БРАК С ЧУЖДЕНЕЦ (Yabancı damat) - тема 2

• 60 990
  • 653
  •   1
Отговори
# 90
EЙЙ, НАЙ-НАКРАЯ Я ОТКРИХ:

ПЕСЕНТА ОТ "БРАК С ЧУЖДЕНЕЦ"

newsm44

Gökhan Kırdar - Üstüme basıp geçme

# 91
И понеже Назире е доста популярна тук искам да поместя една нейна снимка.

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 05:15 от anna3com

# 92
А това е последният и филм чиято премиера ще е на 18.12.2009 и участва заедно с Рушен(Ilker Aksum ) отново.

# 93
А тук е направо неузнаваема...

# 94
Има чар тази Назире.Ама и отива да е комедийна актриса.

# 95
Интересно ми е как се е приел филма в Гърция? Имам представа колко са наострени срещу турците...  Simple Smile

# 96
Имам представа колко са наострени срещу турците...  Simple Smile

да, но не всички, да не обобщаваме. Доста гърци са настроени, както  и доста българи са настроени така. Но има и много хора, които нямат проблем с това, както в Гърция, така и в България.  Не можем да кажем, че всички гърци са националисти, както не можем да кажем, че и всички българи са националисти

# 97
BGpapa, що така се форсираш?  Интересно ми е наистина, питам от забавната страна на нещата. Разбира се, че не могат да се правят обобщения. Все пак гърците имат по- голяма омраза, отколкото българите към турците.
Не го взимай толкова навътре, иска ми се да зная как се е гледал сериала в Гърция, имало ли е интерес, как е реагирало обществото.

# 98
  • загубено
Интересно ми е как се е приел филма в Гърция? Имам представа колко са наострени срещу турците...  Simple Smile

Филмът вървеше преди време в Гърция.
Ами гледаха го хората,по скоро като сериал да видят как се развива действието.
След това гостуваха актьорите в много предавания.
Все пак е само филм,но ако една такава история стане в животът,
гърците са малко крайни към турците.
Но пак си зависи до човекът.

# 99
Е, значи се е приел доста добре, щом е имало интерес и актьорите да гостуват по предавания! Мерси за инфото.  Peace

# 100
Ами имало е интерес, рейтингов е бил , доколкото знам. Но в Гърция се произвеждат много сериали (техни) и телевизиите си предлагат гръцки сериали, а радиостанциите само гръцка музика (както и в Турция с турските сериали и по радиата турската музика), а у нас знаете как е... западна музика по радиата, чужди филми и сериали по телевизиите.
Преди време гледах "SURVİVOR: TÜRKİYE-YUNANİSTAN" по SHOW TV, даваха го всяка събота. Там отборите бяха разделени на гръцки и турски... та като беше пламнала една любов между туркиня и грък, беше много забавно. За жалост, караниците бяха повече. А "приятелските съвети" в лагерите само нажежаваха обстановката. Това определено не бяха широко-скроени хора. Но... все пак, браво за турско-гръцкия тв проект. Подобен имаше и тук... сръбско-турско-български Форт Бояр

# 101
  • загубено
Е, значи се е приел доста добре, щом е имало интерес и актьорите да гостуват по предавания! Мерси за инфото.  Peace
Моля  bouquet

Да в Гърция са предимно на гръцка вълна Laughing
Но има радиостанции които въртят само западна музика,така да се каже.
Но има голяма гръцка индустрия на сериали,и си гледат хората.

Във филмът участва гръцка актриса:

# 102
  • загубено
Ето малко моменти от филмът:
http://www.youtube.com/watch?v=EvrDMQ57_ko&feature=related

# 103
Много,забавно филм4е Peace

# 104
  • София
Имам представа колко са наострени срещу турците...  Simple Smile

да, но не всички, да не обобщаваме. Доста гърци са настроени, както  и доста българи са настроени така. Но има и много хора, които нямат проблем с това, както в Гърция, така и в България.  Не можем да кажем, че всички гърци са националисти, както не можем да кажем, че и всички българи са националисти
[/quote
Много грешиш, гърците са по-големи националисти от  нас . Пък и са прави близо 100г. си събират териториите, да не говоримза гръцк ия Кипър, които  скъпите ни турци искат да им отнемат.....

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 14:33 от dmaria

Общи условия

Активация на акаунт