Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 134
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Селма, както винаги страхотна питка Peace

Благодаря,Pinki_81! Flutter

# 241
  • София
Селма, както винаги страхотна питка Peace

Благодаря,Pinki_81! Flutter
Така е! Приказна е! Heart Eyes

# 242
Селма питката ти е страхотна Heart Eyes момичета нямате равни.
От мен пълнозърнести ригатони с доматен сос с рикота,броколи и маслини Heart Eyes

Круши за десерт

# 243
  • Torino,IT
Мерси за мненията ви за охлювчетата, Пинки, да ти кажа тези които не са сиропирани са си хрупкави, но оригиналната рецепта по принцип е със сиропиране, ама ходи му обяснявай на мъжо, той не ядял мокри сладки Mr. Green Joy Joy
Венетка,следваща цел са саварините Peace
Лабрекс, и на мен ми харесаха голите ти сърмички
Селма , както винаги си невероятна с питката Hug
Аз да постна скромната ни вечеря
Пържени патладжани с млечно чеснов сос

И плодова салата

# 244
  • София
Царевично - пълнозърнест хляб с кисело мляко и балканска шарена сол:

[Нали знаете - Кликате върху снимката за да я видите в голям размер]

# 245
Лабрекс, как ме подсети за голи сарми   bouquet  сега ще направя на онези ми любимци, дето белят листата  hahaha ще видят те.
Ясмина, много ти е хубав кекса   bouquet

При нас вечеря Капама от овче месо

и пак Хрупкави пилешки филета, този път с картофена салата

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 00:19 от пеп-4o

# 246
Царевично - пълнозърнест хляб с кисело мляко и балканска шарена сол:

[Нали знаете - Кликате върху снимката за да я видите в голям размер]
дядо хаджия може ли рецептата,мерси  bouquet много вкусен изглежда хляба. Heart Eyes

# 247
    Дядо Хаджия,страхотно хлебче!!! Simple Smile

# 248
  • София
дядо хаджия може ли рецептата,мерси  bouquet много вкусен изглежда хляба. Heart Eyes

Моля заповядайте !

# 249
  • София
       Здравейте  мацки - кулинарки   bouquet !

Прелестно красиво тук ,както винаги и  смущаващо  изкушаващо  Mr. Green !

Свекър ми ми донесе домашни картофки,обаче имаше и страшно дребнички и ако  бяха купени - да съм ги изхвърлила и да не съм се занимавала с тях , но като знам ,милия  колко пъти се е навел и изправил ,за да ги отгледа  и да ни ги донесе ,сърце не ми даде и ги  обелих прилежно до едно и ги сготвих  с голямо внимание . Ето ги :

и пържоли - мържоли

в порция

Ето пак съм единствената без десерт   Embarassed !

пеп-4o  , много се хилих с твоите " Хилешки филета "  Joy  ! А това другото нещо...ле-леееее...как изглежда само  Crazy ! Да му прималее на човек  #Crazy !

Надето –сп , изключително ме впечатли  снимката ти от този пост  с лукчето   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441963.msg12976907#msg12976907 
Тъмните, топли  нюанси на  охрата  преливащи по крайчетата  до  светъл тон , са комбинирани отлично със свежото  лимонено жълто на цветето ! Композиционното решение на снимката  също е отлично   bouquet !

Много ми хареса и  една друга снимка с  гъбена супа  на Милица ,мъничко по-надолу ! Адмираций ,Милица , ако е ваша снимката ,то  личи усета  към светлосенките   bouquet !

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 00:30 от Kafenceto

# 250
коригирах се де  Embarassed Embarassed
и за да те успокоя, ще кажа, че и ние сме без десерт. Т.е. домашен десерт.  Peace
Страхотни картофки   bouquet

# 251
Момичета да знаете за някакъв шоколадов сладкиш,който вътре се пълни допълнително с шоколад със спринцовка?Мъжът ми ме тормози да му направя нещо такова,а аз не се сещам какво е това Rolling Eyes

# 252
Момичета да знаете за някакъв шоколадов сладкиш,който вътре се пълни допълнително с шоколад със спринцовка?Мъжът ми ме тормози да му направя нещо такова,а аз не се сещам какво е това Rolling Eyes
    Нещо такова ли?

# 253
  • пак на Рив Гош
Селма, погачата ти е един път!  Grinning
И картофките на Кафенцето (между другото и ние нямахме домашен десерт  Wink)! И холандския сладиш на Nаdeto_sp  Grinning

Аз се записвам  Wink по нощите с една пилешка супа с крема-сирене (снимката е доста недодялана и набързо, ама нямах много време да инсталирам фото-студиото  Grinning)

Лека нощ и до уикенда  Laughing

# 254
Селма, погачата ти е един път!  Grinning

??? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт