Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 514
  • 392
  •   1
Отговори
# 315

Честит рожден ден, Фивке! Бъди здрава и нека усмивката ти се отразява в очите на любимите ти хора.

Много късмет и сладка умора  Mr. Green през следващата година!

Прегръщам те!

Малко подраних, ама пусто да съм първа...

# 316
Честит Рожден Ден и от мен,мило Фивче! Бъди ни жива и здрава! Най-силно ти желая следващия ти рожден ден да посрещнете в увеличен семеен състав!Само мигове на щастие и радости занапред да те очакват!

# 317
 Ех, изпревариха ме пфууу кви сте бързи!

Фивка, и от мен много прегръдки за рождения ти ден и от сърце ти желая следващата година да бъде най-щастливата за теб и  да сбъднеш най-голямата си мечта! Ти ни показа колко си борбена и вярвам,че всичко лошо е вече назад и ще бъдеш възнаградена с най-прекрасния подарък! Бъди здрава и обичана от любимите ти хора!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 318
честит рожден ден ,мила ФИВЪР ОТ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТТЪРВАШ И МНОГО СКОРО ЕДНО МАЛКО ,ЗДРАВО БЕБЧЕ.  bouquet Hug

# 319
  • София
Честит празник,мило Фивче!Да си здрава,много обичана и щастлива!Нека се сбъднат мечтите ти и да се напълни къщата ти!  bouquet Hug Heart Eyes

# 320
Ники честито ,страхотна новинка лека и безпроблемна бременност с щастлиф финал
 Hug Hug Hug

# 321
Честит рожден ден мило Фивче!
Пожелавам ти следващият рожден ден да го посрещнете в увеличен състав Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 322
Лелеееее,какви новини имало,аз пак съм ги изпуснала.
Ники,наистина страхотна новина,лека и безпроблемна и никакви притеснения.Аз пък хич не се усетих за стиснатите палци за какво иде реч,все бавно загрявам.Наистина много се радвам. Hug Hug HugИ един бърз въпрос ако може,Ники,ако си спомням добре ти беше в МД,колко дни преди термин те приеха,На мен ме искат там най-малко 2 седмици преди термин,което значи,че доста време има там да си стоя.

Фивче,на патерички Честит рожден ден, bdbaloniмного положителни емоции и само хубави неща да ти се случват!  bouquet

# 323
  • Варна
Честит рожден ден, Фивър! Да си здрава, да ти е леко на душата, сърцето ти да пее и мечтите ти да се сбъдват!

# 324
Фивър, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива! Нека през следващата година да се сбъдне най-съкровената ти мечта!  newsm67

# 325
Мило Фивче, това което най-силно желаеш и моето пожелание! Да посрещнеш следващия си рожден ден с безценното в ръцете си и да си запълнила огромната празнина с голямото си сърце!  Hug  bouquet
Глори, Таня е прекрасна, ти също изглеждаш страхотно!  Heart Eyes
На Жори и Дани, както и на техните мами  Hug Hug.
Днес е св. Стилиян - Детепазител. Да бди и закриля всички наши и непознати дечица!  Praynig

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 10:39 от рони

# 326
  • Варна
Фивка честит рожден ден! Желая ти всичко най-хубаво. Нека следващата година ти донесе само хубави преживявания и сбъдване на най-желаното. newsm59

# 327
Фивче, мило, на патерички, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet Пожелавам ти най-накрая да сбъднеш мечтата си и догодина да си имаш едно живо и здраво бебенце  Hug

# 328
Фивърчеnewsm59 newsm59 newsm59 от сърце ти желая много здраве и много щастие. Нека посрещнеш следващия си рожден ден сбъднала най-съкровенното си желание.  Hug Hug Hug

# 329
Фивърче,честит празник и от мен.Ники страхотна новина

Общи условия

Активация на акаунт