Любители на кучета-10

• 78 535
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
И да има някой да снима първата среща.
Сигурно ще е много мила сцена.

# 391
a за мен няма ли добре дошла?

Ама разбира се! Добре дошла!   bouquet

# 392
  • Cофия
Джема Hug
Честита рожбичка!
Добре дошли на всички нови "кучкари" още веднъж!
Аз да се похваля - прилепчо тази сутрин се събуди с две напълно изправени уши и е супер смешен  Mr. Green
По-късно ако го издебна да го снимам, ще ви го покажа  smile3535
Вчера му купих нагръдник и повод, и го пробвам сега да ходи с тях - никъкво внимание не им обръща, съвдем нормално си ходи, да се надяваме, че като дойде време за разходки пак ще е така спокоен  Thinking

# 393
Здравейте  Hug и ние вече сме по-добре. Peace Храним се и пием лекарствата , разрезите зарастват, само дето моят сладур  постоянно ги ближе.Голямо лъгане става, докато му давам лекарства но.............. няма как трябва .Вече леко взех да се поуспокоявам  Сега ще прочета последните страници, че нямах време тия дни да седна на компа Лек и весел ден на вас и вашите любимци Hug Hug Hug

# 394
  • София
daila777 , бутай лекарствата в гърлото, ако са хапчета, друг начин... трудно Simple Smile
Ние също имаме с какво да се похвалим. Вчера бяхме на контролен преглед, коремчето пак го обръснаха за ехографията. А резултата от нея е следния - единия рог на матката е почти невидим (така трябва да е), а другия е с леко удебелена стена (което в случая на Бела е нормално), матката не е голяма, но все още се чисти, довършваме антибиотика, даваме консервичка за раздразнени стомахчета на Роял канин и кисело мляко и това е Simple Smile

# 395
Благодаря на всички за поздравленията!

# 396
elndim,честит рожден ден   bouquet
Джема,честито бебе!Да ви е жив и здрав малкият Йоан и много да ви радва   bouquet
Запознанството на кучето с бебето стана още на втория ден.Нашият пекинез щом видеше,че носим бебето и започваше да скача и да седи на дупе,също така и скимтеше.Щом заплаче бебето почва и той да скимти.Пълна лудница  Joy
Около 2 месеца му бяха нужни за да свикне.Определено не му беше лесно,чудеше се какво е това вързопче което разнасяме и стоим заради него в спалнята затворени  LaughingНадничаше в количката от дивана,пъхаше си главата в шезлонга.Около третия месец му давахме да подуши краката на бебето вечер преди къпане,защото облизваше всички пръсти  Mr. Green
Когато Симона стана на 5-6 месеца спираше да плаче като види кучето и все го търсеше,голяма любов  Heart Eyes

# 397
Момичета,нещо се притесних ooooh!Моята пикла преди малко се прибра от разходка и мъж ми каза,че след като се е изпишкала и се е провлачила някаква дълга тънка слуз SickТова не е нормално нали newsm78То е ясно,че ще звъня на ветеринара,ама ще е утре,а нещо се ошашках покрай случката с Бела Praynig

# 398
# 399
  • Cофия
Момичета,нещо се притесних ooooh!Моята пикла преди малко се прибра от разходка и мъж ми каза,че след като се е изпишкала и се е провлачила някаква дълга тънка слуз SickТова не е нормално нали newsm78То е ясно,че ще звъня на ветеринара,ама ще е утре,а нещо се ошашках покрай случката с Бела Praynig

Незнам какво може да е newsm78
Звънкай за по-сигурно на Вет

# 400
gudzy,бе твойта не беше ли бебе още? Някаква промяна в поведението? Мъжов сиурен ли екакво е видял?
Малко Сладко Коте, браво! Казаха ли размери на матката и лигавицата? Питам от интерес.

# 401
Да на четири месеца и половина сме,мъж ми е сигурен щото и я е махнал слузта,ама не огледал къв цвят било щото го било гнус ooooh!Няма според мен никаква промяна,тича като луда с кучовците навън,само вчера повърна,само веднъж точно след ядене,аз реших,че пак се е налапала като невиждала и за това newsm78

# 402
  • Варна

Grinning Много е сладък!!!

gudzy, откъде й е била слузта?! Ако е от дупето, може да е изяла нещо, което й дразни стомахчето. Peace

# 403
  • София
Бела отново има изтечение. Доктора вчера се шашна, като му казахме, ама каза, че е добре, но вече трябваше да се е изчистила. ooooh! Ще звъня утре пак, да видим какво ще каже вет...
При нас са по-скоро капки. Не е като слуз, а като течност.
Не казаха нищо за размерите, освен че е нормална матката, не е голяма.
gudzy , при вас е абсурд да става дума за пиометра, не се шашкай толкова. По-скоро е някой вагинит, ако е било изтечението от пишоната.

# 404
А нашата Ева вчера без малко да си отиде ... Sick Прословутата булдочешка лакомия ... Глътнала парче от кожен кокал и и заседнало в гърлото . Посиняла , изплезила езика , захъркала и се плъоснала на земята . Спряла да диша даже . Аз бях навън с детето , мъжът ми сам с нея . Бръкнал и в гърлото , та започнала да диша ... Аз през това време на пожар се прибрах , с колата в клиниката и и го извадиха от гърлото . Голям ужас беше ...
Цял ден после беше много уплашена ...
Сега е добре и яде пиле за награда , вместо гранули  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт