Може ли да стане бебе,когато мъжът свършва отвън

• 137 363
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
Може и още как!Казва се Максим и е вече на 7 и половина!!!

# 31
  • София
С мъжа ми се пазим така почти 5 години и не сме имали проблеми. Имам приятелка обаче, която трябваше да направи аборт след такова пазене Rolling Eyes Така че всичко е въпрос на късмет май.

# 32
Такова пазене си е точно късмет  Peace

# 33
Да се включа и аз тук! Аз съм една от тези, които по този метод са се опазили вече 8 години!!! Може би е късмет, както казвате и аз съм напълно съгласна с всички, които не го смятат за сигурно предпазно средство. Все пак може всеки да си го обясни, че не е сигурно от биологична гледна точка. Но явно се случва понякога, което зависи и от мъжа донякъде - от способността му да се контролира. Поне аз така си мисля. Иначе през всичките 8 години съм била подготвена да ми се случи и неочакваното и не бих се изненадала, ако ми се случи. Но няма да ми е голям проблем, щото вече взех да се замислям сериозно за второ дете!

# 34
С този метод на опазване сега си имаме едно прекрасно слънчице  Heart Eyes

# 35
Може, да. Това, че свършва отвън не е никаква гаранция. Може в течността, която отделя да има сперматозоиди. А при повтаряне е особено вероятно да стане бебето.

# 36
 Shocked  Въпроса ти сериозен ли е?

Може естествено!

# 37
   Въпроса ти сериозен ли е?
Мдааа.........2 бременности точно с такова пазене  Blush
Ако приятелката ти не иска да забременее,да се консултира с гинеколог за по-сериозен метод или да приема по една чаша студена вода с много лед (вместо секс)  Joy  hahaha

# 38
определено това не е начин да се пазите от забраменяване

# 39
Стискането на палци също е подобен вариант за пазене от забременяване! hahaha

# 40
В секрета, който се отделя при възбудата на мъжа може да има сперматозоиди.

А също така ако има два последователни акта без презерватив, то от предходната еякулация може да остане семенна течност по каналите.
Така, че има възможност според мен, макар и значително по-малка. Peace
А биология в 8ми клас учила ли е приятелката ти? Shocked
hahaha  Peace
Мили, млади момичета, четете, информирайте се...моля ви не говорете глупости....ама наистина в 8ми клас и аз разбрах, че на този метод хич,ама хич не може да се разчита по всички причини, които сте изброили...толкова е всеизвестно, че чак не мога да повярвам, че го обсъждаме  ooooh!
  bouquet

# 41
М........да може   bowuu на почти 10 години е четвъртокласник вече Joy Joy Joy

# 42
Мили, млади момичета, четете, информирайте се...моля ви не говорете глупости....ама наистина в 8ми клас и аз разбрах, че на този метод хич,ама хич не може да се разчита...

По принцип си права, и все пак моят няма да казвам колко годишен опит показва обратното. Не че ако беше станало бебе, щяхме да го върнем, но фактът си е факт.

# 43
  • София
Мили, млади момичета, четете, информирайте се...моля ви не говорете глупости....ама наистина в 8ми клас и аз разбрах, че на този метод хич,ама хич не може да се разчита...

По принцип си права, и все пак моят няма да казвам колко годишен опит показва обратното. Не че ако беше станало бебе, щяхме да го върнем, но фактът си е факт.
Peace и моят опит също Peace

# 44
Цитат
А биология в 8ми клас учила ли е приятелката ти? Shocked
 Аааааа,пропуснала го тоя час,бе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт