Дългокърмещи майки - да пообщуваме - част 25!

• 27 380
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Моят цикъл е първи, та нямам представа доколко ще е редовен. Прави бяхте, млякото се върна на втория ден.
Звездичка!,  честита и лека бременност!

# 76
  • На бял кон в Pierrefonds
Честито на бременните майчета и пожелавам по едно здраво кърмаче на финала!  Hug

Току що изгледах предаването на НОВА за кърменето на обществени места - добре, че има нет!!! Най-много ме изуми мацката с очилата и русата коса като заяви "В момента, в който една жена започне да кърми, тя губи всякаква сексуалност"  Joy  Joy  Joy Иначе нищо ново под слънцето, на който не му е опрял ножа до кокала и не знае какво е гладно кърмаче, той вади подобни заключения.

За цикъла - редовен е, откакто се е върнал, плюс-минус няколко дни. Преди беше по-точен, но мисля, че и сега ще се оправи.

# 77
Момичета благодаря за поздравите, на тези които искат да им се връща! Simple Smile Hug

# 78
Честито и от мен, мила! (на опашката) Хайде, носи си го и си го "оформяй" грижовно, но най-вече с много много любов! Ти си знаеш, де, няма да ти е за пръв път.  Hug  Ако имам второ някой ден, ще го обичам още от корема, понеже вече зная, че то си е човече още вътре в мен. Настя не я възприемах така, докато не я зърнах - сякаш не ми се вярваше, че има истинско човече в мен, а просто нещо с наименование "плод" или подобно, за което съжалявам сега.  Sad
За цикъла да ви споделя - последните 2 месеца ми е точен - 27 дни, т.е. на 28 ми идва. По принцип само като взимам противозачатъчни ми е така точен. Иначе варира, а също така е доста по-дълъг. Доскоро ми беше между 30 и 40 дни (45 дори). Но последните 2 месеца взимам рибено масло. В тези масла има и витамин Е и една съфорумка каза, че от него може да ми се е регулирал цикъла, което смятам е добре, макар че аз предпочитам по-нарядко да ме спохожда "лелката", де. Вие какво мислите, чували ли сте такова нещо?
А предаването и темата за кърменето - добре, че съм го пропуснала, че много щях да се скандализирам.  Whistling  Уж, би трябвало вече да съм попретръпнала, ама май съм точно обратното, защото вече отдавна не кърмя навън и съответно съм отвикнала от разните му там погледи и коментари (понякога). Настя не иска, но все пак, когато в редки случаи се е случвало да иска, аз я разсейвам, понеже вече е лесно - та правете си изводи, защо я разсейвам и не и давам да суче - за да са доволни такива като Лора и т.н., щом им преча.  Tired

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 00:40 от desi_sunshine

# 79
Здравеите момичета и от мен, и честито на очаква6тите второ бебче мами!

Аз да се запиша, и да споделиа за моето кърмаче...вчера си сипах 20г уиски за преди спане, когато съм много уморена го правя, за да заспя бързо и да не се будя често. И нашият Мирко ми намери чашата, пусна два три пъти пръстчета - така сме го учили като иска винце по принцип или бира. И му хареса. Хаиде о6те 2-3 пръстечата, после пет, не се задоволи, хвана чашата с две ръце, отпи глътка, и дори не направи лимонена физиономия като му е горчиво, ами ме хвана, двигна ми потника и разреди с малко кърма!

Та стигнахме и до този етап - да пиеме уиски с кърма..... Blush

та в този ред на мисли....не успях да прочета статията за естественото отбиване...може ли да ми пуснете линк?

Но, но6тното спане преди уискито нии беше голям тормоз...нямахме парно, и се будеше да пие на всеки половин един час, и се побърквах....особено с честото му пишкане, и факта че не търпи памперс, ами непрекъснато переме и подложки и чаршафи и завивки и панталонки и какво ли не.....това го обсъждахме в темата на ЕБХ, преди година, и като стане студено и спрат парното, става пак съ6тото...

Искам да ви питам маичета - вашите кърмачета какво правят през но6та, с памперси ли спат? знам че много сте обсъждали, но все пак - такъв тормоз не е нормален, нали? Аз мисля че не е човешко нито за мен, нито за него...и затова съм решила да спирам някак си кърменето рпрез но6тта, но не знам как!

Praynig

# 80
  • София
Martani, как така е изпил глътка уиски Crazy, внимавай, за техния черен дроб и организъм въобще това е ужасно много, по-добре дръж чашата далеч от неговия обсег. Всъщност, какво ли ти давам съвети, като и аз на морето в Гърция си оставих чашата узо близо до Анна, и докато отидох да си взема храна от бюфета, тя решила, че е вода, и отпила глътка. Добре, че бях сложила много лед и вода вътре, но пак не й беше харесало. Laughing
Аз не ползвам денем памперс, но нощем слагам, тя още не може да се контролира, случвало се е лятото да я оставям без и да се напишква, и не ми се мъчи, честно казано.

# 81
  • на плажа
  Здравей, Мартани! Радвам се да те видя в темата. Адашчето много бързо се е ориентирал и си е направил Бейлис  Joy. За спането без пампа - аз се бях притеснила, защото и моят Мирко се напишка три-четири пъти за една седмица( отдавам го на това, че беше малко понастинал и като му попреминаха сополите, явно бъбреците се изчистваха от болестта и се изпускаше) и аз му сложих памперс, но го изтрая няколко дни и до там. Иначе дневния памперс го махнахме още март месец, а нощния август и не сме имали нощни аварии.Сега пак сме без. След баня казва гащи и край  Wink. Понякога ставаме към 5ч. сутринта да правим пиш и пак лягаме, но не е постоянно.

# 82
По въпроса с памперса - денем сме без, нощем и по разходки слагам. С тия супорнайсе сукания нощем няма как да го махна.

# 83
Олив, права си да, не очаквах че така 6те стане, малко се оставих на течението да видя какво 6те стане....Друг път никакво уиски  Naughty Ана е супер, много добре че тарпи памперс - за теб е улеснение!

ИраМира, браво на вас за га6тичките, ние през деня сме добре, казваме си за кукото, ползваме го, рядко се изпускаме, но през но6тта и дума да не става да ставаме от леглото - само вцтре в легнало положение се пишка! Това е кошмара. Намерих едни тънки но много попивателни хавлиени кърпи, и му ги слагам в га6тите вмест памперс, и не мокри ни6то друго, но!!!! преобувам го цяла но6т!. Но комбинацията кърмене и пишкане - е страшна! Затова се обръ6там към вас....Особено като е на 30-60 минути....Направо имам чувство че реки се леят от мен към него и от него към леглото... ooooh!

не мога да продялжа така...

# 84
Мартани, свързваш честото кърмене с честото пишкане и мислиш, че като не кърмиш, пишкането ще се разреди ли?  Thinking Сигурно така ще стане, но си мислех и за други неща:
- пробвай следобед и вечер да му ограничиш течностите;
- слагай го на гърнето, щом ползва с удоволствие, няколко пъти преди лягане;
- пробвай детето да спи откъм страната на баща си - може тогава да не те търси толкова за сукане;
- вие имате баба, доколкото помня от темите за ЕБХ. Пробвай да го оставиш с нея 1-2 нощи, може да мине номерът и да спре да се буди за кърмене => да намали пишкането.

Успех и споделяй какво става!  Hug

# 85
Евридика, чакаш ново бебче???? Е теб не те бях видяла като поздравявах! Хаиде честито!!!  bouquet  Много лека бременост ти желая!

лошото е че с никои не мога да го оставя....става, изправя се в леглото прав, и вие като вълк, ако ме няма...и воя се увеличава като сила, от нашата стая, до целия апартамент, и после блок....в зависимост от това с каква скорост 6те се придвижа.

# 86
лошото е че с никои не мога да го оставя....става, изправя се в леглото прав, и вие като вълк, ако ме няма...и воя се увеличава като сила, от нашата стая, до целия апартамент, и после блок....в зависимост от това с каква скорост 6те се придвижа.
Олелееее  ooooh! hahaha Ами....лесно няма! Аз съм от късметлиите моето дете да не пишка нощем и да суче по много пъти, но почти без да ме събужда. Иначе спи с гащи от 6-месечен, но това е друга тема.
Благодаря за пожеланието, Мартани  Hug

# 87
  • Mars Hotel
Здравейте,

бих искала да се включа и аз в редиците ви, ако позволите. Чета ви редовно, но не съм писала досега.

Моето кърмаче винаги е била много пристрастена, но напоследък направо е страшно. Само да седна или легна за секунда и веднага ми се присламчва да ми вдига блузата.  Laughing Може да суче по 30 пъти на ден, макар и повечето да са само за опитване. Нощем също хапва често, но поне сме легнали, та мога да спя.

Смущаващото за мен е, че в последно време се научи, докато суче, да си играе с другата гърда, т.е. трябва и двете да са на показ, иначе се сърди много. Пробвала съм да й отвличам вниманието, или да покривам гърдата с блузата си, докато тя я пипа, но не става. Явно иска и да гледа какво прави. Има ли някой друг подобен проблем и кога мога да очаквам да й "мине"?  Rolling Eyes

# 88
Цитат
Смущаващото за мен е, че в последно време се научи, докато суче, да си играе с другата гърда, т.е. трябва и двете да са на показ, иначе се сърди много. Пробвала съм да й отвличам вниманието, или да покривам гърдата с блузата си, докато тя я пипа, но не става. Явно иска и да гледа какво прави. Има ли някой друг подобен проблем и кога мога да очаквам да й "мине"?
Joy Същата картинка сме и ние .Заспива само докато си играе с другата.А ако сме навън ,някъде си -започва да ми бърка пазвата и бърка ли ,бърка .Само да ми видите деколтетата на блузите на какво са заприличали  ooooh!

# 89
Здравейте момичета,
както очаквах почивката ми от кърмене беше само за една нощ.  Rolling Eyes

Честито  EFP и на Звездичка. Пожелавам ти едно прекрасно, спокойно и умно кърмаче.

Аз обсъждането за кърменето го хванах последните 10тина минути и чух основно, че било много нехигиенично да се кърми в парка, защото видиш ли там било много мръсно. Пък аз не си спомням да съм се въргаляла гола в мръсотията докато кърмя. Не знам те как си представят кърменето, но като не им е ясно що се бъркат. Напоследък рядко ми се случва да кърмя малката навън, но хич и не ми пука. Доста дълга борба водих за това си право със съпруга си и след като към 5-6месец успях да се преборя, изобщо нямам намерение да се притеснявам от разни затъпели непознати.

Смущаващото за мен е, че в последно време се научи, докато суче, да си играе с другата гърда, т.е. трябва и двете да са на показ, иначе се сърди много. Пробвала съм да й отвличам вниманието, или да покривам гърдата с блузата си, докато тя я пипа, но не става. Явно иска и да гледа какво прави. Има ли някой друг подобен проблем и кога мога да очаквам да й "мине"?  Rolling Eyes

Виж ето този проблем обаче може да ме накара да не кърмя навън. Лоша работа, идея си нямам какво може да се направи. Напоследък забелязвам, че Йоана започва да проявява по-голям интерес към гърдите ми, точно за да си играе с тях, но е много рядко и почти веднага успявам да я откажа.

Уф тази нощ вече за 2-ри път се буди, а е едва 1 часа.
Лека нощ.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 17:14 от nevidimata

Общи условия

Активация на акаунт