Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 505
  • 392
  •   1
Отговори
# 375
 Ооох, Шерче...какво да кажа. Седмица преди ходенето в Костенец,когато съм забременяла, бяхме оставили Бела на свеки и ходихме с приятели на пиано бар. Веселихме се, пийнахме, танцувахме, и аз си мислех колко добре се чувствам всъщност- детенцето поотрасна, можем да го оставяме и да обърнем внимание един на друг и на себе си. Започнах да си правя планове- за ски зимата, за концерт на Бон Джоуви някъде из Европа, даже специално пуснах пост в темата във форума, за да я следя. Но... друго било писано. Още малко ако бяхме почакали, съвсем щяхме да се отпуснем и може и да загубехме желание. Понеже не сме и много млади,особено аз, то за мъжа не е толкова важно... А и честно казано изобщо не вярвах,че ще стане от раз... до сега все си мислех,че физиотерапията е помогнала и 2та пъти преди, и че без нея няма да минем. Затова и много много не го мислихме. Ако чакахме перфектния момент, едва ли щеше да дойде... Много бях потисната в началото- освен това и наемателите напуснаха, а нови няма все още. Заемът си виси. Без наематели лошо... И като се комбинира с неразположенията от време на време,които този път бяха или по-неприятни от предишните пъти,или аз съм забравила как е било тогава, и съвсем се сдухах.  И притесненията...Обаче постепенно приех нещата, няма неотгледани деца. Ще се справим. Щом Господ е решил да ни го прати сега, значи така трябва да е. Мисля позитивно и така Heart Eyes

Охооо,поредното стрелче:)) Нефертити, бъди щастлива и обичана! И да се сбъдне това,което писах в предишния ми пост днес:))

# 376
Честит Рожден Ден, Нефче! Жива и здрава да си и само щастието да съпътства теб и семейството ти!

# 377
-Честит рожден ден мила Нефче!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

-честит имен ден на всички,които празнуват днес  bouquet

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 08:20 от isepise

# 378
  • на дъното
Честит рожден ден Нефертити!Да си много здрава,щастлива и обичана . Hug

# 379
Нефертити,честит празник,много здраве и сбъдване на всичките ти мечти ти пожелавам.

# 380
  • Добрич
Нефертити, бъди здрава и щастлива!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!
 smile3525

# 381
Честит рожден ден, Нефертити! Много здраве, щастие, късмет и любов! Много усмивки и добро настроение за един прекрасен ден днес!   bouquet

# 382
Благодаря ви мили мои за пожеланията, обичам ви.                               

А Шерче, значи наистина има с какво да се похвалиш, честито. Аз станах леля преди да стана мама и да ти кажа емоцията е голяма и мноого мноого хубава.Между другото последните ти постове са много емоционални и зареждащи, радвам ти се. Вики има нужда от щастлива мама, а ти определено си такава.
Ники важното е че плановете ви са се поразвалили заради толкова хубав повод  Hug Hug Hug
рони, лисваш миличка
Хубав ден на всички

# 383
  • Варна
Честит рожден ден, Нефи! Да си здрава и спокойна и да се наслаждаваш на всички хубави моменти и цялата обич, която те обгражда!

Ники,  Hug, нещата понякога се преобръщат за дни. Дано ви настигне късметът!

# 384
НЕФЕРТИТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet  ДА СИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, И МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ ТВОИТЕ ДВАМА ЛЮБИМИ МЪЖЕ  Hug
Моята мома вече казва мама и баба, и лази назад много смешно, обаче вече 4 дни почти нищо не е яла  Cry Дано да е от зъбчето.

# 385
Нефче, честит рожден ден! Бъди здрава и обичана от твоите двама Митковци!     bouquet
Браво на Шошко, че вече се опитва да трамбова.  Heart Eyes
Фивче, страхотни изкушения си натворила!  Hug
Светле, браво за това което правиш с неспящата си терапия. То и аз някаква такава карам от около два месеца. Само че не мога да върша нищо по-отдалечено от една цица разстояние.
Дани много пораснал вече. И люлката как му отива ...  Laughing
Исе,  Hug.
Ритко,   Heart Eyes. Повече няма да ви се обаждам, че вярно произшествията при Лорчето вървят с моите опити да ви чуя как сте. А това за обръщането на кръвта - както и да смятам, съдейки от Ники все не ми излиза аритметиката за въртенето на 4 години.  Simple Smile
Шерче, браво за Спа-то.
Ние в петък решихме (т.е. та-та-та-те  Mr. Green реши), че е време да запознаем Мария с колегите му. И колкото да съм против да се ходи на разни служебни мероприятия с ремарке, замъкнахме се фамилно на сбирката им в Боровец. То кой ли не беше отишъл с ремаркето де. Положението беше момче-Мария-момче-Мария-момче-баба Мара  hahaha. Малката беше в центъра на вниманието. Надуваха й балони, даже голямото Миме (много прибрана детенце иначе) я ухажваше и й даваше куклата си. Събраха ми се цели 5 хранения на маса за двата пълни дни горе. Боровец е станал повече от мизерен. Застроен е до дупка. Прилича на жилищен комплекс направо. Дребната от гората видя съвсем малко, но пък си разгледа много обстойно заведението на станцията.  Grinning

# 386
  • Варна
Нифертити честит рожден ден. Желая ти много здраве, щастие и любов!
Аз последните дни се ядосвам все с нашите български пощи, снабдявам май служителите им с коледни подаръци.

# 387
       Честит рожден ден Нефертити! Желая ти  да си здрава и много ,много щастлива!

Честит празник на именниците!Бъдете живи и здрави !

# 388
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НЕФЧЕ!

Здраве, щастие, късмет и с много любов да увеличите състава на семейството си! /поне да сте на равно 2/2 Mr. Green

Страхотни красоти са сътворили Светлето и Фичето  Peace В различни области вярно, но истински произведения на изкуството Hug

Ники, всичко ще бъде наред.  Hug Харесва ми теорията ти
Ще се справим. Щом Господ е решил да ни го прати сега, значи така трябва да е. Мисля позитивно и така Heart Eyes

Аз родих Дени на 36 /почти 37/, и толкова често си мечтая за още едно, макар че едва ли ще стане преди 40г Sad...но здраве да е. Каквото е писано...

Hug Hug Hug

# 389
  • София
Честит Рожден Ден, Нефи! Бъди много щастлива и скоро да ни се похвалиш пак с хубава новина.

Общи условия

Активация на акаунт