След есента студена зима се задава, за Юнчо наближава снежната забава!

• 27 212
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • Miami
Ехо, добро утро  Simple Smile

Диди, големи художници имаш  Hug Кокито е страхотен  Heart Eyes

За млякото - вашите дечица го отказват, мойто пък се пристрастява и иска нон стоп  Simple Smile Понякога се ядосвам, че вместо да се нахрани както трябва, той си пълни стомаха и не ще да изяде всичко след това. Вчера ходихме на консултация, биха му ваксина и го претеглиха едва удари 10 кила, 83 см. Май е под нормата  Confused

ПП. Офи, сега видях подписа ти Simple Smile Май не трябва да се притеснявам за килата на Жорко Simple Smile

# 586
  • София
Хайде да се разпиша набързо преди да ме е завъртяла въртележката...

Мляко Марина пие сутрин веднага щом се събуди и вечер преди лягане. По 180 Фризо. Преди вечер си вечеряше кухнята и само толкова, но сега не иска манджата - похапва на вечеря с нас - основно хляб и сирене и давам или нещо друго малко от нашето ако става и после след баня мляко.
Напоследък пие чиста водица по много, което ме радва. Даже, предполагам от яслата се научи, се разхожда с шишето за вода и му се лигави почти постоянно и съответно го изпива де.

Иначе в яслата е супер доволна. Сутрин не се и обръща чао да каже - втурва се навътре. А и отвътре не се чуват масовите ревове - явно са свикнали мъниците и им харесва.
Аз посвикнах с бясното темпо в работата, но все още към 9 вечерта заспивам права, което не е толкова лошо всъщност.
Ама как се радвам, че такова хубаво време се задържа.....

# 587
  • София
Добро утро момичета   bouquet

И аз съм от не много редовно пишещите,но не винаги има какво да споделя  Rolling Eyes. Иначе редовно следя какво пишете  Hug

Вери, сподели моля, че ми стана интерсно и на мен какво е това ядково мляко? Не бях чувала за такова  Embarassed

Кори и моя имам чувството че все повече се пристрастява към млякото, но той суче и нямам идея колко точно си изпива.
Започна много често да не си иска и закуската, а само иска да суче. Не знам дали да се притеснявам, но като го гледам той си се чувства добре.
Започвам да се притеснявам, че отбиването няма да е никак лесно  Thinking

За шишетата да споделя - биберон Любчо така и не се научи да ползва (има си мама за целта  Crazy). Пие си от чаша с мек накрайник, но най-много си хареса шишетата с "биберон" от водите на Теди - те са с клапичка и не текат, както другите на минералните води. Вчера установих, че и със сламката се справи, въпреки че и доста надъвкана беше на финала  Crazy

Слинг ползвах на Премакс. Беше ми страшно удобен и ползвах само него до към 5-тия месец на Любчо. След това вече редувах с количката. С него също има възможност да се носи бебо седнал  Peace. За кърмене не е много удобен, което не ми попречи миналата година в един голям мягазин докато пазаруваме да не я свършим и тази работа  Mr. Green.

MaLe за зъбките бях питала зъболекарката ни, защото и Любчо заспива докато суче, т.е. след като сме мили зъбките. Според нея е важно да се премахва редовно плаката и не е толкова притеснително, че след това пият мляко. Не знам колко е права, но май нямам друг избор за момента  Thinking

Ох, аз не пиша, не пиша, че като седна  ooooh!
Хубав ден на всички   bouquet

# 588
ей, заинтригувах се, та се върнах да гледам какъв е подписа на офи Simple Smile
аз вече много се радвам, че таня излезе от групата на наднормените, че серионо бях започнала да се притеснявам в един момент  Confused

забравих да кажа, че у нас освен два контакта абсолютно нищо друго не е обезопасено
теди си рови, където си иска, не го спирам
съвсем опасни неща като лекарства съм вдигнала достатъчно високо, за всичко друго има разрешение Simple Smile но като пребърка по 5 пъти чекмеджетата повече не му е интересно Wink

мари, викаш на австралия забодохте флагчето Simple Smile за там поне език няма да трябва да учите (нали знаете инглиш?) а град избрахте ли си? нали приемате гости после  Mr. Green ще носим шпек леки фор ю и лютеница Wink

мимче, паднала съм да се хиля как си описала пиенето със сламка  Joy а тедко много обича на таня пантофите и фибите за коса  Blush много е смешен като накичи някоя диадемка и с розови пантофки и нахилен такъв, доволен от себе си  Mr. Green

диди, големи сладури са децата, ти си знаеш  Hug гледах и клипчето, и аз все се каня да заснема тедко с колата, май е време да се взема У рЪце  Wink

мале, и мен честно казано малко ме притеснява това, че пие мляко след псевдомиенето на зъбите, особено след като и таня беше така и на 5г вече има 2 кариеса Sad обаче не мога да измисля друг начин за момента, все още наблягам на ритуала  Confused

днес като водих тедко пак се кефех каква им е хубавка яслата и съм се наканила да питам директорката дали ще ме пусне да снимам малко вътре, да им направя нет реклама  Flutter
айде хубав ден от мен   bouquet

ПП: някой ползва ли памперс гащи да каже дали е удобно и дали падат, стегнати ли са в кръста?

# 589
SAMI&kokiMAMI, страхотна снимчица!  Hug Как сладко са се излегнали и се занимават двамата ти царе!  Mr. Green Wink

Ама как се радвам, че такова хубаво време се задържа.....
newsm44

мари, викаш на австралия забодохте флагчето Simple Smile за там поне език няма да трябва да учите (нали знаете инглиш?) а град избрахте ли си? нали приемате гости после  Mr. Green ще носим шпек леки фор ю и лютеница Wink
Не, T o n i, това беше за заблуда на противника.  Mr. Green А и повод да си припомня моментите от срещите ми с Батистута.  yesyes
Аз флагчета съм забола на няколко местенца, мацка - свикнала съм да си подсигурявам нещата от няколко страни, защото никога не допускам провалът като вариант.  Sunglasses
А иначе езици нови учиме, учиме  Laughing, не е лошо човек да се усъвършенства.  yesyes
Лютеничка ще си взема аз - от тази на баба, че и там едно флагче съм забола - точно У дворчето.  Joy

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 10:48 от maristuta

# 590
Вери, сподели моля, че ми стана интерсно и на мен какво е това ядково мляко? Не бях чувала за такова  Embarassed
От бадеми, орехи, сусам, коноп...все сурови. Simple Smile
Ако искаш, ще ти кажа как се прави. Лесно е.

# 591
мари, какъв противник  Shocked аз съм толкова добро дете  Blush
направо съм обидена, че даже и лютеницата не ми щеш  Crossing Arms

ПП: блу, запазила съм си поетичния линк за друг ден, защото тия дни хич не съм на такава вълна, нищо лично...

# 592
Да ви кажа лютеници, луканки, подкови и вафли Боровец има и на тукашна почва.  Laughing Погрижили са се хората да не страдаме за храната.  Laughing
Фафлите ги продават по долар и двайсе. Не ги е срам.  Joy

# 593
аа, вери, не е там въпроса, мари МОЯТА лютеница не ще и вика, че съм противник, че ме й заблуждава даже с флагчетата  Crossing Arms
с какво го заслужих  smile3518
иначе някои чуждоземски сладости са бая много доста по-супер от тукашните   chef

# 594
Фафлите ги продават по долар и двайсе. Не ги е срам.  Joy
Ауууу, Вери, подозирах аз, че е много скъпо У другата цивилизация.  Joy Joy Joy

аа, вери, не е там въпроса, мари МОЯТА лютеница не ще и вика, че съм противник, че ме й заблуждава даже с флагчетата  Crossing Arms
с какво го заслужих  smile3518
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не, бе, Т о н к а, просто страшно много обичам на баба лютеницата.  Wink Не я заменям за друга!  Naughty
А Австралията - ами на сърце си ми е да мога да се Опна на плажа през декември.  yesyes

# 595
Мляко Валчи  пиеше преди лягане , ако не е вечерял или е хапнал малко и веднъж през нощта.Сега обаче си хапва добре на вечеря и явно му е достатъчно  , за да не се буди до сутринта .Наваксвам с мляко и млечни през деня  .
Вери - това с ядковото мляко е интересно, чувала съм за него,  но досега Валчи си пиеше АМ и не съм се интересувала  подробно .
За шишетата - със биберон за млякото и  чаша със сламка за вода http://smehurko.com/catalog/popup_image.php?pID=2317. Чашата с накрайник я използва за игра ,  не я искаше от самото начало .
SAMI&kokiMAMI- момчетата ти са много сладки .

Слънчев ден на всички   Nature Sunny.

# 596
иначе някои чуждоземски сладости са бая много доста по-супер от тукашните   chef
Кои, Тони? Аз само гадости виждам.  Laughing Дори и с моя стар приятел Линд ще късам, става ми лошо от него, а от суровото какао не се чувствам така.

# 597
Кои, Тони? Аз само гадости виждам.  Laughing
Ааааа, явно ти някакви съвсем различни очила имаш, ВериMr. Green Wink

Дори и с моя стар приятел Линд ще късам, става ми лошо от него, а от суровото какао не се чувствам така.
Линд си е супер, не се е променил в гадост, просто май ти вече не го искаш.  Laughing Peace

Та по този повод, ха да ви почерпя с малко от любимите ми бонбонки  Mr. Green:

# 598
вери, ами то тези, които аз харесвам вероятно няма да са ти по вкуса  Blush имайки предвид колко обичам пилешка яхния, а ти суров тиквен пай (нали така беше?  Blush ) но за линдт умирам, на кедбъри половината бонбони обожавам (нищо, че ми залепват по зъбите карамелените съставки  Crazy ) едни белгийски имаше много вкусни, гилиан или джилиан  Rolling Eyes ... и други има, но не се сещам сега Simple Smile

мари, аз ти предлагам лютеница на крака в австралия, ти бабината, та бабината Simple Smile колко лютеници можеш да вземеш на отиване и колко пъти ще си дойдеш да си вземеш още и колко пъти баба ти ще дойде до там Simple Smile
ама като не ми я щеш, добре  Crossing Arms

# 599
Мляко Марина пие сутрин веднага щом се събуди и вечер преди лягане. По 180 Фризо.
и Павел е така  Simple Smile

Да ви кажа лютеници, луканки, подкови и вафли Боровец има и на тукашна почва.  Laughing Погрижили са се хората да не страдаме за храната.  Laughing
и тук и тук  Laughing

Павел също пие от шише с биберон вода, сок пие от чаша с мека сламка, някой път пие и от чаши има си такива детски нарисувани Simple Smile с мекия накрайник пробвах няколко пъти , но се дави и улива.
   Сами и Коки мами много сладка снимка Simple Smile и Павко има такава количка обаче нито иска да се избутва сам, нито друг да го бута, иска да си я бута прав, така обича да бута и момичешките колички  Mr. Green
  В къщи също имаме предпазители само за контактите, тези на шкафовете ги разлепи моя разбойник  Crazy
  И да си похваля гарджето, не че е нещо кой знае какво ама Wink Казва колко голям ще стане и показва на колко год. е и си пляска.  hahaha  Като го питам си показва нослето, ушите, зъбите и езичето, пъпчето и пилето. А онзи ден го питам къде са му циците и той ми бърка в деколтето и се хили.  Blush  Баща му ме мъмри, че все още се преобличам пред него. Та по този повод да питам майките на момченцата какво мислят?(мисля, че по-едно време го коментирахте, ама нямам спомени) Аз го намирам за нормално, ами ако все още кърмех примерно, пак щеше да ме вижда. А и това не е нещо, от което трябва да се смущава!  Peace
  Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт