Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 505
  • 392
  •   1
Отговори
# 15
Хриска, честит празник, любимо другарче! Бъди жива и здрава, пък какво друго ти желая - ти си знаеш! Вярвам, че скоро ще да е! Целувам те силно!

Айде сега дружно да се засрамите. Защо никой не честити днешният голям празник, а? Айде аз тогава:

Честит ви празник!   bouquet Денят на народните будители не бива да е просто дата от календара. Нужно е да отдадем почит на всички онези, които са заставали начело с прогресивното си мислене. И тук не става само въпрос за даскали както много хора смятат. Отплеснах се...

Ники, от твоите уста в божиите уши. Нека този месец донесе на всички онова, което ще ги направи една идея по-щастливи. Мерси за темичката.  Heart Eyes

Весенце, не се ядосвай за яслата, тъкмо ще имате още време да се радвате обсебващо един на друг.  Heart Eyes

# 16
Хайде да има и този месец много поводи за радост!
Хриска, честит празник! И дано по-скоро се сбъдне и твоята мечта!

С тези сладурчовци на аватарите ме замислихте да взема и аз да сменя моя, така де и аз като вас Thinking

# 17
Хриска, мила ми приятелко, честит рожден ден, да си много здрава и много обичана, и много много скоро да се сбъдне най-съкровенната ти мечта  Hug Hug Hug

Хайде да ни е честит новия месец и да е пълен само с положителни емоции. Аз този месец остарявам. Последните дни взех да се замислям за ново бебе, че много го искам а часовника тиктака... Ами това е който пише "оня" хубав списък за ме нагласи за старт.Пък ще видим и доктора какво ще каже в края на месеца дали да чакам още ...
п.п. Силви, знам че този месец ти е тъжен, с теб съм приятелко  spoko
п.п.п. Аз съм в чуденка дали в това "болно време да водя малкия на месечна консултация, ама май ще я пропуснем, че за едното теглене и мерене не ми се рискува да го водя в поликлиниката и да пипнем някой вирус.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 17:37 от Nefertity

# 18
  • на дъното
Хриска честит празник мила,желая ти много щастие  bouquet
Nefertity  Cry да права си. Постоянно съм там някъде отново и отново преживявам всичко за капак и този месец имам рожден ден,но няма да го отразя както миналата година.
Днес бяхме на контролен преглед с Дени понеже в 4 месец му откриха шум на сърцето всичко е наред до пубертета ще го израсте а утре сме при личната,че от месец се влачим с едно хрипане и нищо не помага ще настоявам за изследване на секрет от нослето и гърлото.А това време направо ми действа още по депресиращо как ще я изкараме зимата не знам newsm78 като сме свикнали по цял ден на вън.Хайде да ставам че маймунчо е гладен   Hug на всички обичам ви Heart Eyes

# 19
  • Варна
Хрисе, честит рожден ден! Радвам се, че се появи, мислех си за теб как си тия дни. Да си здрава и щастлива, да получиш своите отговори, които да отворят пътя към щастливо бъдеще! Прегръщам те! (И целувки за сладурана-синеочка!)

Аги, дано всички проблеми останат в стария месец и нещата да почнат да се нареждат!  Hug

Силве,  Hug

Честит ви ден на народните будители! По тоя повод днес четох в книгата на Божидар Димитров за митовете в Българската история неговата трактовка за създаването на българската азбука. Той смята, че за да си оставят Кирил и Методий успешната кариера на дипломати и да се затворят в манастир да творят азбука и книги, че са имали сериозна поръчка. И че тая поръчка е идвала от българския цар Борис !, който е бил далновиден политик. След смъртта на Методий във Великоморавия, 200та негови ученици са натикани в затвора, само трима от тях - Климент, Наум и Ангеларий са ескортирани до границата с България и предадени на управителя на Белград, който по най-бързия начин ги праща в Плиска. Оттам доста бързо Климент е изпратен с пари и пълномощия в Охрид, където да създаде, разпространява и обучава на новата азбука.  Божидар Димитров смята, че това е станало отново по изискване на Борис.

Който и да стои зад всичко това, за мен Климент Охридски е историческа личност с огромно, но недооценено значение. Все пак, въпреки, че азбуката ни се нарича кирилица, всъщност пишем на клементица. Та така - да почетем всички онези мъже и жени, допринесли за събуждането ни като интелект и като нация!   bouquet

# 20
Хрисе , честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, семейно щастие и сбъдване на най-съкровенните желания!

Честит празник на народните будители!
Нека новият месец е изпълнен само с положителни емоции и щастливи мигове!

# 21
всъщност пишем на клементица.

Това пък защо? Всъщност има спор за глаголицата и кирилицата - коя именно е била в началото. Житията на братята ясно показват, че всъщност нашата азбука е писана за друга мисия. Не за нас! Братята  са известни със своята сарацаниска, хазарска и моравска мисия.

П.С. Завършила съм старобългаристика и дипломната ми работа е върху ораторските творби от 9-ви век, та имах възможност да почета.  Grinning

Пак се отплеснах.  Embarassed Само исках да покажа колко много знам.  bowuu

# 22
  • София
Прекрасен месец,изпълнен само с хубави емоции за всички ни!

Честит празник ,Хриска!Желая ти много здраве ,щастие ,топлина и сбъднати мечти!

Честит праник на всички! Hug

Красе,стискам палци за леко раждане и живо и здраво бебче! Praynig Heart Eyes

Фивка,може пък на Коледа да станат чудеса! Hug

Силве Hug

Ма много рожденници този месец,Аничка и тя в нашата банда.Този месец аз,мъжът ми и баща ми сме рожденници ,а вуйчо ,баба и братовчедка ми са именници. ooooh!Тежко ще е . Mr. Green

Нефче,дано скоро имате зелена светлина и бързичко да ни се похвалиш с прекрасна двучертичкова новина! Laughing

# 23
  • Варна
Завършила съм старобългаристика и дипломната ми работа е върху ораторските творби от 9-ви век, та имах възможност да почета.

И не си казваш, а? И си говорим само за мъже с тебе, а не за българска история?! Само да ми паднеш пак!  Mr. Green

# 24
Вие докато си говорите, аз съм изтървала че има нов месец и тема по случая. А това, че Светлето не знаела как се цитира нова тема в старата въобще не го свързах с календарната промяна.  Crazy
Хрисе, жива, здрава и с надежда за бъдещето бъди! Вярвам, че ще бъдеш отново щастлива с помощта на твоята прекрасна синеочка и бъдещото невинно мъниче, което ще нахлуе доста скоро в живота ти!    bouquet Hug Heart Eyes
Фивче, от все сърце се моля да си сред в най-скоро време видели двете заветни чертички, но този път всичко да бъде начало на прекрасната ти приказка! Също чакам и Слави Йо, Зола, Ясна ...
Ритата да вземе да драсне някой ред как е Лорчето, тубмалачо ... Тя самата как се чувства.
Ники, Бела си гради характер. Не може все да бъде като кукла.   Grinning
Силви,   Hug Hug Hug.

# 25
Честита ни нова темичка, само хубави новини да споделяме в нея  Hug
Фивърче, за теб говоря, чакам с нетърпение да се похвалиш  Hug
Хриска, да си жива и здрава   bouquet
СилвенцеHug
Много целувки от нас. Дара ми отказва да суче, отказва АМ, видимо е отслабнала, не смея да я притегля  Cry Захранването и то хич не върви, сега пък ми се обрина зверски от моркова  ooooh!
Още си нямаме зъбче.Ами,..... това е покрай нас.
Много  Hug на всички

# 26
Марморанче, ти ли й правиш морковите? Аз вече много внимателно подхождам с готвенето на кореноплодни. Цялото лице на Мария все още с с пъпки. Влачи ги вече почти месец след готвене на картоф (така започна захранването, въпреки че имам подозрения за прекаляване от моя страна с Марсчета). А за видимото отслабване - може да се дължи на още по-видимо издължаване.  Hug За отказването да яде - пробвай комбинация от нещо/няколко въведени неща. Марчето започна да си хапва с променлив успех, когато й забъркам нещо от три съставки. Сякаш "прояде", когато й взех сладък картоф. Вече всичкото зарзават, което аз й правя го кисна преди това във вода за около половин час. Останалото са продукти на Хип.
Аги, миличко другарче.  Hug Съжалявам, че ти е толкова сдухано, както че и аз до известна степен чувствам, че допринесох за довлошаване на настроението ти.  Embarassed Лъчи дано скоро да се оправя трайно, както и Мони, а у дома и в работата (тези двете неща защо ли почти винаги вървят пакетно) да се нормализира ситуацията.
На Жори и Хриси също вече трайно подобряване, на Бела да й се махат секретите от нослето и да е съвсем напълно здравичка.  Hug

# 27
Честита нова тема!
Честит ни нов месец - дано бъде пълен само с хубави емоции и дано всички бъдат много здрави! Praynig
Хриска, честито ти остаряване на патерица! Да си жива, здрава и много щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 28
Да ни е честита новата тема!

Ники добре ми се накара и аз веднага да се разпиша Peace.

Фив, дано заглавието ни донесе много положителни емоции Peace.

Рони, Светле радвам се, че сте добре Hug.

Стискам палци на всички, които очакват внай-скоро време да станат мами, леко раждане  и най-здравите бебенца ви желая; а на тези, които работят по въпроса - скорошен успех Praynig.

# 29
Асенко, много пъти пиша аз, че липсваш, ама трябваше Ники да ти се скара, че да седнеш. Липсваш ни много! Обичам си те! И си чакам да изпълниш обещаното.

[И не си казваш, а? И си говорим само за мъже с тебе, 

Че лошо ли ни е? Човек е добре да си подслажда живота - поне с приказки.  Mr. Green Ама ей сега като ни излезне име на нас с теб, върви доказвай, че нямаме сестри.

Общи условия

Активация на акаунт