ренде Вьорнер

• 114 565
  • 601
  •   1
Отговори
# 510
  • София
 Joy
Кой да помни, ама са от доста време. И цената им беше доста по- висока от сега. Предполагам, че от две години. Ползваме ги непрекъснато. За първи път съм доволна от нещо, което се рекламира така. Всички влизат в употреба, освен този дългия тънък, който е за филетиране. Просто няма какво толкова да филетираме. Наистина са качествени. Цената си заслужава, особено сега, когато са толкова намалени. Ние ги взехме за 70 лева + доставката май  newsm78 Острилката е страхотна  Peace
Аз малко, като рекламно лице се вживях, ама наистина съм доволна  Laughing

# 511
Благодаря   bouquet
Поръчах ги. Цената на ножовете с поставката и точилото е 39.80, доставката се плаща отделно - казаха ми 5-6 лв., утре ще видим колко точно е. Очаквах да е по-малко, след като са написали, че имат преференция със Спиди, а пък аз им ги знам техните преференции и мислех, че няма да е повече от 3-4 лв. доставката.
Платих ги с карта, за да не им давам още 1.5 за наложения платеж  Mr. Green

# 512
Благодаря   bouquet
Поръчах ги. Цената на ножовете с поставката и точилото е 39.80, доставката се плаща отделно - казаха ми 5-6 лв., утре ще видим колко точно е. Очаквах да е по-малко, след като са написали, че имат преференция със Спиди, а пък аз им ги знам техните преференции и мислех, че няма да е повече от 3-4 лв. доставката.

Доставката до Спиди е евтина, ако е до офис, до адрес скача доста  Peace

# 513
Спиди правят много добри преференции за фирми. Примерно преди като ползвах Габко за превозвач от Англия ми носеха нещата у дома до 5 кг за 3 лв., а пък Топ Шоп твърдят, че ползват преференция, а не редовна цена  Wink

# 514
Благодаря   bouquet
Моля те да пишеш първи впечатления,че май и аз ще поръчвам  Praynig Praynig Praynig

# 515
Първи впечатления ще пиша от точилото, ще си наостря веднага старите японски ножове с него  Laughing
За другите ще ми трябва повечко време, че много много не се задържам в кухнята тези дни, дано не си отрежа някой пръст с тях, че покрай моите тъпи ножове съм станала много смела с кълцането  Mr. Green

# 516
Първи впечатления ще пиша от точилото, ще си наостря веднага старите японски ножове с него  Laughing
За другите ще ми трябва повечко време, че много много не се задържам в кухнята тези дни, дано не си отрежа някой пръст с тях, че покрай моите тъпи ножове съм станала много смела с кълцането  Mr. Green
Хайде какво стана? Praynig Praynig

# 517
  • Пловдив
Здравейте, ползвам рендето от години, много полезно и качествено, нооо....... внимавайте. Така зверски си порязах пръста преди седмица. Отиде ми половината показалец с нокътя. Сега ме е страх да го пипна, пък и не мога още.

# 518
  • Sunshine state
Здравейте, ползвам рендето от години, много полезно и качествено, нооо....... внимавайте. Така зверски си порязах пръста преди седмица. Отиде ми половината показалец с нокътя. Сега ме е страх да го пипна, пък и не мога още.
Съвсем скоро обмислям да си го закупя. Има предпазител,нали? Мен най-много от това ме е страх. Confused

# 519
  • Пловдив
Има предпазител, обаче все остава малко парче, което се опитваш да накълцаш с гола ръка.

# 520
  • Sunshine state
Има предпазител, обаче все остава малко парче което се опитваш да накълцаш с гола ръка.
Въх,и аз съм от тия,дето нищо не бастисват. Crazy Май ще се наложи да кълцам парчето на ръка. Sunglasses

# 521
Малко тънко ми нарязва картофките за пържене, но разбрах че имало приставка за по-едро нарязване. Някой ползвал ли е такава?  Hug

# 522
  • Пловдив
Да има шапка, но винаги остава парче което не е за изхвърляне, а в случая при мен стана с китайско зеле. Просто трябва да се внимава, но нали все бързаме....! Приятен ден на всички!  bouquet

# 523
Малко тънко ми нарязва картофките за пържене, но разбрах че имало приставка за по-едро нарязване. Някой ползвал ли е такава?  Hug
Да аз имам такава стават с дебелина като бланшираните. Абе почти като в заведение Wink

# 524
Хайде какво стана? Praynig Praynig
мъжът ми няма време да закачи магнитната поставка на стената и затова не сме тествали още ножовете  Tired
само точилото тествах, не прави чудеса, но все пак върши работа и поне става бързо и лесно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт