Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с кърмата по време на менструация?
Какво може да предизвика постоянно сучене и отказ от твърда храна при дете?
Какви са някои домашни средства за лечение на гнойна ангина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с кърмата по време на менструация?
По време на менструация може да се наблюдава лек спад в производството на кърма и промяна във вкуса й, което става по-солено. Това може да повлияе на бебетата и те могат първоначално да откажат да сучат. За минимизиране на тези ефекти се препоръчва консумацията на ядки, магнезий и други храни, които помагат за нормализиране на производството на кърма.
-
Какво може да предизвика постоянно сучене и отказ от твърда храна при дете?
-
Какви са някои домашни средства за лечение на гнойна ангина?
-
Какво представлява блистер в контекста на кърменето?
-
Какви са причините за непрекъснатото кърмене от страна на бебето?

Уж, би трябвало вече да съм попретръпнала, ама май съм точно обратното, защото вече отдавна не кърмя навън и съответно съм отвикнала от разните му там погледи и коментари (понякога). Настя не иска, но все пак, когато в редки случаи се е случвало да иска, аз я разсейвам, понеже вече е лесно - та правете си изводи, защо я разсейвам и не и давам да суче - за да са доволни такива като Лора и т.н., щом им преча.

, внимавай, за техния черен дроб и организъм въобще това е ужасно много, по-добре дръж чашата далеч от неговия обсег. Всъщност, какво ли ти давам съвети, като и аз на морето в Гърция си оставих чашата узо близо до Анна, и докато отидох да си взема храна от бюфета, тя решила, че е вода, и отпила глътка. Добре, че бях сложила много лед и вода вътре, но пак не й беше харесало.
. Понякога ставаме към 5ч. сутринта да правим пиш и пак лягаме, но не е постоянно.
Ана е супер, много добре че тарпи памперс - за теб е улеснение! 
Сигурно така ще стане, но си мислех и за други неща:
Много лека бременост ти желая!
Ами....лесно няма! Аз съм от късметлиите моето дете да не пишка нощем и да суче по много пъти, но почти без да ме събужда. Иначе спи с гащи от 6-месечен, но това е друга тема.
и на Звездичка. Пожелавам ти едно прекрасно, спокойно и умно кърмаче.