Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с кърмата по време на менструация?
Какво може да предизвика постоянно сучене и отказ от твърда храна при дете?
Какви са някои домашни средства за лечение на гнойна ангина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с кърмата по време на менструация?
По време на менструация може да се наблюдава лек спад в производството на кърма и промяна във вкуса й, което става по-солено. Това може да повлияе на бебетата и те могат първоначално да откажат да сучат. За минимизиране на тези ефекти се препоръчва консумацията на ядки, магнезий и други храни, които помагат за нормализиране на производството на кърма.
-
Какво може да предизвика постоянно сучене и отказ от твърда храна при дете?
-
Какви са някои домашни средства за лечение на гнойна ангина?
-
Какво представлява блистер в контекста на кърменето?
-
Какви са причините за непрекъснатото кърмене от страна на бебето?
докато беше топло нямаше проблеми да си се разхожда гола из апартамента,но сега......все пак съм с надежда,че към 2 год.,някак си ще започне да разбира и ще се откажем осъзнато от памперса.Сега си казва "пи-пи",но не преди,а докато го върши

!И аз бих се присъединила към ваште редици!
.Тогава се предавам,случвало ми се е даже и в МОЛ-а да се разголвам.Иначе в къщи за приспиване,легнали удобно на спалнята.А нощно време.....по незнам си колко пъти ми виси на циците.Понякога изтръпвам от заетата поза и невъзможността ми да я сменя,но няма как.

В много редки случаи хапва по-сносни количества нещо готвено. С водата проблем нямаме - пие със сламка или от нормална чаша.
.За памперса да кажа и аз-махнах го началото на лятото-за акането доста отдавна казва,за пишкането уж почна да казва -по едно време нямахме пропуск и изведнъж спря да казва или казваше като се опишка.Сега пак сме на вълна казване-в къщи и да се напишка не е проблем-имам 10чифта гащи и анцузи,навън сега като е студено слагам памперс,но много често сух си остава-казва ми,а някой път-не!За нощния памперс-направих опит да го махна и го будех към 5-6 да се изпишква,само че или не искаше да сяда на гърнето или не искаше да заспива след това.Та така е при нас -надявам се с порастването да се научи,при все че сестра му на тая възраст отдавна нямаше памперс-тя е малко кърмена,но си цокаше мляко от биберон дълго време.За алкохола-аз твърд алкохол не пия,отвреме навреме си позволявам по една чаша бира или вино,и аз не се изцеждам след това.Интересно ми е дали има някакво проучване какво количество от поетия алкохол отива в кърмата?