Любители на кучета-10

• 78 588
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Cофия
RS, не се притеснявай! Щом е по-добре, значи ще се оправи бързичко! Какво казаха докторите, в началото ли е хванато, кой ви лекува? Една от развъдчиците ни работи там, на рецепцията. Simple Smile

Ами хванахме го горе-долу на 8-мия час от както почна да повръща, предполагам, че това е началото  Tired
Лекарката се казва Ани, не и видях фамилията, много е мила и отговаря търпеливо на всичките ми безумни въпроси, които в притеснението си задавам. 
Ако знаете колко ми липсва бебето, по навик го търся до мене в леглото и се оглеждам из къщи за него. А майка ми, която в началото не го искаше, цял ден плаче за него Tired
Дано прояде тази вечер и утре да си го взема у дома Praynig

# 571
Малко Сладко Коте, бих пропуснала едната от споменатите от теб клиники. Имам си причини. Не можах да питам снощи за наследствеността. Ще се постарая днес. И ще говоря с нашия вет. Ще пиша.

# 572
  • Cофия
Айки вече е у дома Heart Eyes
още е леко шашнат и умърлушен, но се надявам да се оправи.

# 573
Честитоооо, да го намачкаш и утре вече да е адекватен и игрив.  Simple Smile

# 574
  • София
RS, ще се оправи, нали за това са ви го дали вече Simple Smile Какво следва сега, водите го за лекарства или му ги давате вие?
arcana, коя клиника би пропуснала? На мен ми казаха, че д-р Савов е по-добрия избор, защото д-р Димов бил хирург и не разбирал много от очи...

# 575
  • Cофия
МС Коте, сега ще пие антибиотик на 12 часа, 1 седмица....като знам какъв е труден на лекарства как ще му ги давам, незнам.
Имаше леко разстройство одеве, лекрката каза да го наблюдавам, ако се повтори, утре пак сме в клиниката  Sad Дано няма повече проблеми, че аз се поболях направо

# 576
  • София
Лекарствата буташ в гърлото. Друг начин няма, поне при нас.
Да не е различна храната с която са го хранили в клиниката? Може би трябваше да вземете пауч за чувствителни стомахчета, лекарката не ви ли каза нещо? Дано е добре!

# 577
 RS  много се радвам че Айк е вече в къщи дано да не се налага отново да ходите в клиниката .
Коте стискам палци да откриете подходящия лекар и Белла да се оправи .
Да се похваля от 4.1.2010 ще започвам работа сега ходя да оправям документите Сарка милата ще си стои по цял ден самичка  но поне майка и ще има парички  .
Преди малко ходихме вън на разходка Сарка много се радва на снега тича на площадката пред блока малко като клекне да пишка и като опре мумията в снега скача и не иска да пиша но си намери утъпкано местенце и се отчете .

# 578
Хапчетата и при нас за трудност, затова  го дърпаме за бузите, отваряме устата и пъхаме, ноу уей просто. Може да пробваш в храната, но лично моят опит : изяжда гранулките и в центъра на купичката оставя хапченцето.  Crazy

# 579
Браво на Айк,да оздравява бързичко Praynig
Мойта дрисла пък яде каквито хапчета и дам Crazyбез нищо,просто и ги подавам и тя ги изяжда,вече е пила поне 6-7 вида и няма проблем Mr. Green

# 580
Сори, че и аз ще ви занимавам, но се притеснявам за моя сладур...
Вчера си изяждаше дажбите почти на половина по-малко от нормалното,
тази сутрин не искаше да яде. Реших да го пробвам със сухи гранули (защото, до сега му ги давам след престояване с малко вода )
и си похапна малко, обаче не ми харесва така.
Иначе е съвсем нормален, играе си, не повръща, изпражненията му са ок...
Ще изчакам до обяд, за да видя как ще се храни и ще звъня на ветеринарката!

И си мислех, дали не е време да му давам сухи гранулите - на 2 месеца е вече.
От кога е нормално да се дават така?

# 581
МС Коте, сега ще пие антибиотик на 12 часа, 1 седмица....като знам какъв е труден на лекарства как ще му ги давам, незнам.
Имаше леко разстройство одеве, лекрката каза да го наблюдавам, ако се повтори, утре пак сме в клиниката  Sad Дано няма повече проблеми, че аз се поболях направо
Сега ще ти кажа как аз процедирах с лекарствата и хр. добавки при моя Айки: Вземаш пастет и го оформяш на малко топче. В средата слагаш там каквото трябва да приеме. Слагаш го на дланта си /не с пръсти, нали знаете/ и той освен че охотно изяждаше лекарството, след това и ръката ми облизваше. Просто моят беше НОК и всякакъв друг начин на бъркане в уста и слагане на нещо удряше на камък - или има опасност да ти отхапе пръстите, или след това го изплюваше. Опитай по този начин. И много се радвам, че твоето съкровище вече си е у дома!

# 582
Аз тука съм с един въпрос-искаме куче да си вземеме, но дъщеря ми е почти на 2 годинки. Не знам няма ли да е някакъв проблем за нея? И ако не бих искала да разбера от кой развъдник да си взема кученце-ние искаме или хъски или самоед Hug Peace Party

# 583
  • София
Аз тука съм с един въпрос-искаме куче да си вземеме, но дъщеря ми е почти на 2 годинки. Не знам няма ли да е някакъв проблем за нея? И ако не бих искала да разбера от кой развъдник да си взема кученце-ние искаме или хъски или самоед Hug Peace Party
Самоедите много лаят. Ако не сте в къща или с мнооооооооого толерантни съседи, не ви го препоръчвам като порода. Ние редовно излизаме с една самоедка, скъсва се да лае, и не е само тя. Просто породата е такава.
Лично аз съм с хъски - трябва да ви кажа, че ще се влюбите в северните кучета просто.

# 584
Самоедите много лаят. Ако не сте в къща или с мнооооооооого толерантни съседи, не ви го препоръчвам като порода. Ние редовно излизаме с една самоедка, скъсва се да лае, и не е само тя. Просто породата е такава.
Лично аз съм с хъски - трябва да ви кажа, че ще се влюбите в северните кучета просто.
Искам да попитам относно хъскитата: Те пък лаят ли въобще? Искам да кажа, че вероятно не стават за пазачи, тъй като са много любвеобвилни към хората. Аз също страшно ги харесвам, но моя приятелка имаше едно сладурско хъски, което й създаваше много проблеми, тъй като беше неуправляемо, не изпълняваше команди, бягаше от къщи и т.н. И още един въпрос - не им ли е много топло в апартамент, или се адаптират? Аз също имам намерение да си търся нов домашен любимец, но вероятно отново към станоремска овчарка ще се насоча, тъй като живеем в къща и предполагам това е по-удачния вариант. Но всяка подробност относно характера и поведението на хъскитата ще ми е много интересна!

Общи условия

Активация на акаунт