След есента студена зима се задава, за Юнчо наближава снежната забава!

• 27 227
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
вери, тихо, че с тия такси мари ей сега ще долети до канада Simple Smile
T o n i, много студено У Канадата, бре.  Laughing Преди време Батистута ми разправяше, че У Австралия било много гот за живот, мисля да се насоча на по-топличко местенце за да ми е топло на душата.  Whistling Whistling Whistling
Вземи разрови се из атласа да видим Батистута дали е бил прав.  Joy Joy Joy

ПП: мари, атласът си е добре, атлас като атлас, очилата са ми различни от твоите  Wink
Т о н к а,  я ми кажи ти с твоите "различни" очила какво виждаш през моето балконче?

# 571
По темата-Криси пие с биберон само АМ-вечер и сутрин, през деня като сме навън от чаша със сламка или шише с накрайник, а в къщи от нормална чаша/за уиски,че е по-малка/, скоято се справя доста добре.

Офи , ти си герой, май ще навъртиш няколко годинки кърмене   Peace
За слинга -имах Premaxx и ми беше страшно неудобен-много дълбок, съответно и Криси пищеше вътре, тя пищеше навсякъде де, но и той не помогна  

# 572
                           Привет банда  Hug

Да си кажа и аз за общността   Mr. Green  , нищо , че рядко пиша.  Съгласна съм с Тони   Peace  .  Това не е билеотека , веднъж да се запишеш и край , ще фигурираш до ..........  Наясно съм колко време отнема един колаж , а времето винаги е ценно.  Макар и рядко да пиша , винаги ми е било приятно да видя снимката на детето си , Но , дори и да я няма , това не би ми попречило да пиша в темата.  От достатъчно дълго време поне я чета , че да знам какво да направя  и към кого да се обърна ако я няма въпросната снимка, ако толкова държа да я има на първа страница.  И по важното за мен е наистина какво се обсъжда в темата. Все пак си имаме сума ти и албумчета  , както и винаги можем ако искаме да пуснем снимки и в самата тема.  Не виждам смисъл някои мами да се правят на ощипани  Rolling Eyes  .     Оффф , много обяснително стана   Whistling  .

За водата да кажа , че Преслава почти , да не кажа изобщо не пие вода. Ако го прави е от шише с биберон .  Мъчих я с чаши с мек и твърд накрайник , само чаша - не та не.  Ми насила няма да я карам. Пробвам , когато иска пие и така.

Кори  ме подсети за млякото .  От едно известно време се чудя дали не съм направила грешка.  Преди няколко месеца , по съвет на личната ни лекарка , тотално спрях млякото , заради проблеми с килограмите.  А детето си го търсеше като завещание  преди това.  Иначе  бързо свикна.  Притесняваме обаче това , че дете на тази възраст има нужда от мляко и се чудя какво да правя?  Знам , че ще ми кажете да си преценя сама , но и все пак.........Личната хич няма да я питам , знам че ще каже , че няма нужда.

Мимчето  каква хубава тема е подхванала за играчките    bouquet  .  Аз от както гледах реклама по ТВ за тези играчки , говорещи на български език , съм се запалила по тях.  Преслава сега е на вълна музикални играчки и смятам, че ще й харесат.  Между другото имам едни Валентинки - сърца и като ги натиснеш казват  "Обичам те тооолкова много"   и дребната  страшно много ги харесва и им вика  Ааааа -  Ииить , иди го разбери   Mr. Green  . Мен ако питате ги харесва , защото са на високо и никога не и ги давам  hahaha  . Ми то забраненото е най-сладко.

Имам въпросче за обезопасяването на шкафове , скринове и тем подобни.  Ако някоя от вас е купувала такива джаджи , да сподели има ли смисъл от тях ? 

# 573
Здравейте момичета и аз рядко пиша но пък ви чета редовно  bouquet
по темата- ние пием вода и сок със сламка мляко не пием защото и ние като offioly се кърмим само през ноща
лека нощ на всички babydust7
 и целувки на всички дечица Kissing Heart lovekiss

# 574
мари, понякога се чудя как си успяла да си избереш страна за емигриране, честно Simple Smile
а моите очила - аз съм късогледа по принцип, та благодарение на тях виждам и по-надалеч от балкончето си Wink
като ми остане повечко време специално за теб ще събера снимки на балкончета, тераски, улички и гледки Simple Smile от враца и не само Wink

лина, вчера точно се бях вкарала в лека чуденка за млякото
теди няколко дни имаше разстройство и не му давах фризо-то и се замислих дали не е удобен момент да го спра, но после реших, че му е рано
и сякаш предпочитам да го пие
ако на преслава вкуса на млякото още й харесва, защо да не Simple Smile

и за последно по темата за "обществото"  Crazy
присъствието или не в колажа на първа страница няма нищо общо с писането
всеки си е добре дошъл да пише и пита, ние не сме някакви вещици тук Simple Smile

# 575
а моите очила... благодарение на тях виждам и по-надалеч от балкончето си Wink
Хе-хе-хе, и аз, Т о н к аMr. Green Та чааааак до Австралия.  Joy Joy Joy
Даже и без атлас.  Laughing

# 576
  • Стара Загора
                           ....Имам въпросче за обезопасяването на шкафове , скринове и тем подобни.  Ако някоя от вас е купувала такива джаджи , да сподели има ли смисъл от тях ? 
В нас има няколко такива джаджи, имаха смисьл допреди няколко месеца, сега вече е достатьчно хитьр да ги отваря. Става вьпрос за тези, които са сложени на чекмеджетата на секцията(тькмо си тьрсих повод да пусна една снимчица  Mr. Green):

Ето и един нагледен материал, количка, от тези дето се избутват с крачета, в действие:  bowuu
http://samimami.multiply.com/video/item/12/Ride_on 

Лека нощ!  Hug Hug Hug

# 577
Блу, много хубави стихове, не бях ги чела досега. Simple Smile

Йойо пие от чаша с мек накрайник у дома, а за навън има чаша с мека сламка. Simple Smile Беше много забавно в началото като й ги взех, защото от едната трябва само да смуче, а другата трябва да я надигне, за да пие. Тя правеше точно обратното - надигаше чашата със сламката, съответно края на сламката остава във въздуха и вода не потича. Laughing Другата пък я лапваше и засмукваше - ха да дойде вода, ха да дойде - ама не идва. И в двата случая се ядосваше, милата. Laughing Това беше около седмица докато се научи да ги различава. Wink
Биберони вече отдавна не иска. Напълно сме ги отказали всичките и съм ги прибрала. Което е напълно обяснимо, при положение, че си има естествен биберон. Grinning Правим опити и за пиене от обикновена чаша, по идея на Галка й сипвам в чаша от ракия, доста по-удобна е, защото е малка и не се олива (чак толкова). Mr. Green

Лина, за млякото мисля, че е хубаво все още да се дава мляко. Ако не АМ, давай кисело или прясно под някаква форма. Peace За обезопасяването да ти кажа у нас няма такива джаджи, щото Йоана не пипа почти нищо. Единствено отваря един шкаф в кухнята където държим сладките неща и шкафа за обувки в коридора понякога. Simple Smile От там си вади някои големи чепици, обува ги и се разхожда важно важно. Crazy Имаме само предпазители за контакти, смятам че са добра идея. Peace

Мари, страшна гледка имате вие. Дай ми на мен тая черната колица да си карам, пък контейнерите да са ми кусура. Mr. Green Аз няма да пускам снимки от наш'то голямо село, че ще паднете. Joy

# 578
  • София
Добра вечер,

Благодаря на всички за отговорите за биберони и шишета. Успокоих се, че не само у нас са на почит бибероните.
Както всъщност се успокоих, че не само ние сме с 6 зъба

изобщо има какво да се намери тук.
кой с очила, или без, кой какво има да сподели и да те впечатли..

Цитат
всеки си е добре дошъл да пише и пита, ние не сме някакви вещици тук
абе вещици не, ама за сиви гащи и мръсни чаршафи, се говори ... Mr. Green

А за млякото и Зари пие Нестле Джуниър вечер преди заспиване, някой път и сутрин с бисквити вместо закуска...и аз имах по едно време чуденка дали да му го спирам, но не мисля..ще си пие докато иска, вода отказва, соковете(домашни и бебешки) са му разредени много. сок-вода 1:3, но чиста вода само се лигави на нея. Пие и всеки ден около 300мл чай с мед, редувам билки.
Та за млякото, единственото, което ме притеснява е, че го изпива след като сме му измили зъбите и после заспива, само това.

Желая ви здраве на всички и ЛЕКА НОЩ!

П.с. редактирам, че докато съм писала...писали сте и вие.

Сами&Коки Мами,
мноооого страхотна снимка!

За предпазителите, имаме различни видове и с лепки и заключващи.
Зари много пипа, вади и прибира, лепките ги отлепва, другите ги чопли, а предпазителите за контактите съшо се мъчи да маха, та купих едни, които се лепят. Наслагахме ги на места, където контактите не се използват. За ръбовете на масата измаха всички възможни. Направи 5 цицини и поспря да се удря за няколко месеца, ама сега пак е почнал.
Но иначе той навсякъде знае какво има, къде стои медът за чая му, къд е е чантичката за бурканчетата от ДК, прахосмукачката, пералнята, помага ми за всичко, като отваря и подава....изключва и включва и прахосмукачка и пералня, само сушилнята още не пуска, че му идва височко, има време докато се научи да си носи стола и да се качва:)
Та в този смисъл  браво на ЙоЙо, тя е примерна и ще пипа само в гримовете на мама:)(не,че и Зари не ми ги взима, де..ама)

Хайде
ЛЕКА ПАК!
Та както и да е,

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 00:24 от MaLe

# 579
   Благодаря момичета    bouquet    bouquet     bouquet 

Ще пробвам пак да и дам мляко /АМ Фризо/  и ще видя дали ще пропие  Grinning  . 

SAMI&kokiMAMI         bouquet     и на мен това ми е чуденката , защото вече достатъчно захитряха , но ще купя един , два предпазитела за проба .

Мимче  тя и Преслава до скоро не пипаше , но изведнъж като им хвана цаката , че се отварят и няма спиране  Laughing  .  Особено скрина с нейните дрехи  ooooh!  -  само дрешоляци събирам цял ден.  Че и другите шкафове. Единият особено  ми е много ценен  Mr. Green  , имам голяма колекция от парфюми и очите й и ръцете й са все там  hahaha  . 

# 580
Офи, готин подпис.  Wink

Ел ви, права си, че времето прекарано във форума е за сметка на друго.

Ясен пие течности от обикновена чаша и с наша помощ. Навън от обикновено шише пие пак с моя помощ.

За Канада/Монреал, да, студено е. Това е единственото нещо, което ми тежи. Даже не и тежи, а пречи на бъдещите планове за градинка. Simple Smile В Бритиш Колумбия, примерно, е по-топло, но пък много вали и е мрачно. Май...не съм ходила, само чувала и чела. Като цяло в Канада няма място, където да е същото от към климат като в България, Гърция, Турция и т.н. Така че мен все повече ме влече да се местим, но на половинката му харесва тук. Ще видим...

Тези дни нямам никакво време, сега дочетох и ще допиша. Може нещо да пропускам.

Лина, аз бих дала кисело мляко или ядково / от бадеми примерно /. Прясно Маги никога не е пила, не съм му фен. АМ пи до 2-рата годинка, но, ако сега трябваше да избирам какво да дам след едната годинка, нямаше да се спра на него.

Така като си говорехте за играчки, а аз нямах идея какво да купя, днес взех на децата по един конструктор Лего съобразен с възрастта, разбира се. Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 02:45 от Вери

# 581
Пак по малките часове  Mr. Green , но какво да се прави Мирела се събуди и се криви нещо, след около 30 мин успях да я приспа Shocked
Ама сега на мене не ми се спи Mr. Green
Момичета по темата за отчетната - аз пишех до към осмия месец от бременността в темичката тогава, т.е докато ходех на работа и имах комп под ръка, но тъй като тази вещ липсваше у дома, не успях да проследя последните вълнения на пишещите....и след като се включих отново около Януари тази година/вече с комп у дома Mr. Green/- бях много добре приета, и оттогава си пиша....

За шишетата - до преди няколко дни бяхме със шише с биберон, пие много течности, сокове, вода, мляко; от три дни е със шише с мек накрайник - с клапа, но спря да пие толкова, колкото преди с биберона newsm78
Имаме и чаша с мек накрайник, но така си стои неупотребявана почти -много се дави като пие от нея, и тя е с клапа, която регулира течността...иначе от сламка също пие, прави и опити от водна чаша -с моя помощ- рано й е още, олива се...

Така и млякото -  Мирела както редовно си пиеше АМ -и аз като Кори взимам Нестле Джуниър 1+- и сутрин и вечер по 200-250 мл, започна да намаля количествто и изхвърляхме половината, от няколко дни престана да пие; к.мляко не го харесва толкова, въпреки това сутрин за закуска преминахме на такова с или без бисквити, но с лъжица. Не знам обаче дали й е достатъчно като количество за нейната възраст; изяжда около половин чаша, понякога и повече...

Мари - и ние пред нашия балкон си имаме такъв натюрморт, само че кофите са цели три- вечно преливат, а има ли вятър -директно в двора на дет. градина ....

Ами това е от мен- отивам да спя, че ей го на 03:00 наближава Shocked Wink....имала съм и компания - Вери  Wink

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 02:44 от miona

# 582
Тя Вери сега тепърва вечеря трябва да слага.  Laughing После бани, мани, приспивания.

Миона, виж по-горе за млякото писах/редактирах. Пробвайте с ядково, ако имате възможност.

# 583
Благодаря!!! Вери -само още нещо сподели как се приготвя!
Ще чета утре, че вече съм ето така  Tired

# 584
  • София
Лина, и аз като момичетата бих те посъветвала да даваш кисело мляко сутрин или следобед за закуска. Също сирене, кашкавал - за да покриеш дневните нужди от млечни. А казваш, че Преслава вода не пие, АМ също не пие - пие ли въобще някакви течности? Ако не иска друго, то тогава може би все пак ще е добре да и даваш АМ - дори и по-разредено.
И Яна пие АМ от биберон - и аз се чудех дали да не и го давам от друга чаша, но понеже го ползваме вечер или през нощта за приспиване, мисля, че с биберона най-лесно се приспива. Ще давам докато стане на 2 години, после ще мисля да го отказвам някак си, освен ако сама не се откаже преди това.
През деня пие чай, вода или сок (в тази последователност) основно от сламка. Може и от обикновена чаша, но рискът да се полее е по-голям и трябва аз да държа, затова не и давам засега. От мек накрайник вече не иска да пие.

Хубав ден от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт