Вземи разрови се из атласа да видим Батистута дали е бил прав.

. Това не е билеотека , веднъж да се запишеш и край , ще фигурираш до .......... Наясно съм колко време отнема един колаж , а времето винаги е ценно. Макар и рядко да пиша , винаги ми е било приятно да видя снимката на детето си , Но , дори и да я няма , това не би ми попречило да пиша в темата. От достатъчно дълго време поне я чета , че да знам какво да направя и към кого да се обърна ако я няма въпросната снимка, ако толкова държа да я има на първа страница. И по важното за мен е наистина какво се обсъжда в темата. Все пак си имаме сума ти и албумчета , както и винаги можем ако искаме да пуснем снимки и в самата тема. Не виждам смисъл някои мами да се правят на ощипани
.
. Аз от както гледах реклама по ТВ за тези играчки , говорещи на български език , съм се запалила по тях. Преслава сега е на вълна музикални играчки и смятам, че ще й харесат. Между другото имам едни Валентинки - сърца и като ги натиснеш казват "Обичам те тооолкова много" и дребната страшно много ги харесва и им вика Ааааа - Ииить , иди го разбери
. Ми то забраненото е най-сладко. 

от враца и не само 

Беше много забавно в началото като й ги взех, защото от едната трябва само да смуче, а другата трябва да я надигне, за да пие. Тя правеше точно обратното - надигаше чашата със сламката, съответно края на сламката остава във въздуха и вода не потича.
Правим опити и за пиене от обикновена чаша, по идея на Галка й сипвам в чаша от ракия, доста по-удобна е, защото е малка и не се олива (чак толкова).
За обезопасяването да ти кажа у нас няма такива джаджи, щото Йоана не пипа почти нищо. Единствено отваря един шкаф в кухнята където държим сладките неща и шкафа за обувки в коридора понякога.
От там си вади някои големи чепици, обува ги и се разхожда важно важно.
Имаме само предпазители за контакти, смятам че са добра идея. 
.
и на мен това ми е чуденката , защото вече достатъчно захитряха , но ще купя един , два предпазитела за проба .
- само дрешоляци събирам цял ден. Че и другите шкафове. Единият особено ми е много ценен
. 
В Бритиш Колумбия, примерно, е по-топло, но пък много вали и е мрачно. Май...не съм ходила, само чувала и чела. Като цяло в Канада няма място, където да е същото от към климат като в България, Гърция, Турция и т.н. Така че мен все повече ме влече да се местим, но на половинката му харесва тук. Ще видим...

....имала съм и компания - Вери