Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 603
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 260
Е, явно ще си останем с чакането - в полунощ каляската ще се превърне в тиква. Поне би трябвало.

# 1 261
  • Sofia
Извинете за намесът ми.
Получилото се тук, удивително прилича на играта на развален телефон с използването на модерна техника.
Някаква странна нова редакция. Спира тока, прекъсва сигнала и настава цирк. Някои хора цъкат настървено по дисплеите, но сигнал няма, други знаят, че има сигнал, но нямат ток и дисплея немее.
Вземете се в ръце и попрочетете назад разговорите. Тогава ще успеете да играете по правилата. Има един час преди да хлопнат кепенците за номинациите (и дискусиите по тях), после почва нова игра.

# 1 262
Бижу се караше с Кейси и Мишона се
появи и размаха пръст на Бижу,като
подчерта,че мрази просташкото поведение,
а общуването трябва да бъде възпитано и
безОбидно.Дори Бижу незнайно как разби някаква
представа на Мишона.Когато Бижу,поиска отговор защо така,
Мишона каза,че защото Бижу е номинирала Рокси за класик,
а Рокси не го заслужава и всичко тръгва от там.
Аз това разбрах,вие няма да го разберете.Мишона ме
обърка,въпреки,че бях много внимателна.

# 1 263
  • София
azsa Благодаря! Напомня ми за Мълхоланд драйв на Линч и там гледах внимателно, но нищо не разбрах. За момент почуствах умствена немощ, а я няма Пепеляшка да ми каже, че съм умна.

# 1 264
Мда,  и аз това го прочетох(благодаря за резюмето все пак), обаче нещо не разбрах....Но няма значение, не е важно.

# 1 265
И Марадона е рус. Явно. 

Ами рус съм, кво да направя...ген. Единият ми дядо е чистокръвен ариец.

Азса, сори ама пак не разбрах. Най-добре ще е ако ми обясниш на живо. Ще ти пиша ЛС  Peace

# 1 266
Последно Мишона харесва ли Рокси или не - "важно ми е"?!

Все пак имаме само още броени минути "забавления", нека кулминацията настъпи сега!  Sneaky

# 1 267
Все пак сравнението с пинчер, незанисимо за кого, е просташка проява. И тъй като и Бижу си е позволила подобно сравнение, както Рокси си го позволява срямо мен и то безнаказано, се почувствах длъжна да го кажа на Бижу.

И след като всички сте руси, а само аз съм брюнетка тука, ви пожелавам наздраве и лека нощ. Simple Smile Heart Eyes И световен мир, разбира се! Peace

# 1 268
Мишона днес е особено въвлечена и рееща се.
Не искам да наливам масло  Outta Joint , нито да давам акъл /това за акъла е безсмислено, щото ще го разлея сега/, но все пак, Мишона, защо не наказахте Рокси, а я оставихте пак безнаказана, а наказахте Бижу? Мистерия!

# 1 269
За момент почуствах умствена немощ

И аз не разбрах нищо, но вече смело мога да го кажа, след като Бояна, която е умна, си го призна.

И Бижу едва ли разбира какво е искала да каже. Според мен е копирала някакъв сложен английски текст, пуснала го е в гугъл-преводача и го е пльоснала тук да ни направи разногледи.

# 1 270
Сигурна бях,че няма да разберете резюмето ми
защото нямам литературен изказ и пиша така,както
бих го казала-простичко.Но исках да ви бъда полезна,
поне имах желание. Peace
А спорът го разбрах.И причината да го разбера беше,че
не търся дълбокият замисъл,а се придържам към махленското
общуване.
Мишона, Бижу и Кейси се карат за нещо си,а ти се появяваш и
започваш да въвеждаш ред,като намесваш и нищонеподозиращ трети
човек и то ни в клин ни в ръкав.Цялото объркване идва от теб. Peace

# 1 271
Не просто подозирам, а чета и се наслаждавам  Wink

# 1 272
Наслаждавай се, Рокси, още малко ти остава. Wink

# 1 273
Не просто подозирам, а чета и се наслаждавам  Wink

Разочароващо.

Моля Мишона да се заяде с някой по-подходящ, за да стане патаклама. Рокси не подава.

# 1 274
Хайде, дами, напънете се още.

Общи условия

Активация на акаунт