Може ли да стане бебе,когато мъжът свършва отвън

• 137 342
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
  • Gone with the wind
Момичетата вече са ти го казали, ама като гледам има още недоразбрали

Цитат
Прекъснат полов акт – coitus interruptis

Този способ, вероятно, е най-древният начин на защита – още в Библията е описано как „Онан е изливал своето семе на земята, когато бил с жената на брат си, за да не даде потомство”.
При този метод за предпазване мъжът „взима в ръцете си” отговорността за предпазването от бременност. Принципът на действие на този метод се състои в изваждане на пениса от влагалището малко преди свършване и самата еякулация става „навън”.
Прекъсването на половия акт е един от най-неефективните контрацептивни методи. Според статистиката, от 100 двойки, ползващи този метод, около 20-25 от тях впоследствие се сблъскват с нежелана бременност. Първо, не всеки мъж може да се контролира по време на оргазъм (особено тийнейджърите). Второ, известно количество сперматозоиди се отделят още в самото начало на половия акт заедно с естествената смазка. Според някои данни това е „секрет”, състоящ се от най-подвижните и жизнеспособни сперматозоиди, което прави възможността за забременяване доста висока. При повторни полови актове във влагалището може да попадне сперма, която е останала след първия оргазъм. Освен ненадеждността на този метод, трябва да се отбележи и вредата която, той нанася от психологична гледна точка. Необходимостта да се извади половия член, нарушава усещането при оргазма, както при мъжа, така и при жената, което може да доведе до неудовлетвореност от половия акт.

Нашият съвет: Методът е с ниска ефективност, а и защо да разчитате на друг като може да разчитате на себе си!

http://www.ladypill.com/advice.php?cat_id=117

Ако порови малко в гугъл ще намери още много мнения потвърждаващи тезата, че това не е сигурен метод за контрацепция.

# 16
  • Бургас
Може Simple Smileпървото ми дете е от такова пазене,уж отвън Embarassed

# 17
Може, знаете ли колко приятелки имат дечица от такова пазене. Особено, ако са 2 пъти един след друг е много рисковано. Това за мен може да е начин на предпазване, само ако при евентуална бременност и двамата да са готови да задържат детето, независимо, че биха предпочели да го имат на по-късен етап. Ако съществува колебание за аборт трябва да се прилагат по-сигурни методи.

# 18
Ние с мъжо от както сме заедно( 5 години вече )  Heart Eyes все така се пазим.Първото ни дете се появи планувано след 3- месеца усърдна работа Blush и сега плануваме и работим за второ през останалото време не сме имали издънки.

# 19
Божа работа е и е абсолютно възможно!  Peace В секрета, който се отделя при мъжа повреме на полов акт има сперматозоиди... Wink

# 20
Божа работа е и е абсолютно възможно!  Peace
И аз съм на мнение, че ако стане, значи е трябвало да стане.

А на въпроса на авторката - с мъжа ми сме заедно от 14 години, имаме две напълно ПЛАНИРАНИ деца, през останалото време той ме е пазил/пази и сме нямали проблеми Peace

# 21
Искам да попитам Карамел как си направи тази линийка с бебчето?аз се опитвах но нещо не става

# 22
  • Стара Загора
Може да. Макар ,че вероятността е малка понякога се случва.

# 23
И според мен може, аз от такова пазене забременях втория тъп.

# 24
  • Варна
Аз само ще кажа за да потвърдя казаното от другите до тук, които са "за"... единия месец приятелят ми свърши в мене (около датата за овулация) и нищо не стана, следващия месец не беше свършвал (около датата на овулацията) и резултата е в лентичката ми   Rolling Eyes

# 25
По-вероятно е ако го правят втори път  примерно без презерватив... Тогава остават "остатъци" от сперма и те биват изхвърляни с течността, която се изхвърля по време на акта... Но ku4o го е казала вече Peace
Лично ние така се пазихме дъълго време. Но всичко е до организъм. И до плодовитост.

# 26
 Ооо питайте моя гинеколог на тази теми и ще ви направи луди, направо ще ви надуе главата. Той казва, че всяка трета жена, която се "пази" по този начин забременява. Причината е в това, че мъжът физиологично отделя по време на полов акт малко количество секрет, което в повечето случаи съдържа и сперматозоиди. Другото просто е въпрос на късмет. Така че мисля, че това не е надежден метод за предпазване от бременност.

# 27
Може да стане и още как. Това, че свършва отвън съвсем не е сигурен начин за предпазване от бебе. Бебето на моята приятелка се зачена точно така, с презерватив, но в предварителните манипулации  Crazy явно се е мушнало някое сперми  Mr. Green.

# 28
няма как да стане, освен ако не се е изпуснал преди това

Тази тема е много интересна - тук мога да добия информация кои съфорумки не ги повтарят

# 29

А също така ако има два последователни акта без презерватив, то от предходната еякулация може да остане семенна течност по каналите.

Точно така една приятелка забременя с второто си бебче. С първото докато пие противозачатъчни  Peace Та както тя сама се майтапи има и жени, които забременяват и от вятъра  Wink

Общи условия

Активация на акаунт