САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! Чета много отдавна но досега не съм писала, най-после се престраших Embarassed Получих код за намаление от покана за регистрация, но по никакъв начин не мога да го задействам, може ли някой да ми каже как/четах за кръглите цени,но само там ли действа, а и такива няма в момента/, също и колко време важат тези кодове. Предварително благодаря! Много се извинявам ако това не е по темата.

Тези кодове свалят от първоначалната цена. Най-подходящи са наистина за кръглите цени. Има такива артикули, но не са особенно симпатични. На първо четене се сещам за мъжка риза, дамски панталон, балерините на рокет дог и т.н...Когато аз съм ползвала такива кодове беше през лятното намаление и тогава кода се пишеше в полето, където се пише код / не знам да им промяна/. Под кошницата, ама това сигурно го знаеш. Аз сега също имам останал такъв от покана за регистрация, но не е особенно рентабилен. Защото: 1. си ограничена от към артикули, 2. дори да си пълниш кошницата с кръгли цени и ти свали 10 евро, то ти остава доставката, но пък за 5 евро не е желателно да пусниш поръчка, така че...Но всеки сам си решава. Мисля, че можеш да си го задържиш за зимните намаления, които започват от 6 януари/поправете ме,ако греша/. Има много изгодни кодове в момента - 20/33 и 20/29, ако успееш да ги намериш в морето от повтарящи се кодове и излишни въпроси Mr. Green ще са ти от по-голяма полза.
Успех  Peace

е

# 271
  • София
Eвче, страхотни сладурчовци  Heart Eyes
мерси за снимките  Hug
това само за бланк ли е, или и за пелуше асортиз ще го пратят newsm78
\екскюзе моа за дървения френски Grinning\
Кураж-че,с код 47287 мисля,че са...

# 272
Доста четох в темата но не попаднах на пост който да ми отговори дали полареното сако-подарък номер 38-40 си отговаря на номера.Аз нося по принцип 36 или 38 сака,та дали ще ми стане този р-р според вас.

# 273
Eвче, Господ здраве да ти дава  Hug - тъкмо с него мислех да пусна една играчица Grinning

terzieva , и да искаш няма по-малък номер - ако ти става-става, ако не - ще зарадваш някоя близка, приятелка... Peace

# 274
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=68b376f89d1f9b94ec  -25/ -30% за цялата колекция на Levi's , не намерих код. Peace

# 275
  • Варна
Момичета искам да пусна поръчка с този код 34460 намали ми ето този панталон
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324160152&a … 4&Mode=Update

Дава ми и подарък и БД,но подаръка е veste polair но никаде не виждам кой размер е.
Рамерът му е 46/48
38/40 – 34444, 42/44 – 34452, 46/48 – 34460

# 276
дали някой може да ми каже код 33154 до кага е валиден,защото вчера работеше а днес не,проверих и на 1-ва страница,но не пише до кога е валиден  SadИли ако някой има идея дали има друг код 30/55?
Благодаря предварително и дано не подразня някого Hug
Валиден е до 8.11, няма друг работещ код с подобни условия. Само че е персонален, т.е. работи само на акаунтите, на които е пратен лично
П.П. При мен също не работи днес, странно. Пак проверих офертата, пише до 8 ноември, не знам какъв е проблемът, дано да е временен, че мислех да го ползвам.
Ей сега и аз се опитвам да пусна поръчка с 33154, изпратен ми е лично на два акаунта и не става!
Да и на мен ми е пратен лично,пише и на моята оферта до 8,11 PeaceМного ме е яд,защото вчера работеше а исках да пусна две неща с него Cry
Дано утре проработи  Peace

# 277
обърках темите

# 278
Току що си направих регистрация в сайта и искам да пусна поръчка. Казаха ми че има код за нови клиенти или за първа поръчка но нищо не открих . Моля ако някой можеда мипомогне   bouquet

# 279
по късни доби няколко кода

52051 - 40%, БД и подарък куфарче Шарлота\ягодка\
64980 - 35% коледно намаление  People Santa на дамско, детско, мъжко, бельо, линж де маисон и красотища
54062 - 35% текстил, 25% играчки и дом.потр.
54100 - 40% от всичко без зелени, червени цени и обувки
48569 - 20/29евро, Бд и поларено сако 42/44

има и още, проверявам ги с търсачката - не ми излиза да са пускани, но ги има в албумчето на Евка, така че да не се повтарям  bouquet

Току що си направих регистрация в сайта и искам да пусна поръчка. Казаха ми че има код за нови клиенти или за първа поръчка но нищо не открих . Моля ако някой можеда мипомогне   bouquet
виж на 1-ва стр. - кодове за спонсорство.

# 280
  • Варна
Куражче ,ако изкараш един код и за чанта Бъз цена няма да имаш Mr. Green

# 281
Мога ли да намаля с някакъв код тези бутонки: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324164931&a … 4&Mode=Update

# 282
  • В La Redoute и по света

Не, имат този знак:

Момичета, почистих повечето изтекли кодове. Ако попаднете на някой пропуснат код, моля да ми кажете,за да ги премахна. Нали целта е да са само работещи кодове  Hug

# 283
Вени, те (полареното якенце) дори са 20/29 Wink ама нали не ни стиска на всички да поръчаме под 10 Е.  Laughing Ето още пак копирани от предната тема Wink
taille 38/40 : 34401
taille 42/44 : 34428
taille 46/48 : 34436

Simple SmileAnny, благодаря! твоите кодчета все още работят:вложила си много положителна енергия в тях Heart Eyes  bouquetСЛАДКИ СЪНИЩА, момичета! Peace

# 284
  • Варна
Пробвай 39098,38911.Доколкото помня бяха тези.

Общи условия

Активация на акаунт