А тази сутрин взел на баба си тел. отворил го и казал "ало мамо" и набрал последния номер (явно му липсвам като съм на работа) 

.
, но предполагам и с това ще се справим. Не съм и предполагала,че ще стане толкова рано и толкова лесно, но явно детето е готово.
.
) и все нещо им се дава.
Това за оплакващите се кърмачки да не чувам!
Голям смях е това!
Изключително, изключително... колко да е изключително ... има си някакви граници. Ако не се наложи сега по-драстично да премахнем вечерното и следобедното, мисля нямаше да имаме никакви трудности до лятото да си изчезнат от самосебе си
Тъй че споко.
) си се буди през ноща, поне ведньж и нищо освен шишето с АМ, не може да го успокои. И си мисля, че 100 пьти по лесно щеше да ми е, ако все още имах кьрма, а сега е голям рев докато забьркам млякото. И аз като Вери с баткото не разбрах, че имам бебе, но сега ми се врьща.
Поне се надявам като поотрасне да стане по-послушен, че баткото сега ми изпива соса. 
и не винаги мога да го увардя, но като цяло рядко яде. Ако ние хапваме, се крием.
а и ми вмириса всички шишета, наложи се да ги изхвьрля.
Плодове яде всякакви, аз сьм малко за бой, че не му предлагам често. 
При нас е мираж, ние още нямаме и едно попадение на гьрнето. 

Не проявява инати да ми се търкаля по земята ... 
Не знам дали се разбира какво искам да кажа. Иначе, ако не се прави ако в тях, са лесни за слагане и сваляне, определено! 
Препоръчани теми