Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 521
  • 392
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да ти е жива и здрава рожденничката ,Лилибонче - да е щастлива ,умна и късметлийка!  bouquet

# 271
Честит Рожден Ден, пораснала Кики! Жива и здрава да си! Все така прелестно красива, чаровна и лъчезарна да бъдеш! Върви смело по житейския си път и превземай нови сърца и върхове! Бъди щастлива, миличка!   bouquet

Лилибонче, честит ви празник на двамата с Ицо!   bouquet

Фивка, това се казва добра новина. Чакаме вече само такива от теб, тъй да знаеш.  Hug Искрено ти се радвам.

Рони, напълни ми сърцето ти. Добре се ориентира детето. Щом знае цици, опааа и тати - дето се вика: взело си е хляба в ръце детето.  Peace И, квооо, тати размазва ли се от кеф, а?

Исе, как е малчо? Възстанови ли си миличкият?

Пък ние днес бяхме на пикник.  Mr. Green Само дето не разбрахме много от него, щото трябваше непрекъснато да пазим барбекюто от набезите на Божидар.

# 272
Лилибон ,да ти е жива и здрава рожденничката .

Ето и обещаните снимки.http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.16080826

# 273
Глоренце,имаш си такава сладка чаровница. И по мой вкус при това - пухкава.  Heart Eyes

# 274
-Честит рожден ден Кики!
Лилибонче нека да ви е жива и здрава и много да ви радва-

Цитат
Исе, как е малчо? Възстанови ли си миличкият?

Добре е Светле,днес ще ходим на контролен преглед и се надявам докторката да потвърди същото Praynig
Хубава и слънчева седмица на всички Hug Heart Eyes

# 275
Лилибонче,да ти е живо и здраво порастналото момиче.Пожелавам и да и се случват много хубави неща. bdbaloni

Фивка Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverДано тази Коледа да е много специална за теб!

Шерче,много е пораснала шоколадка и е голяма чаровница.Не спира да бърбори,а? Laughing

Ники,успях и аз да разгледам снимките на русокоска.Страхотна фотосесия.

Исе,радвам се че детенце е по-добре,и дано повече никакви болести да не ви посещават Hug Hug Hug

Глори,голяма сладурана си имаш Hug

Успешна седмица на всички!
Целувки Hug Hug Hug

# 276
  • Варна
Мерси, момичета! Щях да ви почерпя, ама... правих едни праскови, първо се надуха и заприличаха на рекорден сорт като за износ, а после ги боядисвах със степ, поради липса на боя за сладки и станаха... мокри. Е, мъжът ми заяви, че просто са попрезрели, ама според мен са си срам за готвачката. Поне бисквитената ми торта се изяде до троха, без оплаквания. Ей такива сладкиши обичам, дето не можеш да ги сбъркаш. Simple Smile

Глори, бебка е много нежна, много сте хубави и двете! И тия хубави очички... кого ли ще омайват след време? Simple Smile

# 277
Лилибон, да ти е жива и здрава порасналата дъщеричка!  newsm67

Глори, малката е много хубава! От сега личи, че ще разбива мъжките сърца!  Simple Smile

Успешна и усмихната седмица но всички! Hug

# 278
Лилибонче ,да ти е жива и здрава дъщеричката! Много щастие и успехи!
Глори много е хубава малката принцеса! Hug

# 279
  • на дъното
Лилибон,много да ти е щастлива и здрава дъщеричката! Hug
Глори голям бонбон си имате Heart Eyes

# 280
  • Sofia
Лилибонче, честита голяма дъщеря - да е много щастлива, здрава, обичана, обичаща и благословена!   bouquet

Да ви почерпя по случай ИД на сина си Александър:

# 281
  • Варна
Lilibon, честит рожден ден на дъщеричката ти! Да бъде много щастлива и да има прекрасни тийнейджърски години  Hug

Аз днес пак бях на преглед. Докторът ми смята, че ТСХ-то ми не е пречка за забременяване. Обясни ми, че стойностите до 2 се целят преди всичко, когато се прави инвитро. Твърдо иска да не изпускаме овулацията, дори ми сложи Прегнил.
Глори бебката ти е много сладка  Hug

# 282
  • Варна
Честит имен ден на момчето с хубавото име!   bouquet

Фивър, не се напрягай, нека всичко бъде прекрасно!

# 283
  • Варна
Вихрогонче, честит имен ден на момченцето ти  Hug

Фивър, не се напрягай, нека всичко бъде прекрасно!
Лилибон, спокойно не се напрягам  Hug, напротив чувствам се облекчена от това, че слагам край на операции и изследвания пък каквото ще да става.

# 284
  • Варна
чувствам се облекчена от това, че слагам край на операции и изследвания пък каквото ще да става.

Това е страхотно, наистина ти желая да си спокойна и всичко да върви както си го мечтаете!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт