Може ли да стане бебе,когато мъжът свършва отвън

• 137 360
  • 56
  •   2
Отговори
# 45
Е, хайде де! Не бъдете толкова критични!  Peace
За едни въпросът може да е глупав, за други пък да е важен! Нека не бъдем съдници и да запазим добрия тон!  Grinning
Въпросът е ясно зададен, а отговорът е еднозначно ДА.  Wink
Ясно е обаче, че половината от нас се пазим така с години и не сме забременяли, а другата половина от момичетата точно така са забременяли...Щом има два възможни отговора, значи ще се разделим на две групи. Или-или, средно положение няма!
Нали сме тук за това да си помагаме с информация! Не можем да очакваме всеки всичко да знае!  Hug

# 46
хмм взимам да се притеснявам вече  newsm12

# 47
хмм взимам да се притеснявам вече  newsm12
Защото се "пазите" по този начин ли?

# 48
Стискането на палци също е подобен вариант за пазене от забременяване! hahaha

хахахах много хитро казано Simple Smile хитро и вярно smile3521

# 49
може,може smile3532

# 50
  • Велико Търново
Тия неща не ги ли учихме в училище в 6 клас, май беше newsm78

# 51
Божа работа, ще кажа аз Simple Smile

# 52
Не знам дали може да стане,но знам,че много деца са родени от този метод на контрацепция  Wink
Peace

# 53
  • Видин
Цитат
А биология в 8ми клас учила ли е приятелката ти? Shocked
 Аааааа,пропуснала го тоя час,бе  Mr. Green
Ааа, на повторителен да отива  Naughty
Каритас, понякога и 1 плувец стига, понякога и милярди да се "втурват" към целта пак няма да стане...знаеш как е

# 54
Ами аз вече 5 години се надявам на фал, обаче няма и няма - явно е до способност за контролиране. Защото, ако човекът се е изпуснал, дали ще си каже  newsm78.

# 55
Каритас, понякога и 1 плувец стига, понякога и милярди да се "втурват" към целта пак няма да стане...знаеш как е

Всъщност това не е вярно, защото иначе умната природа нямаше да хаби материал и във всеки еякулат да има по няколкостотин милиона... в добрия случай де. Но това е друга тема. Разбира се, че отговорът на въпроса е ДА. Но и аз като Мишанка така се надявах на фал години наред, ама нъц. Rolling Eyes

# 56
  • Видин
Каритас, един обира овациите, няма значение преди него колко броя са се мъчили  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт