Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 526
  • 392
  •   1
Отговори
# 210
Влезнах в профила й - от неделя не е влизала. А това при нея се е случвало само като са били на почивка или на Сандански. Дано всичко е наред. И пак да питам - никой ли няма връзка с нея?

# 211
 Praynig Дано са добре Praynig

Нали в понеделник трябваше да ходят за снимка newsm78 Да не са ги оставили на лечение или за наблюдение?

Исе fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 212
Никой ли няма връзка с Исето? Притеснявам се за тях. Дано всичко с малчо е наред.

И аз ги мисля , въпреки че не пиша често , следя всички ви под око Embarassed
Дано не е нещо сериозно с тях Praynig

П.п. Светленце , гледам снимката на аватара ти и ми се стува че си отглеждаш двама умника в къщи , м? Не е лесно да се играе шах на такава ранна детска възраст Wink Heart Eyes

# 213
П.п. Светленце , гледам снимката на аватара ти и ми се стува че си отглеждаш двама умника в къщи , м? Не е лесно да се играе шах на такава ранна детска възраст Wink Heart Eyes

Така си правят почивка докато работят над един доклад за БАН.  Mr. Green

Та що викаш само ни следиш, а не  пишеш?  Grinning

# 214
  • Sofia
 Mr. Green  Grinning ще ме спукате  Laughing

# 215
И аз влизам да видя има ли новини от Исето, още в понеделник чаках да пише какво се случва. Не е типично за нея да ни остави в неведение. Освен да стискам палци  fingerscrossed
Лека вечер на всички!

# 216

Така си правят почивка докато работят над един доклад за БАН.  Mr. Green

Та що викаш само ни следиш, а не  пишеш?  Grinning

Aха , това ли било , а аз си мислех че още се занимават с онзи проект за НАСА Sunglasses Mr. Green
Спирам вече , че да не дойде някой мод да ми се скара Embarassed
Двамата хубустници  Светле , да ги нацелуваш от "кака" им Хрис Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А пък аз нали сте разбрали че малко воайор си падам , обичам да ви "гледам" и следя , но рядко се включвам Blush

# 217
silviayo, Честит рожден ден от сърце ти пожелавам много здраве, много щастие и много късмет. Весел празник

# 218
  • София
Честит рожден ден ,Силве!Желая ти много здраве,щастие и сбъднати мечти!  bouquet Hug Heart Eyes

Рони,прекрасна е Мария и много усмихната,толкова е пораснала! Heart Eyes

И аз я мисля Исето и във фейсбук гледах вчера,че не е писала от понеделник.Може и в болница да са ако е имало проблем,дано всичко е наред! Praynig
Напоследък чета за много деца ,вкарани в болница уж с пневмония,а всъщост нямат и искат да си вземат пари от касата просто. CloseТо да те е страх да си завдеш дето на лекар.

# 219
  • Варна
Силви, честит рожден ден! Здравето и любовта да са винаги до теб!   bouquet

Дано мъничкия Хриси е добре!  Praynig

Светле, твоите младежи съм ги показала на цялото домочадие като пример за будна мисъл в ранна възраст. Simple Smile

Как сте, момичета? Аз се лутам между есенна депресия и радостно очакване на Коледа. Как успях пък да ги съвместя, не знам...

# 220
Силви,честит празник  bouquet.Дано всичко с Исето и малкия е наред Praynig

# 221
Честит рожден ден, Силви! Здрава бъди и нека сълзите от щастие да бъдат много повече занапред!   bouquet
Аз не съм в депресия сякаш, но все по-трудно намирам думи да пиша. Чета и новите теми тук, и мъчно ми е, а не мога да напиша нищичко. Изпитвам някакъв примирен гняв - за това, че Фивчето отново има препятствие, за това, че има нови попълнения, за болните дечица, за това, че другарчета се притесняват около бременността си ...

# 222
  • София
Силви, честит рожден ден! Здравето и любовта да са винаги до теб!   bouquet

Дано мъничкия Хриси е добре!  Praynig

Светле, твоите младежи съм ги показала на цялото домочадие като пример за будна мисъл в ранна възраст. Simple Smile

Как сте, момичета? Аз се лутам между есенна депресия и радостно очакване на Коледа. Как успях пък да ги съвместя, не знам...

Hug
е баш така съм и аз ,само дето не се бях сетила за тази формулировка на състоянието ми. LaughingНа моменти ми е супер тъпо и криво и ревливо...В същото време ми става едно такова еуфорично Коледно - мисля за украси,подаръци,писма до Дядо Коледа ,представям си грейналите очички и слънчевата усмивка на Жорето като си види подаръците под елхата и ми става едно хубаво.Ходим да разгледжаме по магазините Коледните неща и така,което хем много ме зарежда и харесвам толкова красоти и си представям ,какви подаръци правя на хората около мен и ги радвам,хем  ми става супер тъпо,че всъщност няма да стане ,защото мъжът ми вече 4м. не може да си намери работа и живеем на парите от майчинството,което от края на месеца ми го спират. CrazyИ изобщо се лутам тук между сдух и еуфория и така.
Но като цяло съм добре. GrinningХората ,какви проблеми имат ,а аз...

# 223
Здравейте момичета.Не съм писала отдавна ,защото нямах интернет.Не съм чела всичко и съм  пропуснала доста новини.Разбрах обаче една хубава новина-Рита много се радвам за теб (ще ти честитя накрая).

Силве,Честит рожден ден ,желая ти по лицето ти да има само усмивки.

Ние сме добре .Таничка расте ,на 31.11.вече ще навърщим 4 мес.Вече е много интересна ,смее се с глас ,гука и не спира да си говори на нейния си език.Яде и си смучи много пръста и юмрука и вчера ни казаха ,че венеца и е подут,така че сме в очакване за зъби.По късно ще пусна снимки ,че вече се събужда.

# 224
  • Варна
ЕйнджълсHug всичко се нарежда в крайна сметка, само да има  човек сили да изтърпи. Дано скоро да има положителна промяна при вас!

Глори, чакам с нетърпение нови снимки на мъничката.

Общи условия

Активация на акаунт