Кюретаж и забременяване след това - 7

• 29 795
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Beba81, Read only съжалявам...... събрахме се но в тази нова тема.......която е много тъжна.

Момичета, колко време е нормално да тъгуваме ,  а все проронвам по някоя сълза и се питам защо. Благодаря на бога , че имам две здрави дечица, които ми дават сила и енергия да вървя напред.

Все повече си мисля, че няма да правя пореден опит за трето дете, незная дали ще издържа психически....

Лек ден

# 646
bobinka 85 -Аз абсолютно заставам зад мнението на Beba81 и
botzy . Това е човека,който напълно трябва да те подкрепи след загубата ти,а не да прави така,че да ти  е още по трудно.Може би и той има право и така лекува мъката си,но с цената на това да страдаш ти.Когато един човек казва,че те обича,трябва да прави всичко за теб.А мисля,че твоето желание и появата на едно бебче,няма да е само твоя радост,а общо богатство.
Но ти не се отчайвай,според мен е моментно и съвсем скоро,ще се промени.А аз съм убедена в силата на жените и знам,че ти ще успееш да му върнеш желанието за бебе. Hug

Myst -Мила,при мен мина вече почти година и половина и всеки път като се сетя почвам да плача.Мисля,че никога няма да се промени.

Amalleira -Стискам палци и на ръцете и на краката Simple Smile,чертичките да станат още по плътни  и да ни се похвалиш с положителен резултат. Hug

# 647
Здравейте момичета,
отдавна съм регистрирана, но едва сега намирих сили да пиша. При мен е позната история- бременност в 5г.с. силно прокървяване и 5дни по-късно силни болки и последвал кюретаж. Смятам ,че психически вече съм го преодоляла и смятам да продължа напред-най-вече защото с вас (макар и задочно) намерих спокойствието и куража че мога да се справя. Сега 8месеца по-късно вярвам, че ще успея.
Радвам се на всички момичета, успели да забременеят-стискам им палци и им пожелавам успех и на финала-най-красивите бебчета.

Прегръщам Ви горещо!

# 648
Amalleira , и от мен едни  fingerscrossed . Дано скоро се похвалиш с двете чертички  Praynig
Myst , при мен минаха 3 седмици от аборта, в началото плачех непрекъснато, после се поуспокоих, но всеки път, когато стане дума за това, започвам да плача. Така че, според мен, be_be  е права - колкото и време да мине, винаги ще проронваме по някоя сълза, когато се сетим за това, което сме преживели  Cry
read only , съжалявам много за случилото се  spoko  Hug. Всеки организъм приема по различен, индивидуален начин промените, които настъпват с него.Може би няма нищо притеснително, но за твое успокоение, можеш да отидеш на преглед седмица след кюретажа ( поне аз ходих тогава). Надявам се всичко да е нормално! Ще чакаме да ни кажеш как си и как се развиват нещата!  Hug
На всички мацки много  Heart Eyes и  Hug

# 649
  • София
Amalleira, дано скоро да можем да ти честитим, стискам палци!
Бобинка, това, което разказваш аз също го преживях. Въпреки че през трите месеца изчакване моя приятел ме уверяваше, че ще подновим опитите, на първия месец зелена светлина изведнъж реши, че не му е сега времето. Но след няколко тежки и не особено приятни разговори нещата си дойдоха на мястото. Опитай се да обясниш на твоя човек колко важно е това за теб, за вас двамата като двойка, как това е необходим етап от развитието на връзката ви. Покажи му, че си готова да станеш майка и че това е смисълът за теб оттук нататък. Появата на бебе в известен смисъл е стряскаща за повечето мъже, защото се свързва с нови отговорности и нов начин на живот. Мисля, че един разговор няма да ви е излишен. по добре е, отколкото да се свиеш и да си страдаш самотно. Успех!

# 650
  • Варна
Здравейте момичета - кокичета,  Hug
докторът каза, че тестовете ми са слабо положителни и утре още един да направя и да ходя да ме гледа на ехограф. Та тъй, размина ми се прегледа, явно още е рано за видеозон, пък бил той и вагинален. Обаче аз нали работя в болница, бегом марш при другата гинеколожка, да е разпитвам и тя ме прати на кръвен тест. Като получа резултата от кръвния ще пиша.
bibi76, ти ми пази мястото при августинките Praynig

read only, как си? Ходи ли пак на преглед?

Редактирам се - резултатът от кръвния тест е 26,51 при граници от 0 - 1 за небременни. След два дни ще видим как нараства, а ехографа се отложи за четвъртък.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 14:59 от Amalleira

# 651
охх момичета ще трябва да влизам да си оперирам щитовидната, то се е видяло, че без операция няма да мина, стискайте палци да не са злокачествени тези възли, че чак тогава ще я втасам
ебати и веселите празници тази година  Sick

# 652
Здравейте и от мен,

Вчера ходих на лекар и се успокоих. Доктора ме прегледа с вагинален ехограф и каза, че няма задържана кръв и е добре почистено.
Да очаквам цикъла си до 40 дни, а след него - зелена светлина за нови опити Simple Smile

Тъй като ми беше посочено от лекар, че лигавицата ми не е съвсем читава, трябва да почна да пия Дуфастон, а аз съм против профилактично приемане на лекарства, особено пък хормонални.
Все пак ми се иска да си измеря лигавицата точно колко е дебела. Това на ехограф ли се прави? Необходимо ли е да е 3 или 4 D?

Приятен ден на всички   bouquet

# 653
botzy, много неприятно, стискам палци да не са злокачествени и всичко да се оправи.
read only, с вагинален ехограв се вижда калко е лигавицата, мисля че не е нужно да е 3 или 4 D, но до колкото знам се гледа по време на овулация. Но нека някой по знаещ да каже.
Amalleira, чакам добри новини от теб.

# 654
impuls ,  welcome при нас, но само с уговорката, че си за кратко в тази тема Simple Smile  Hug
Amalleira , дръж ни в течение как се развиват нещата при теб!  Praynig
botzy , много съжалявам, че  ще се наложи оператична намеса  Sad Стискам палци да не са злокачествени тези възли и вярвам,че всичко ще мине леко! Praynig  Hug
read only , радвам се, че всичко е минало добре при теб!

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 13:50 от kastaliq

# 655
botzy , тези възли мисля, че нямат злокачествени прояви, само пречат на щитовиднта да си изпълнява функцията.Като ги махнат ще се оправят нещата.Не е страшно, а и ние сме с теб, нали знаеш  Hug
read only , радвам се за резултата.Лигавицата на мен ми я гледаха по време на овулация и преди цикъл, дали е с достатъчна дебелина.Сега няма какво да ти кажат, само ще те наплашат.Изчакай си един цикъл да се нормализират нещата и после смело  luvbed
Amalleira, да ни зарадваш с добрата новина.Чакаме си коледния подарък от теб.
impuls , момичетата тук са ми вдъхвали кураж и сили, повече от приятелите ми в живота.Тук няма лицемерие и фалш, не се познаваме, но намираме добра дума за утеха.Пожелавам скоро успех и натеб!
Myst , как си?И трето детенце ще имаш, понеже силно го искаш.
 Hug Hug

# 656
благодаря ви момичета за топлия прием!

Надявам се всички да се пренесем в друга (по-приятна) тема - а дотогава кураж и вярвайте че НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА! Hug

# 657
botzy,толкова съжалявам мила за всичко,което ти се случва,но спокойно нещата ще се наредят.Операцията ще мине нормално и всичко ще е ок Hug
Момичета благодаря ви за подкрепата.Аз съм си все така зле.Дори сега по-зле,тези дни нещо ме мъчи цистит.Не знам дали пречи на бебеправенето newsm78.Все още имам някаква надежда,че нещо в моя господин може да се промени.След два дена съм в ову и силно се надявам.......... Praynig.Утре съм на лекар да видим какво ще каже.Нямам търпение да мине тази гадна година още 15 дена.Сигурно ще съм най-щастливата на 31 декември.Честно ви казвам през тези 12 месеца ми се случиха най-гадните неща в живота.Имах само 1 месец щастие,когато бях бременна и от тогава всичко е кошмар.Все още вярвям в чудеса и се моля да ми се случи едно такова чудо в навечерието на Коледа.Успех милички

# 658
bobinka 85- Успех и на теб,сладурче.
Грабвай го тоя твоя мъж и правете бебока.Пожелавам ти един чудесен коледен подарък
Е пожелавам го и на себе си и на всички тук Hug

Beba81-Абсолютно права си,Момичетата тук,ми помагат повече от всички мои близки.

# 659
Днес изпратихме гостите, този месец изпуснахме овуто, а след седмица се прибирам за бг, за три месеце.Вече съм се настоила да се забавлявам на макс там, няма да мисля за овулации , бебеправене и такива неща, при нас май аз съм тази , която се раколебава.
Ще ви следя , не унивайте, когато тогава, аз вярвам , че нищо не е случайно!
Боци, стискам ти палци Praynig

Общи условия

Активация на акаунт