Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 511
  • 392
  •   1
Отговори
# 330
Фивче, честит празник! Желая ти много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!
Зори , нашето също се появи малко след раждането. Дани и той си държи главичката предимно на една страна, а надутото е от другата.
Снощи педиатъра дойде да го види и каза, че не е нищо страшно- трябвало да изчезне като порастне малко и му заякнат мускулчетата.
Стискам палци всичко с крачетата на Жорето да е наред! Hug Hug Hug
Мерси за подкрепата ,момичета! Hug Hug Hug

# 331
                     Честит рожден ден Фивче !!!
    Пожелавам ти сбъдване на най-съкровенното Hug! И вярвай че на Коледа стават чудеса!

# 332
  • Sofia
Фийв, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, миличка   bouquet   bouquet   bouquet
Днес е красив ден за празнуване, виж какво ясно небе и какво слънце грее навън!!!
От цялото си сърце ти пожелавам крепко здраве, споделена любов и лично щастие. Нека дните ти бъдат пълни с топлина, светлина и радост. Прегръщам те  Hug  Flutter  Party  Heart Eyes

# 333
Електра,радвам се,че всичко е наред. Впрочем вчера си мислех да ви кажа на вас със Зори, че Виктор от мъничък има подутина от едната страна на главата, която на моменти става по-голяма,а по принцип не се забелязва. Бях се притеснила като го открих. Оказа се безобидно мастно образование. С годините имам чувството,че намалява.

Зори,пиши как са при вас нещата! Стискам палци за добри новинки и от вас!

# 334
  • на дъното
Честит рожден ден Фивче!Желая ти много щастие и любов

# 335
Светле Hug
Зори дано и при вас са наред нещата! Hug
Ето малко нови снимки на Дани
http://elektra1208.snimka.bg/baby/bebo-dani.440457.16132294

# 336
фивче, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива! Желая ти сбъднати мечти   bouquet Hug

# 337
  • на дъното
elektra_86  love001сладко бонбонче

# 338
Честит рожден ден Фифче  bouquetпожелавам ти всичко което ти си пожелаеш да ти се сбъдне

# 339
  • София
Фивче, да ти е честит хубавият празник! Само хубави моменти за в бъдеще да имаш с цялото си семейство.

Ники, хайде дано да е мъж. При мен явно няма такива шансове, ще трябва да сменям мъжа явно. Но честно казано не съм много сигурна,
че бих бременяла пак с трето,то да ни пази Господ и всичко да ни е наред де. Но приключението си е голямо, да имаш дивотия като Лора и да си бременна ... , резултата е неспиращата ми почти нервност , колкото и да се старая. От септември все нещо се случва, то не беше дрискане, повръщане , боледуване, Исул ... вчера за капак така се захласна, че не можа да си поеме въздух и ми клюмна безжизнено в ръцете, полудях тотално, успях да я раздрусам да и викна и да и плесна един шамар, което подейства и се съвзе, но емоциите ми идват в повече.  #CrazyCrazy
Колкото преди това бях спокойна с Лора , толкова сега не ми е хич спокойно. Иначе, като я видят Диволина каква всички се чудят какво толкова пък ѝ има ... , еми не е много спокойно детето ама кой да повярва. Както и да .... стига съм изливала.

Ралке, да ви е жив и здрав малкия хубавец. Гледам сними и му се радвам от сърце, много е хубав. Но имам едно питане, понеже и ние имаме такава люлка, която върши страхотна работа, ама не е ли малко малък за нея още, тя е с доста седнало положение?

# 340
  • София
благодаря ви! HugВсичко е наред с Жорето,няма поводи за притеснение,олекна ми. Grinning

Електра,да го нацелуваш това сладурче Дани от нас! Heart Eyes

Ритка, Hug ще мине и този период и ще си щастлива мама на 2 слънца! Heart Eyes

# 341
Електра,личи си,че е вече пораснал малчо. Как живо само гледа. Сладурчо!  Heart Eyes Обаче и кучето много ми хареса! Обожавам чао-чаочета!

Ритко, слънчо,вярвам,че е трудно да не се ядосваш и тревожиш, но се опитай заради бебонка номер2. Аз докато бях бременна с Дари слушах релаксираща музика, която изтеглих от Замунда и представлява записи на звуци от природата. Сигурно има нещо, което да те отмаря мъничко и физически, и психически -гоблен,рисуване, може би йога за бременни. Гушкам те.

Зоренце,радвам се за вас.  Hug

Да се изфукам какво си насътворих тези дни в опити за подготвка за празниците:
http://svetlana1978.snimka.bg/hobby/moite-tvoreniya.447552

# 342
  • София
леле, Светле страхотни са -ми ти си голям художник  bouquet ,аз да не знам.Много ми харесаха !Мен хич ме няма в рисуването.

# 343
 Браво,Светле, супер са ти творенията, някак и на мен ми създадоха предколедно настроение:)) smile3501 Ако имаш още твои работи, снимай и тях ги покажи! Аз имам едно такова шише в кабинета,подарък ми е от една племенница като направих ремонта, и всички много ми го харесват, и аз много си го харесвам:)

Фивка май вчера не е писала newsm78 Надявам се да се е отдала на дълго празненство с любими хора...

Ритко, кофти, че Лора боледува и не слуша..ама дете си е, какво да я правиш. Слава богу мойто все още е сравнително кротичко, подготвям я отсега,че ще става кака, гали корема,знае,че там има бебе, целува го.../верно,че и редовно ми бие яки ритници като се опитвам да я облека... /Не знам разбира ли й главицата тия заучени фрази какво значат... Гушка много разни кукли и играчки и се надявам да бъде нежна кака. По едно време мислех напролет да я пусна в една частна ясла близо до нас, сега последно мисля да си ги гледам и двете лятото и евентуално наесен... Има време, още колко пъти ще си променя хормонално увреденото  мислене до тогава...

Електра,малкия расте като гъбка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 344
Зори, радвам се че всичко с Жори е наред  Hug Hug Hug
Светле , скрит талант си ти, много са красиви нещата ти, ама направо ти се чудя с трима мъже как намираш време, че аз съм с двама и някак си не успявам ...
Ритке,  Hug Hug Hug
На Шошко му избиха два горни зъба и много го измъчиха... незнам дали се дължи на интензивното зъбоникнене в момента ама моето дете спи много малко. Вчера през деня с спал общо не повече от час и петнайсетина минути, добре че в момента Митко е в отпуска и много ми помага ама другата седмица тръгва на работа. Да не ви казвам, че в момента иска все да е прав постоянно се катери някъде, пуска се иска да ходи ...    

Общи условия

Активация на акаунт