"Вип денс" - тема 7

• 28 793
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
С тази бяла тиранта на гърба ми прилича на мъжете от рекламите за космодиск.  Laughing

# 541
Много ми бяха хубави професионалистите и Рангел мн мн сладичък  Heart Eyes Blush

# 542
  • Бургас
Май Николета и Нед ще си ходят.

# 543
Еми май май така ще е, въпреки че има мн по противни отбори от тях, но наистина не се справят мн добре с танците, все пак е танцувално шоу, но в крайна сметка и Анелия и Ники не са за 30 така че...  Crossing Arms Naughty

# 544
  • Бургас
Е те Анелия и Ники ще останат до края струвами се .Добре ,че зрителите ще избират победител.

# 545
Тоя Рачо Heart Eyes

# 546
Ууу  newsm51 smile3508  love001
Всички гимнастички и спортисти на финала разбира се  Crossing Arms

# 547
Хванах само танца на Кристина и Деян, все едно бяха глътнали бастуни! Joy Joy то верно, че песента е Ню Йорк, Ню Йорк, ама и Синатра би танцувал по-бързичко на нея. Rolling Eyes

Да ви питам - точно като вървяха рекламите и загледах тази на бонбони Boss - Кристина ли беше това или се бъркам?? newsm78

# 548
  • единственото село с трамвай и без гробище
 Shockedдеян и кристина на първо място, лелееееееееееее

# 549
А пък на мен ми се привижда на рекламата на една водка в началото, не съм сигурна коя е, май Абсолют, че Деан танцува "мръсни танци" в някаква дискотека или нещо такова  newsm78

# 550
ИИИИИИИИИИИИ Отпаднаха мойте хора Sad
Данчо и Тереза не танцуваха а правеха гимнастика
Деан и Кристина-дървета от класа

# 551
Не,че нещо ама това ми изглежда гнила работа.За 2ри път за на първо място и винаги се измъкват.А са доста скучен отбор. Shocked

# 552
Мхм, наистина дървета бяха.. И аз не мога да повярвам, че Деан и Кристина са първи  Sick

# 553

Данчо и Тереза не танцуваха а правеха гимнастика

Това на Тереза и гимнастика не беше. Rolling Eyes Тя е една от най-схванатите участнички в това шоу,ама хореографите гледат да замазват положението.Ако излезе сама да танцува не знам как ще я кара.

# 554
Не мога да повярвам, че Деян и Кристина бяха с най- висок вот!  #Crazy

А пък на мен ми се привижда на рекламата на една водка в началото, не съм сигурна коя е, май Абсолют, че Деан танцува "мръсни танци" в някаква дискотека или нещо такова  newsm78

Не ти се привижда, точно той е. Гледала съм го и в една друга реклама на чипс или нещо подобно.

Да ви питам - точно като вървяха рекламите и загледах тази на бонбони Boss - Кристина ли беше това или се бъркам?? newsm78

Не се бъркаш. И аз наскоро се загледах в тази реклама, че дечко е първа писта като дават реклами и забелязах, че е Кристина.

Общи условия

Активация на акаунт