,последната изцепка - неделя вечер приготвяме се за лягане ,наша Гана си обула ботушите по памперс и сложила криво ляво шапката и тръгнала на "дин" и седи на външната врата
За подаръци,и там не зная - магазините претъпкани с предложения ,аз вече съм взела една прахосмукачка и тази количка ,но както Роси казва май аз им се радвам повече ,отколкото тя ще им се радва ( апропо , my toys имат гутшайни за по 5 или 10 евро ,ако иска някой да свирка на лични да търся по списанията, а може някъде и из нета да се намират...) а за бобикара е страхотна идея- Зара не слиза от нейния ,още повече че и в детската е видяла по - интересни варианти на управление и прилага вкъщи макар и да не и стига пипето още да върти кормилото
И последно Мама Радост
само така с позитивните мисли по нощите !
И изобщо мислите ли, че като подарите 15 подаръка детето ще се радва повече? Аз смятам, че на този етап май ние майките се радваме на подаръците и играчките повече от дечицата Laughing
, за другите съм твърдо против.
...
После исках животинче интерактивно, ама май и от него ще се откажа, че наистина много ще станат. Между другото днес ходихме на Метро, изключително добре е заредено откъм играчки! Направо зяпнах. Имаше и Бейби Борн, и Анабел, и всичките там популярни играчки из европейските сайтове. Цените що годе стават. Взехме едно говорящо бебе за 30 лв. и едно меко пиано каквото беше показала преди време miona. (Мимка,
имаш въображение от към играчки определено
незнам който има опит да сподели
аа и дали не са по удобни от тези готовите на Премакс.. например ?

мръщи се, сърди се...
)
ама точно като нас