Кюретаж и забременяване след това - 7

• 29 788
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Beba81 , ами добре съм улисана в подготовката на празниците, голямото ми детенце е рожденник на 19 и тече трескава подготовка.

Лек ден момичета:)

# 661
  • Варна
Здравейте момичета,
нещата не са много розови, даже хич Cry ЧХГ-то днес ми 35,90, а преди два дни беше 26,51. Не се удвоява. Докторът каза, че и няма смисъл днес да ме гледа, само щял да ми вземе парите. Ще чакам до петък - събота.

# 662
Момичетаааа,как сте днес? Hug
Преди малко разбрах, че един мой познат ще става баща през месец май 2010г и се сетих пак, че края на май, началото на юни 2010г и аз трябваше да ставам мама... Sad Много се радвам за него, но ме обзе една тъга и ми стана много мъчно  Cry Cry Cry. Така искам вече да минават тези два - три месеца, да идем на доктор и той да ни даде зелена светлина за бебеправене...имам чувството, че много бавно минава това време...Извинявам се за тъжното настроение, но се чувствам значително по-добре от факта, че мога да споделям с хора, които НАИСТИНА знаят какво е чувството  Hug

# 663
  • София
Здравейте момичета,
нещата не са много розови, даже хич Cry ЧХГ-то днес ми 35,90, а преди два дни беше 26,51. Не се удвоява. Докторът каза, че и няма смисъл днес да ме гледа, само щял да ми вземе парите. Ще чакам до петък - събота.

Дано да е лабораторна грешка миличка...дано... Praynig все пак се е покачило а не е паднало,така че има надежда Praynig

# 664
  • Варна
nuclearbaby , и мен това ме крепи, че се покачва, след два дни пак ще пускам кръвен тест. Но имам лошо предчувствие, затова и освен на майка и мъжът ми, на друг не съм казала.

# 665
Amalleira , това за покчането не правило при всеки.Зависи от организма ти.Важно е,че се покачва.Мисли позитивно, и ние сме с теб и те подкрепяме с хубави пожелания  Hug
kastaliq , от нашата тераса се вижда апартамента на едно семейство с малко детенце.Никога не си позволявам да гледам чуждите стаи, но сега се улавям как тайничко заничам и се радвам отстрани на семейната идилия.Става ми мило.
Не трябва да униваме, надеждата ще ни крепи, Бог вижда, колко силно си мечтаем за дечица.
Тази Коледа нека всички заедно се помолим, за себе си, за всички от форума, които мечтаят!
И, надявам се-ще се случи.....

# 666
Beba81 Hug Tолкова мило ми стана от това, което си написала, че се разбплаках  Cry

Не трябва да униваме, надеждата ще ни крепи, Бог вижда, колко силно си мечтаем за дечица.
Тази Коледа нека всички заедно се помолим, за себе си, за всички от форума, които мечтаят!
И, надявам се-ще се случи.....

Дано всички получим много скоро така желания от нас подарък!  Hug

# 667
  • Варна
Аз изгубих надежда вече, започна да ми зацапва. Благодаря ви момичета за подкрепата.

# 668
Пожелавам на всички едно коледно чудо Hug
И при мен днес лелището дойде Sad

Amalleira -Не губи все още надежда,зацапването се случва често даже и при съвсем нормални бременности.Стискаме ти палци и чакаме инфо.

# 669
Amalleia, и аз мисля, че още може да се надяваш.
 Hug Hug Hug

# 670
  • София
Amalleira Hug Hug Hug Може би не е успяло да се закрепи добре, наистина често се случва. Дано скоро се зарадваш пак, този път за 9 месеца Praynig

# 671
  • Варна
Ходих на преглед, бременност в матката няма. Каза доктора, че най-вероятно правя аборт, но да пусна пак кръвен тест, за да изключим вероятността за извънматочна. Това е. Поисках си рецепта за противозачатъчни и смятам няколко месеца да си почина от мисли за забременяване и бебета.

# 672
Amalleira , много съжалявам, мила!  spoko  Hug. Сега най - важното е да бъдеш спокойна! Прегръщам те!

# 673
Amalleira- И аз съжалявам,мила Hug

# 674
   еххх , тажни новини чета Amalleira  Hug Cry ! Много , много , съжалявам !  Cry

Общи условия

Активация на акаунт