Отговори
# 690
Sunnny Sky, благодаря за информацията! Не съм получила смс, но нали вече знам може и да не ми пращат!
Спазвам мах изискванията, за да не се разболея. Дано скоро има лекция и да се видим! Чак пък национална епидемия едва ли ще обявят, ама работата наистина е сериозна. Много е важно и околните да ни пазят и да се съобразяват като не ни здрависват, целуват и врат в нас! Аз не смея в магазин да вляза! Най-много да се разходя 30мин. и това е!
Няма да се разболяваме и това е!!!

# 691
  • София
Добро утро и от мен!!  Hug

Ника, честит празник на малкия ти сладък рожденник!! Да ти е жив и здрав, много щастлив! Да има безоблачно детство и само да те радва!!

Ванилиа77, да се пазиш!! И в моя офис всички са болни и аз не ходя на работа. Защо пък не си тръгнеш днес по някое време?  Simple Smile
Макар, че казват, че имунната система на бременните е малко по-силна, аз ви предлагам да не експериментираме и да се пазим!

Аз и днес ще съм в къщи. Да не дърпам дявола за опашката. Но честно казано, май вече ми се иска да правя нещо по-съществено от това да спрягам глагола мотам се...  Embarassed
Утре трябва да ходим по магазините да избираме килим за хола и масичка. Ще ходя с маска, то е ясно  Peace
Кажете ми от къде да си купя възглавница за бременни? Някой купувал ли си е?
Не зная вие как сте, но мен нощно време много ме боли кръста. Ставам, сядам на леглото, раздвижа се и пак легна. Като някоя баба съм  hahaha

Хайде усмихнат ден на всички  Hug  bouquet

# 692
Добро утро Hug
Честит Празник, Ника  bouquet Да ти е живо и здраво момченцето и много да ви радва  bigdance2 И да расте много щастливо!

# 693
Добро утро!
Ника честито рожденик, да е жив и здрав и мно го да ви радва!

# 694
Здравейте мамичета моя племенник е в болница newsm45 сега ми звънна майка ми да ми каже уж леко да ми поднесе новината ама много се разтройх ,а утре е рожденник и става на 2 годинки,колежката ми е от отпуск и като съм сама в стаята още по ми е гадно.. Praynigдано се оправи бързо на леля момчето

п.п Ама и аз съм ,почвам с негативноте неща.Ч.Р.Д  на рожденниците  bouquet

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 09:42 от ПИПИТУ

# 695
  • Най-зеленият остров
Добро утро момичета.
Ника, да ти е здрав, малко по-палав и много щастлив ГОЛЕМИЯ рожденик. Много подаръци да получи и много да им се радва.  nbirthday   bigdance2
Пипиту, бързо да се оправя племенника ти и ти се пази.
Сега да се оплача - боли ме гърло и вече не знам какво да пия и да смуча. А за едно гърло не ми се ходи в болницата където всички кихат и кашлят.
Лек ден на всички.

# 696
  • Бургас
Пипи,дано бързо да се оправи малкия сладур !!!
Кате,аз само мед хапвам за гърлото.Бях пратила мъжа ми до аптеката да ми вземе нещо за смучене,ама му казали ,че нямат нищо подходящо за бременни  newsm78 ...Спомням си ,че по-напред в темата някой беше писал ,че е пил нео-ангин.

Успех и на теб с оздравяването.
На мен днеска ми се налага излизане,ще си взимам новата лична карта и новия паспорт,съответно с нова фамилия ...нова самоличност  hahaha
Ели възглавниците мисля,че ги има в повечето детски магазини,аз там съм виждала....
Охх аз засега нямам проблеми с кръста,ама пак се мъча де,с киселините  smile3506

# 697

Макар, че казват, че имунната система на бременните е малко по-силна, аз ви предлагам да не експериментираме и да се пазим!

Точно напротив, миличка! Със значително занижен имунитет сме в момента и заради това и вчера казаха в предаването, че сме 10 пъти по-податливи към грипа от другите хора Peace. Да знаеш  Hug

Още нямам такава възглавница  Confused Това имам като линк http://www.spelta.biz/mothers_hose.php
Ако се разтърсиш може и по-евтини да намериш, не знам.

Пипиту
, стискам палци бързо да се оправи!!! Какво му е?
За гърло - лимони с мед и орехи. За смучене - Исла, те са на растителна основа или прополки, личната ми ги беше изписала преди като бях болна.

# 698
  • Burgas
Добро утро!
Честито на рожденника,да е жив и здрав и много да слуша.
За гърло аз си взимам билкови лукчета,много ми помагат.

# 699
Здравейте!
И според мен не трябва да се смуче нео-ангин защото е с локален антибиотик и надали е най-подходящото за бременни.По добре нещо хомеопатично-на мен докторката ми каза, че спокойно мога да смуча всички неща на боарон (коризалия за хрема и хомеожен за гърло), защото са изцяло хомеопатични.И аз така си мисля  щом ги изписват и на малки деца на по 1, 2 годинки.

# 700
  • До Балкана

Честит рожден ден на момчето ти, Ника! Да е здрав и весел и февруари горд батко на малкия Топчо! Да ви е радост и гордост! Hug
Съни, съжалявам, че съветите не са помогнали  Sad. Дано намериш оптималното решение.
Шомир, кураж мила, мисля че Мяуче много хубаво го е обяснила и е важно да си спокойна и да не се самообвиняваш. Всички имаме тревоги, но е неизбежно - всякакви хора около нас, които не заслужават дерзанията ни. Прегръщам те и стискам палци съвсем скоро да се успокоиш! Hug
Хубав ден на всички ви!

# 701
Ми то я съм си активна по принцип! Ама като влезе някоя бабка и един 4ас ми разказва за Фуфи как била наи-прекрасната и умна котка на света, и след нея още двама-трима кукумицини, и то станало време да си тръгвам. Но сега ве4е докопах един лап -топ и прихванах интернет и в къщи.

4естит рожден ден на малкото сладур4е!  bouquet

Много съм щастлива! Майките-с4етоводителки са ми отговорили, 4е не трябва да назна4авам прокурист, докато изтекат 410 дни от май4инството!

п.п. На мене от аптеката ми дадоха Koflet -някакви хомеопати4ни за сму4ене. Доста са люти, ама май вършат работа.

# 702
Ника, да ти е много щастлив и с оглед на ситуацията - много здрав (!) рожденникът   cook

Аз тази нощ за втори път се събудих от зверска крампа в крака. Беше по-силна и от предния път. Добре, че милото веднага скочи, натисна ми ходилото напред и бързо се оправих. Другата седмица обаче ще кажа на лекаря - мислех, че ще устискам без лекарства, ама вече не съм така сигурна.

Някой питаше за киселините. Единственото, което съм открила, че помага, е газирана вода.  bowuu Действа мигновенно  Simple Smile

Днес ми е много мързеливо нещо...  Crazy Май честичко ще пиша  Wink

Усмихнат ден на всички!  Hug

# 703
Честит рожден ден на малкият сладур Ника! Пожелавам му да е жив и здрав и много да ви слуша и радва!
Аз днес пак съм в една апатия и само температура меря като лудите. Накрая и апарат за кръвно ще захвърля и термометър и всичко. Дребната преди малко се излюпи и вече пощуря тва дете една седмица в къщи.
След малко обмислям една разходка.........на терасата на чист въздух, колкото може да се каже че е чист в Люлин Wink

# 704
Sunny Sky, и аз трябва да си взимам новата лична карта ама като знам какъв бактериен развъдник е в тази паспортна служба и при това интернационална съм се отказала и другата седмица да ходя!!! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт