"Вип денс" - тема 7

• 28 794
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
В кое предаване са ги давали? При Гала ли? newsm78

Челюсти

В момента го гледам.   bouquet

# 526
Върнаха три отбора - Нед и Николета, Деян и Кристина и Даниела и Камен. Третите отпаднаха миналата седмица. Връщаха ги със зрителско гласуване, но едва ли това са реалните резултати най-вече за втория отбор... Според мен Диляна и Боби и Зара и МонДьо имаха доста повече почитатели, сравявайки с хората около мен и тези тук. Simple Smile

# 527
Ихуу тук ли сте? Mr. Green

# 528
Откога идеята на предаването е да дават малки момиченца, които си показват гащите  Laughing?

# 529
Аз много харесвам Диян и Крис. А Маргото е убиец

# 530
Ники и Нед с две гърди напред!
Урааа

# 531
Мен пък Данчо много ме кефи и ми се иска нон стоп да ми акробатничи:)) Освен това никога не се оплаква, че му е тежко, макар ,че сигурно всъщност си почива докато танцува:)))

# 532
                             Аз пък вече съм сигурна кой искам да отпадне: Данчо и Тереза. Чудесни са, но в момента танцуват най-зле. Ъъъъъъммм,  'танцуват'ли казах  Crazy?

# 533
Тереза и Данчо изобщо не ми харесаха днес Crossing Arms

# 534
И според мен днес не се представиха добре, но по принцип харесвам Данчо. Днес отново прекалиха с "олимпийството".

# 535
е, най-зле танцуваха Николета и Тереза, ако трябва да сме супер честни Mr. Green

# 536
                           Каквото и да си говорим Кристина е красива. И като я облекат в красива бална рокля двойката седи много пирятно на сцената. Едни дълги крака, една чудесна стойка... ох, много са ми хубави. Не искам да си отиват!

# 537
Ох, това олимпийство.. и на мен ми писна, аз искам да отпадат в този ред: Деан и Кристина, Анелия и Ники, Данчо и Тереза, Симона и Крум, Николета и Нед и след това не ме бърка кой ще спечели  Wink
Данчо и Тереза мн зле бяха, Кристина и Деан също, адски са ми тромави и двата отбора  Sick

# 538
...адски са ми тромави и двата отбора...
                             Тази вечер всички ми изглеждат много тромави.

# 539
Райна и Фери ми бяха мн добри, професионалистите им също, със страшна лекота си изиграха танците, за другите съм съгласна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт