Кюретаж и забременяване след това - 7

• 29 800
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден на моята любимка mari_rus! Здраве, любов, късмет и едно бебе набор 2010 са моите пожелания  Heart Eyes Grinning

Аз имам с какво да се похваля - нали преди 2 месеца цитонамазката ми показа хиперплазия на епителни клетки и проведохме профилактично лечение, въпреки че бях в сравнително безопасната II PAP група. Днес ми излязоха резултатите от контролната цитонамазка - I PAP група и всичко в пълна норма. Много съм щастлива  Hug

Twinkle, Beba 81 - съжалявам, че се присъединявате към темата  Sad Най-трудно е първия месец, после времето наистина лекува, колкото и сега да ви звучи изтъркано, истина е. Дано скоро има възможност за нов успешен опит!!

# 631
И аз да честитря рождения ден на mari_rus.Много късмет, любов и щастие ти пожелавам!

Благодаря ви за подкрепата, момичета   bouquet
Много сте мили и сте ми голяма опора в този момент.
Twinkle , много съжалявам, че и ти си минала през това!От поста ти лъха оптимизъм и вяра, дано скоро да видиш две черички и след девет месеза здраво бебенце.На всички го пожелавам от сърце!

# 632
  • София
ГОЛЯМА ЧЕСТИТКА ЗА РОЖДЕНИЯ ТИ ДЕН, МАРИ РУС  bouquet
пожелавам ти океан от здраве, букети от усмивки и безранично щастие и обич  bouquet

# 633
Мама Инка, честито сърчице! Много се радвам, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, и на финала здраво и пухкаво бебче! Hug
Мари Рус, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие, любов, сбъднати мечти и до година да сте четирима (може и петима).

# 634
mari_rus, честит рожден ден!!!
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов!
Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!
Помни, че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и то ще ти отвърне със същото!!!

# 635
Мари рус,честит рожден ден и от мен със закъснение.Пожелавам ти много здраве,любов и newsm30.
Милички,аз минах само да ви кажа,че засега ви напускам Cry.Кандидат таткото каза,че засега не желаел бебе.Много ми е криво и мъчно,особено след като минахме през всичко това.Изглежда,че засега ще се отдалеча от мечтата си да бъда мама,но какво да се прави.Това надявам се е последният подарък за мен от тази проклета година.

# 636
bobinka 85 , съжалявам мила, но не бива да се тревожиш  Hug. Нали знаеш, че най - хубавите неща стават, когато най - малко ги очакваш Simple Smile Така че не го мисли много много! То каквото е писано да стане, ще стане...просто има неща, които не зависят от нас  Hug Heart Eyes Hug

# 637
bobinka 85, защо така, може би го е страх за теб, да не трябва да минаваш през същото отново. Няма нужда да ни напускаш, момента за бебе все ще дойде един ден  Simple Smile

# 638
Не знам дали го е страх.Просто каза сега не е времето SadМомичета толкова бях обнадеждена,че сега всичко ще е ок и накрая всичко се срути.Омръзна ми да гледам как всяка моя приятелка гушка своето съкровище,а моите ръце са празни SadТолкова много искам това бебче,не знам защо е толкова трудно.Мисля,че всяка жена има това право да стане мама.Това ме съсипва,защото в момента съм безсилна. TiredНямам желание за абсолютно нищо.Нито да празнувам празници,нито да работя,нито да виждам човека,който разби най-голямата ми мечта.Може би сега съм афектирана и утре ще съм по-добре,но така се чувствам.Няма с кой друг да споделя освен с вас,въобще всичките тези месеци споделям само с вас.Защото сте много сладки и най-добре ще ме разберете Hug

# 639
bobinka 85 ще си изкажа и аз мнението с риск  доста хора да ме линчуват, но е адски егоистично от страна на твоя съпруг или приятел - това, че той няма волята да мине през всички трудности, дори само за да ти угоди на желанието. никой мъж не може да лишава жената от това да иска и да има дете
в този ред на мисли се сещам за rainy която от доста време се загуби , а си спомням че и тя имаше сериозни проблеми със съпруга си не знам какво е станало
аз се надявам моят мъж да устиска, но все пак 10 години сме заедно и поне засега трудностите само са ни сплотявали още повече. дано да продължи да е така, че то мъжете са с малко по-нисък праг на издръжливост  Laughing

# 640
bobinka 85 ще си изкажа и аз мнението с риск  доста хора да ме линчуват, но е адски егоистично от страна на твоя съпруг или приятел - това, че той няма волята да мине през всички трудности, дори само за да ти угоди на желанието. никой мъж не може да лишава жената от това да иска и да има дете
в този ред на мисли се сещам за rainy която от доста време се загуби , а си спомням че и тя имаше сериозни проблеми със съпруга си не знам какво е станало
аз се надявам моят мъж да устиска, но все пак 10 години сме заедно и поне засега трудностите само са ни сплотявали още повече. дано да продължи да е така, че то мъжете са с малко по-нисък праг на издръжливост  Laughing

Това все едно аз съм го писала  Shocked
botzy , сигурно сме астрални близнаци  Wink И ние сме двойка от 10 години и все заедно се борим с всичко.Заедно плачем, заедно се радваме.
 bobinka 85 , силно се надявам, че партньорът ти не е обмислил нещата, може би изживява тази травма и иска всичко да отшуми с времето.Сигурно се страхува за теб, знам ли....
Поговорете, мила, мъжете са чувствителни и преживяват тревогите трудно, колкото и да не ни се вярва.Знам че ще се оправят нещата, това е борба за двама.От сърце ти желая да се развият събитията в положителна насока и да ти се случи чудото на майчинството  Hug

Моят сладур решил, че е време да започваме пак опитите  Shocked Аз му обяснявам, че трябва да се изчака, да се пазим известно време.Луда работа!

# 641
Много ви благодаря момичета, страшни сладурки сте, всички и сте ужасно мили Hug
Тесс, специално за теб Hug
Бобинка, всичко ще си дойде на мястото, и аз по едно време след втората случка, казах на половинката, че за момента не искам деца и ще направя няколко годишна пауза.Явно и той преживява нещата по свой си начин.Дай му малко време.

# 642
Здравейте,

През изминалата седмица спря сърдечната дейност на бебето ми и се наложи да бъде извадено оперативно с вакуум.
Направих процедурата на частно, надявайки се че съм в ръцете на добър специалист и ще ми даде максимален шанс да няма последици и за мен от това тежко събитие...

Притеснението ми е свързано с няколко факта (чета противоречива информация по въпроса, а и доктора ми се изказва така):
- първия ден непосредствено след процедурата имаше само малко петно кръв върху превръзката.
- после, а и до сега - вече три дни - няма изобщо кървене
- имаше някакво течение с лошо миризма, може би предизвикано от свещичките, които поставях с цел да се предпазя от инфекция
- на втория ден се появи остра болка в десния яйчник, а после и тъпа болка в областта под стомаха.

Не искам да се вманиачавам, но като знам колко сериозни може да са последиците от задържане на кръв в матката...
Лекаря ме вика на профилактичен преглед чак 12 дни след процедурата. Има ли смисъл според вас да отида спешно в АГ-то на преглед, или спокойно да изчакам?

# 643
  • Варна
Read only, съжалявам мила ...
Аз след аборта също имах съвсем оскъдно течение и болки, които не отшумяха близо седмица. След седем дни като отидох на друг лекар, защото този който ми прави аборта каза, че нямало нужда от контролни прегледи Crazy, се оказа че матката ми е пълна с кръв, съсиреци и остатъци от ембриона и още на другия ден отново ме вкараха за повторно абразио. Така че моя съвет е бягай на лекар, пък по добре фалшива тревога, отколкото като мен. Късмет ти желая Praynig

Аз днес очаквам цикъл, обаче него го няма, въпреки че ме болят слабините. Направих си два теста за бременност - един в петък и един днес сутринта и двата са с много, много бледа розовка втора черта, чак едвам забележима. Само че този месец ми таймираха овулацията с прегнил и ми го биха на 27 ноември 7500 единици и сега се чудя тез бледите черти дали не са остатъци от него. Ще се ровя да чета за колко време се изчиства прегнила от кръвта и урината. А пък вие все пак може да стиснете по едно палче, да не е от прегнила Laughing

# 644
 read only , с теб писахме в една друга тема, но нещата се промениха за съжаление.И аз имах притеснения за болката и кървенето, консултирай се с друг лекар.Мен ме викат другата седмица на преглед.Как така 12 дни, тези лекари са луди  Shocked
Дано да е наред всичко!

Amalleira и на двете ръце стискам палците и на котарака също  Wink Дано!

Общи условия

Активация на акаунт