САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 478
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
момичета, кой е актуалният код за играчки, пробвах от сайта на Уни, но освен да махне доставката, друго не се случва
Този  47287  , но не знам какво ще намаляш, този е за 30% на играчки и разни други, поне на играчки при мен се хваща.
Ето и цитатчето, което съм копнала:
няколко кода за играчка РELUCHE ASSORTIS + 30% от играчки и текстил + БД
47279, 47244, 47260, 47252
мисля, че е от Ева, ама не съм съвсем сигурна  Blush просто прилежно, като харесам някой код си записвам  hahaha
благодаря ти Анни, но при мен не стават  #Cussing out Сложила съм 2 играчки http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324110249&a … 4&Mode=Update и http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324129562&a … 5&Mode=Update

# 451
Десийки, с куклата пробвах аз одеве, сега добавих и количката, която си дала, ама при мен се хваща, не дава намаление, но дава БД и подарък играчка...вероятно на този акаунт не става Sad
Виж тези дали ще ти хванат, но не са играчка: Дора 45926 Спайди 45934 -30% играчки

# 452
Положението е абсолютно същото, а Спайди ще е наличен след 12 седмици

# 453
  • Варна
Случайно някой да предложи код , с който да намаля дрехите за бременни?

# 454
  • София
Пробвай с тези за плюшените играчки,Дора и музикалната играчка(но мисля,че те вече не работят).

# 455
Привет и от тази тема и благодаря.Да попитам код за дамски пижами дали знае някой? Wink
аз специално за пижами код не съм срещала  Mr. Green Зависи с какъв знак е пижамата,прочети първия пост,ориентирай се и започвай проба-грешка.
Змаече,чудесна си   bouquet Както и Евчето,която е безценна и всички момичета които издирват кодчета Simple Smile

голям майтап ще е да имат специален код за пижами  Joy

# 456
Още един пореден пост спам, но просто не се сдържам вече! Искам да помоля, за не знам кой път: ако нямате код, който да публикувате и няма какво да кажете по темата, която е " САМО КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ " просто не пишете!!!
Евчето, пише значително по-малко, а кураж направо изчезна. Тази тема направо съвсем си загуби смисъла...А без тези момичета и още няколко не знам, въобще как ще си търсите кодове   ooooh!

# 457
Прочетох за отказана поръчка с използван код, който не е лично пратен, на мен също ми отказаха поръчка, получих следното писмо

Hi,
With reference to you order on November 2nd, I am writing to inform you that the shipping was cancelled because payment was on delivery. As you used a voucher, I reissued a new one of ......... euro. You will receive it by post mail. you can use it online as payment for an order. In step payment, you have to click on "je paie en ligne avec des avoir ou des bons d'achats" by indicating its number you will find on. Furthermore, you used a special offer code 541501 you must not use. You only can use the offers you received at your e-mail address.

Best regards.

Но нека поясня че бях използвала код за поларчето 34444, освен това използвах ваучер, и от картата доплатих около 7 евро, което е по-малко от 10 евро след това прочетох че може и  затова също да ми е отказана поръчката.

# 458
поръчката ти е била отказана вероятно защото е отбелязано плащане при доставката или просто за плащане с картата си имала остатък под 10 евро.

# 459
Дано не е заради кода 34444, аз също ползвах него и още ми няма поръчката от 28.10   Cry Така ми се иска утре да дойде, че ми трябва сакенцето за един повод (ако ми стане)... С тази дата май, ще имаме проблем, като се има предвид, че взех от 01.11  Tired

# 460
  • София
Погнали са яко за използване на кодове,които не са пратени лично!!!
Блокирани са доста акаунти на французойките,бесни са!
Въпрос на време е и нас да погнат,гледам,че вече даже са започнали!
Предупредих в другата тема,там никой не ме отрази...или поне се направихте на неразбрали.
Предупреждавам и тук.Не са случайни тези намаления от 60% по никое време,мъти се нещо.
Дано не е чак толкова фрапиращо...

# 461
и аз така си мисля, че е заради остатъка който съм платила с картата, защото кода който са ми посочили е шест цифрен 541501, и никъде не съм писала такъв код, дано да е заради картата, стискам палци и на теб Jabka_28 дано да дойде навреме за повода ти. Peace

Благодаря за предупреждението EVA   bouquet, прочетох го и в другата тема, ще изчакам поръчките който съм направила досега (около 5) да дойдат и ще поуспокоя топката малко Mr. Green (мъжо ще е най - доволен май...)

на мен парите ми бяха дръпнати от картата и 7 дни след като пуснах поръчката ми я отказаха

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 21:48 от Daniela 82

# 462
 #Crazy Това за кодовете - могат ли да ми откажат поръчка, ако са дръпнали парите и я няма в рембуса, само заради кодове? Че какво съм виновна като на мен почти не ми пращат гадове с гадовете им  #Cussing out или ми пращат някакви реклами за намаления в албянците или някакви такива, които не ми трябват като за мебели и неща на А.М., които доколкото виждам от камиончето нЕма кой да ми ги докара  hahaha

# 463
Аз също имам две неполучени от 27- ми  и 28 - ми. Имах пет, но три получих, само тези двете останаха. А за едната, не са си дръпнали дори парите. Стоят си в картата блокирани. Сега се притесних вече...Не са ми писали, че ми отказват нещо, дано си ги получа. Имам и след тях пуснати още три поръчки...оффф   Sad

п.с.   Заблудих се от поста на jabka_28. Чакай, все още не е минало достатъчно време, че да се притесняваме.  Просто едната ти поръчка е дошла по-рано, а другата да се надяваме, че на време ще си дойде и утре вдругиден ще е при теб Peace
Дано не ни подкарат и нас наистина с кодовете като французойките  ooooh!

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 22:08 от maimunche

# 464
  • Варна
Пробвай с тези за плюшените играчки,Дора и музикалната играчка(но мисля,че те вече не работят).
Благодаря , но не става . Даже и с тези , които работят , не намалят едни дънки , дето си ги е харесала една приятелка .
Това за кодовете много лошо .  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт