet
Да си ни жива, здрава, много щастлива и да сбъднеш всички твои мечти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт