След есента студена зима се задава, за Юнчо наближава снежната забава!

• 27 254
  • 754
  •   1
Отговори
# 150

Тогава вождът снижил глас и казал: Добре, аз ще си мълча за детето, но и ти няма да казваш за овчицата...  Sick

Мишленцее,  Joy

Аз и преди съм казвала, че на мъжа ми племенницата му е одрала кожата(свтла, синеока), а самите й родители са доста тъмни..За сметка на това мойто пък прилича малко на неговия брат. .та кой кум, кой сват, кой на...
А относно племенницата му и изказванията..една жена като я видяла преди време изкоментирала: А, че то това бебе е много хубаво, не е като вас(вие сте грознички Crazy)! Тия хора защо просто не си премълчават не знам..

Танитка, честита диплома! Дано да ти върши работа по предназначение! че аз моята още не съм подала документи да ми я правят..

# 151
и при нас децата са с много различни очи Simple Smile
ние и двамата сме с абсолютно "стандартни" кафеви очи
а ето таня (снимката е относително стара, но се вижда добре цвета) - http://picasaweb.google.bg/antonia.petkova/Various?authkey=Gv1sR … 00162794246055938 (зелено като основен цвят и много пъстри около зеницата)
ето теди - http://picasaweb.google.bg/antonia.petkova/Various?authkey=Gv1sR … 00163631308685346 (неговите са направо черни, едва се различава зеницата къде  Rolling Eyes )

танита, честито ти магистърска диплома Simple Smile целувки на марти Simple Smile (за заспиването пасувам, теди взе напоследък да спи дълбоко, даже му обличам пижама някой път както спи и не се буди Simple Smile )

# 152
  • София
Добро утро и от нас!
Много благодаря за отговорите, иначе Панадол вечер му дадох снощи за 3ти и надявам се последен път. Нощем спи спокойно, и през деня до вечерните часове също е спокоен, но незнам дали защото капем капки в ухото. Те ОТИПАКС са слаби, но все пак имат болкоуспокояващо.
Вери и аз си мислих за зъб, може и от зъб да преминава към ухо, з-то все пак ухото е с леко възпаление. Снощи се поразрових и прочетох, че възпалението започва с остра стрелкаща болка и се надявам да не минаваме целия процес, тоест с капките да поотмине.
А за зъбите, са му подути венците и прозират всички зъби оше от 5 месечен. Сега са толкова издути, че са по-високи и от зъби, не мога и да разбера кой зъб е наред.
А за алтернативните....връщам назад връщам...и незнам на кое да се спра, напоследък е толкова палав, че много често се налага да му казвам "... ти чуваш ли какво ти говоря..."ТЕзи дни съм доста мила и му повтарям хубави неща и св водя от приказките..мед ми капе на ухо....Simple SmileSimple Smile, но и просто ще изчакаме, трудно явно децата ни се учат на послушание.
Сега наистина ми е по-спокойно, но и сега не го боли. Сноши се чувствах объркана, и притеснена дали няма да изпусна нешо друго ако не е ухо...
Затова пак благодаря ви! Нашият ЛЛ обясни,че не може да е мускулно, но ако искам и се притеснявам да намажа с хустажил и да пие арника, но според нея е ухо.

И такаааа!
ПОЗДРАВИ и прекрасен ден на всички!

Нашите сини очи и светла коса също са въпрос на обсъждане на хората, ама и аз казвам,че и съседа ни е тъмноок и така. Иначе имаме и ние 2ма прадядовци със сини очи и онаследяването идва оттам.

Пак поздрави и здраве!

Офи, успех и целувки и на малкият бозайко Митко, дали ше кърмиш и двете?

# 153
Мале,радвам се,че Зари е по-добре,тази вечер съвсем безпроблемна да ви е HugКато знам аз как се панирах от случайно пасващ с нещо гадно симптом...много е кофти.

Вери,и у дома е зверилник,но Ния е в ролята на постоянно жалваща се...уморено ми е вече да обяснявам едно и също TiredЗа щастие Виан е много сговорчива и понася стоически на кака си истериите.Напоследък са по-добре нещата,вечер я хипнотизирам с мама терапия,описала съм стените с плакати-Ния е спокойна...мъж ми ме обяви за луда Mr. Green

Танитка,Ния беше така около 6 месеца,оставях я зимата да спи отвита,но дебело облечена.Честито ти дипломиране!

Да кажа и за очите-племенницата ми е одрала кожата на дядо си по бащина линия-сини очи,руси коси,бяло лице-ангелче Heart EyesТой обаче си живее в Сандански,а сестра ми и зет ми-в София...и двамата с много тъмни коси,очи,кожа...на сестра ми любимото и изречение от минувачи е-"Ауууу,на кого прилича тази красавица,тоооолкова сте различни" hahaha

# 154
Били, луда, не луда, к'во ти пука. Simple Smile Много хубаво правиш.
Мале, така е. Вечерно време на страха очите са големи.

Снимки от мен от РД-то Simple Smile
След малко още.

http://picasaweb.google.com/mikemastercorp/RojdenDenVeriRazni#5400180711122490242

# 155
Мале, дано бързо му мине болката на Зари и се оправи!  Hug И моето некомпетентно мнение клони повече към болка от зъб, щом не го боли като го пипаш около ухото..

За приликите и разликите, при нас приликата с таткото е удивителна, ама понякога се чудя аз ли съм майката. Joy Надявам се следващото да вземе повече от мен. Wink

Танита, и Йойо така спи като зайче. На мен се е метнала, де. Mr. Green Затова веднъж заспи ли, повече не влизам в стаята, особено пък на следобедното спане, което и без това е кратко. Тогава я оставям да спи по боди и с пуснат климатик, завивам я с одеяло и както я оставя, така я намирам. Вечер като заспи я оставям само по пижама и чувал, не я завивам, защото и без това се изпотява. После като си лягам аз, й мятам одеяло, понякога ме усеща, понякога не.
И честита диплома!  bouquet

Вери, много ми хареса семейната ви снимка, много хубаво семейство сте. Wink

# 156
Уф, много гадно това с ушите; като дете ме боля веднъж, помня че някакво топло олио ми капа майка ми; след това, боля ме ухо адски, когато ми никна мъдрец, около 17 годишна съм била; бях на море, нямаше доктори, и минах само с капки алое в ухото (т.е. от самото растение, каквото изтече от листенцата); така че, МаЛе, има голяма вероятност да е от зъб! Дано минава бързо!
По въпроса - не знам дали ще ги кърмя и двете бебета, рано ми е още да кажа Simple Smile Митко за сега си суче вечер и нощем (веднъж-два пъти макс), понякога през деня, но не твърде често; разчитам, че сам ще се откаже в един момент, когато млякото се промени, но и да не се откаже - засега не ми тежи и не ми пречи никак;
Митко има сини очи, татко му също, което е добре зе пред външни хора, но ние вече сме наясно, че очичките му са сини като на моя баща и брат, и нямат нищо общо с роковите  Crazy
Хайде поздрави!

# 157
  • София
Митко има сини очи, татко му също, което е добре зе пред външни хора, но ние вече сме наясно, че очичките му са сини като на моя баща и брат, и нямат нищо общо с роковите  Crazy
Кефите ме Laughing Peace

За приликите и разликите, при нас приликата с таткото е удивителна, ама понякога се чудя аз ли съм майката. Joy Надявам се следващото да вземе повече от мен. Wink
Ами, следващото гледай да е от теб Joy
Всъщност, не е вярно, че не е взела нищо от теб. Вярно, че много прилича на таткото, а и неговите черти изпъкват още повече, поради това, че са по-екзотични за нас, но на някои от последните клипчета ми направи впечатление, че Йойо има нещо и от теб - т.е. личи си, че ти си майката Peace

# 158
Я, да ви споделя и аз нещо, само между другото. От края на август не кърмя. Кърмата си беше спряла съвсем спокойно (щото аз си проверявах до кога ще секне напълно Mr. Green). Вчера обаче малкия ми задърпа потника вечерта и резултата - 30 минути по-късно си намокрих дрешката!  Confused То това сигурно е напълно нормално нямам представа. Мислех, че като си спре веднъж, после няма как ей така  да си тръгне, ама, ето. Та се чудя до кога ли ще е така? newsm78 Не, че ми е някакъв проблем, просто информативно някой ако знае, моля нека сподели.

Heart Eyes Целувки и лека вечер!!!

# 159
Инче, ето, виждаш ли, че не е трябвало да го отбиваш горкия Бобич  Joy  Напълно е нормално това, до колкото знам, няма място за тревога; малко ре-лактация... иначе, мисля че дори и години след спиране на кърменето, ако се стисне гърдата, може да излиза някоя заблудена капка; то си е жлеза все пак, за това е направено! (а не за кичене по билбордове в неудобни тесни дрехи, ама айде, това е друга тема)

# 160
Инче, и аз смятам, че няма място за притеснение  Peace

Маристута, ехинацеята, която показа преди време как точно я даваш (предвид, че е маслен р-р и едва ли става да се разтвори във вода) Че моя мъж взел такава и се чудя как да я давам..

# 161
Привет Hug

Офи, честито и от мен!

И в групата на Диди тези дни водят само 3 дечица Rolling Eyes Едната майка най-откровено заявила, че щяла да пусне детето на ясла след 1 месец и дори подписала декларация за това Peace

Тони, при нас на тръстиката вземат много строги мерки против грипа. Мениджърите по отдели имат право без обяснения да изпратят вкъщи всеки служител, който е "подозрителен" hahaha НИе се шегуваме, че лимитът за кихане в нашия офис е 3 пъти, два жълти и един червен картон Joy

Вери, страхотно карнавалено парти сте спретнали. А Ясен колко е порастнал, почти колкото косата на кака си Mr. Green /извинете ме, нещо ме избива на лигавене/

За очите и приличането, Диди от ден на ден все повече заприличва на мен, колкото и на Дидо да не му се иска Crazy И аз се надявам на синеоче следващия път, когато решим, но всичко да мине без проблеми, пък очите са ми най-малкият кахър Wink

МаЛе, бързо оправяне на Зари

И поздрави на всички Flutter

# 162
MaLe, как е Зари? Подобриха ли се нещата?  Rolling Eyes

Маристута, ехинацеята, която показа преди време как точно я даваш (предвид, че е маслен р-р и едва ли става да се разтвори във вода) Че моя мъж взел такава и се чудя как да я давам..
Роси*, давам я така директно в устичката на Дея с капкомерчето, което е прикрепено на капачката.  Peace

Танитка, честито дипломиране!  bowuu Peace Пусни някоя снимчица от Рим, че ми е домъчняло!  Heart Eyes

Относно цвят на очите, прилики и разлики, женската част от родата на мъЖо (цели 3(!): майка и сестри, които и трите са особено "симпатични" хора Sick  #2gunfire), като се роди Дея и няколко месеца не спряха да повтарят: лелееее, това дете е одрало кожата на баща си, леееелееее, ама как може толкова да прилича на него, ама нищичко от майка си няма.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Чак ги съжалявах на моменти.  Joy

Мисля утре да спечеля 6-ца от тото-то, че да започна дворчето на баба още отсега.  hahaha

За тези, които ще си лягат - спокойна нощ, а за ученолюбивите и устремени нанякъде Laughing птици като мен - приятно!  Wink

# 163
Мари, много благодаря! И аз така ще пробвам  Hug
Ааа,моля, моля..6-та е за нас  Naughty Mr. Green

# 164
Успях да се оправя, че даже ми остана време да драсна и аз някой ред
Честито на Офи страхотна новина
Честито дипломиране на Танитка(Марти е същият постоянно се отвива и като се приближа да го завия се събужда, а пък не си обяснявам как не се събужда когато Виктор мрънка Thinking )
Мале дано Зари да е по-добре ние миналата седмица бяхме с възпалено ухо и Марти доста поплака
Аз се отказах от 6-цата миналата седмица от 24 числа нито едно познато бива каръщина ама то това нашето на нищо неприлича Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Всички снимки са страхотни и ястията на Вери изглеждат  newsm74

Лека нощ на всички

Общи условия

Активация на акаунт