След есента студена зима се задава, за Юнчо наближава снежната забава!

• 27 272
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Miami
 Joy мама Радост, знам че не ти е до смях, но ми стана смешно Hug Хубаво е, че имаш чувство за хумор все още Simple Smile

# 526
Добро утро !
Какво правите в това мъгливо време?
Снощи се бях сетила за толкова много неща,които да споделя с вас, а сега стоя пред компютъра и се сещам единствено за снощното ни приспиване.Нашия Борис като стане 9 часа започва да лудее,сигурно защото разбира че е време за спане.Снощи го плаших с капки за нос,за да не става,но той постоянно си го правеше.Най-накрая се скарах и много бързо заспа - за 2 минути.Тези дни му се върна апетита,яде по 100 пъти,но вчера не можах да го накарам да опита портокал,за което много ме е яд.
Да драсна и два реда за яслата- не стига,че искат редовно мокри кърпи,тоал.хартия,салфетки,сапун и т.н ,а сега даже и коледна окраса.Представяте ли си?!А върха е,че в повечето случаи е със засъхнали сополи/което много мразя/,поне да ги използват по предназначение онези санитарни материали.... Ама както и да е,все пак нали има кой да го гледа,а и явно му харесва,защото си ходи с желание.
Я да ви питам мамите чакащи второ продължават ли неразположенията/аз за съжаление и двата пъти бях така до края/,та си мисля дано поне при вас не е така или да минава по-бързо

# 527
Честит имен ден на всички празнуващи днес и специално на Катето на Meg_H  Hug
Joy мама Радост, знам че не ти е до смях, но ми стана смешно Hug Хубаво е, че имаш чувство за хумор все още Simple Smile
Кори супер весело ми гледам позитивно на нещата Mr. Green

# 528
още една безсънна нощ вече съм като бухал обмислям варианта да събудя и Марти и да ходим на дискотека Mr. Green
 newsm57 newsm57 newsm57
Joy Joy Joy
mama Radost, да са ти живи и здрави юнаците!  Hug

Честит имен ден на Катерина на Meg_H и всички, които празнуват! Здраве, здраве и пак здраве!

# 529
С Катето благодарим, че сте се сетили за нас Simple Smile Поздрави и на други празнуващи, ако има! Черпим ви виртуално с една скромна тортичка   party023

# 530
Нещо за обяд да ви предложа?  Party

ммммммм..... cheers

# 531
Честит Имен Ден на Катето! Да е жива, здрава и винаги усмихната!

Били, новогодишни украси във Варна вече има, днес гледах, че продължават да слагат.Вероятно до началото на Дек. ще е като в приказките (ако се постараят като предни години,де  Party)

Мама Радост  Hug Важното е да е весело!  Heart Eyes

# 532
Аз да наруша малко тишината тук.  yesyes

Мамо, не мислиш ли, че косата ми е вече за подстригване?  Laughing

А вие някога на леген возили ли сте се?  Mr. Green

Приготвихте ли шапките и шаловете за зимата?  Sunglasses

Хубава вечер на всички!  Flowers Bouquet

# 533
Честит имен ден на Катето   bouquet

Вивиан, Честито ти синче и от мен, здрав и щастлив да расте   bouquet

Вери, много полезни линкове, започнахме фамилно зонотерапията  Peace

Веси дано Марти бързо се оправя  Hug За кашлица последното изпитано при нас е сока на сварена глава лук се смесва с мед  и така се дава по 1 лъжичка прз деня колкото пъти се сетите, мн бързо започна да кърти кашлицата  Peace

Радост   Hug

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 17:13 от _ALISA__

# 534
Вивиан, страшен сладур си имаш! Heart Eyes Много радост да ви носи! Simple Smile

Честит имен ден на малкото Кате и на голямото също - koon!  bouquet (тя някъде се загуби напоследък) newsm78

Избрахте ли вече коледните подаръци, бе, мами?  Grinning Спотайвате се, а? Simple Smile Аз от няколко дена само се ровя из сайтове, избирам, премислям, отхвърлям варианти, направо се побърках, нощем играчки сънувам. Laughing Та, ето ви няколко предложения от мен:

Фишър Прайс имат книжки на български! Числа и животни, Цветове и форми, има и Букварче. Много са симпатични, ние при всички положения ще вземем едното от трите. Wink

Още, този пъзел е страхотен, както и този. Има и други интересни неща в същия сайт при Игри за мъници. Grinning
Повечето неща ще поръчам от mytoys.de, има големи намаления тези дни. Wink Едното е този зоопарк, домашните животни са бонус към пакета с дивите. За конструктор избрах този вариант, понеже е с по-големи парчета и става за деца на тази възраст, а и мечо пух ни е любимец. Heart Eyes Много се чудех на зебрата на Фишър Прайс, изглежда забавна, а и е в голяма промоция, но засега ще я отхвърлим заради липса на място вкъщи. Мъжлето искаше да купим на Йойо акумулаторна кола, но аз съм против, струва ми се "мързелива" играчка, само да си седи вътре и да върти волана, по-добре сама да избутва с крака или пък да ходи и бяга. Simple Smile Та май ще вземем една от тези коли Bobby Car. Всички от марката са намалени в момента. Simple Smile

Та, това е от мен засега. Ако открия нещо друго интересно, ще споделя. Wink

# 535
Я да ви питам мамите чакащи второ продължават ли неразположенията/аз за съжаление и двата пъти бях така до края/,та си мисля дано поне при вас не е така или да минава по-бързо
крис_бо, при мен първите 3 месеца си бяха гаднички... няма да се впускам в подробности... сега вече в 4 мес. започва да ми "просветва", хапвам си повече, но пак има дни, в които просто съм като изцеден лимон.  Tired

мимче, хубави играчки си избрала. Simple Smile Правилно си се ориентирала към Боби кар, вместо акумулаторна кола. Ние също смятаме да подарим на Мишел Боби кар за Коледа. Тук съм виждала доста дечица, дори на повече от 2 год. да ги бутат по улиците.  Laughing Продават се специални гумени претектори за обувките. Ето ги.
Иначе, Мега коструктор вече имаме вкъщи, също добро попадение. Изобщо, всичко що можеш да купиш от Майтойс, купувай!  Laughing За вас поне не се начисляват мита и ДДС-та. Wink

# 536
ау, Елзи, мерси много за протекторите! Hug аз ги видях ама се чудех какви са тия терлици..  Laughing

# 537
Привет,
В къщи за коледни подаръци все още не се мисли, освен за мама  Mr. Green Вероятно ще му купим едно нещо, по-"атрактивно", да има музики, звуци... ей такова може би;
Количка мислим да купим напролет, или триколка, но определено ще е механична, а не електрическа - правило на дома - никакви мързелявщини  Naughty  Mr. Green

Вери, наскоро спомена нещо за връзка между слизането на стълбите и ходенето на гърне, не знам дали правилно съм разбрала обаче, може ли да кажеш повече за това? По повод стълбите, Митко вече слиза и качва сам, стига да има парапет; много му е забавно, чуства се самостоятелен, но само когато е навън; когато излизаме от нас се тръшка и не ще да слиза сам, иска да го нося, но нали аз съм си магаре, заинатих се, и той се принуди да слезе сам днес до долу  Mr. Green Скоро и нагоре ще му отрежа привилегиите  Joy

Хайде бай.

# 538
Абе, Мимченце, ти колко подаръка ще купуваш на Йойо?  newsm78 И изобщо мислите ли, че като подарите 15 подаръка детето ще се радва повече? Аз смятам, че на този етап май ние майките се радваме на подаръците и играчките повече от дечицата  Laughing Мен нещо не ме е обзела Коледната вълна, сигурно защото няма още сняг, че даже не е и студено  Rolling Eyes Мин. год. още началото на Ноември бях извадила и украсила елхата, сега се ослушвам...
И за подаръци не съм мислила, при всички случаи ще е играчка, но не съм решила каква. Аз искам да му купя от онези коли с педалите, много са сладки, тук из квартала жъткат с такива и не са от "мързеливите"  Heart Eyes Нещо ей такова http://family-bg.com/prX_1529.htm
Не са и толкова скъпи. Иначе и конструкторите са му любимо занимание, след топките ..
Ох,сега се сетих за случайно дочут разговор мин год. по това време.Момиченце моли баща си за подарък, а той :"Подарък ли? Какъв подарък? Нали ти взехме тапети за стаята..."
Важното е да има празнична и задушевна атмосфера с много меденки и любов!
  bouquet

# 539
  • София
       ВЕРИ Handy Recovery   подобна програма пробвахме и стана (от замунда я теглихме),успех мила!!
       Галка пита ме за белега,еми има си го около 4 милиметра малка чертичка над горната устна,вижда се леко,то да беше само това...като го види някой случаен човек,какъв е изподран и с белези и цицини,и ми разправя ;"май-много палав твоя син "Shocked, а иначе ми е добричък,но хич невнимава то и аз съм така,та няма какво да се чудя Laughing
      Vivian честито бебче Ники, голям красавец!!!

Общи условия

Активация на акаунт