Последните пет книги, които прочетох

• 88 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
1. "Преследване на дива овца"- Харуки Мураками
2. "Спутник, моя любов"- Харуки Мураками
3. "Кафка на плажа"– Харуки Мураками
4. "Норвежка гора"- Харуки Мураками
5. "Афродита"- Исабел Алиенде

# 151
Какъв е смисълът на темата?

# 152
  • UK
Toва е отчетна тема, има и такива, предполагам...

# 153

Да се фукаме колко много четем Wink

# 154
  • Ямбол
Прочете ли първия пост?
Ето го:

Интересно ми е хората какво четат!
..........
Ще се радвам да видя какво четете. Да покоментираме, за да изберем какво да четем...

# 155
1."Гордост и предрасъдъци"-Джейн Остин
2."Ема"-Джейн Остин
3."Разум и чувства"-Джейн Остин
4."Азбучни убийства"-Агата Кристи
5."Хобит"-Толкин

# 156
  • Ямбол
1."Гордост и предрасъдъци"-Джейн Остин
..........
Това "предрасъдъци" вече за втори път го виждам така написано и то в този форум и се замислих дали аз нещо не знам.

# 157
  • Казанлък of all places
Не. Готви се да го видиш написано така поне още 15 пъти .Simple Smile

# 158
Запис и аз. Не знам дали това е темата, но искам да се информирам за хубави нови книги, които да си купувам и чета. Много съм капризна и претенциозна по отношение на книгите, не може лесно да ми се угоди Simple Smile Жанрово съм доста отворена. Та, ето последните 5 мои, ако някой ме пита защо точно тези - нямам идея! Laughing

1. Цезар (тетралогия) на Кон Игълтън - историческа, биография. ОК е като навлизане в епохата. Началните книги - ненужно раздути обстоятелствено, краят - неочаквано претупан. Иначе - увлекателно, бързо за четене четиво.
2.Чингис хан (трилогия) на Кон Игълтън. Същото като горното.
3. Повелителката на метлата на Софи Кинсела. Това - в порив да се веселя и търсейки нещо тип "Бриджет Джоунс". Ядец. Тъпо, плоско... Подарих книгата на майка ми да не си хабя мястото в библиотеката с нея.
4.  По цели дни и следобеди на Ирена Георгиева. Красиво оформена стихосбирка. Много приятна.
5. 18% сиво на "Зак" Карабашев. Много лично ми влезе тази книга! Лесна за четене, увлекателна. Замислих се за Никон! Laughing

Сега чета Светът е голям и спасение дебне отвсякъде на Илия Троянов, очарована от филма и за да продължа емигрантската поредица. Готино. Меджик  соц реализъм. Благо!

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 11:55 от кукла

# 159
Пропуснах още една, която прочетох преди "Бялата роза": "Раздавачът на щастие" на Лаура Ескивел. Не е лоша!

# 160
Здравейте и от мен! Последно прочетох:
Клавдия - жената на Пилат от Антоанет Мей - много ми хареса
Срам  от Рушди - не ме грабна тази книга, трудно я прочетох, без удоволствие
Снежно цвете и тайното ветрило- приятна, бързо се чете и мн увлекателна
Шутът на кралицата - великолепна книга
Сега чета Алената буква - добра е.

# 161
Дамата с камелиите-Александър Дюма-Син
Майките-Теодора Димова
Изгубеният Символ-Дан Браун
Дракула-Брам Стокър
В момента чета Моят живот-Бил Клинтън

# 162
  • Berlin
Излапах набързо 4те книжки - Здрач и сие, но от много време мъча "Шоколад". Мисля да я оставям и да почвам нещо друго.

# 163
"Отива една жена при лекаря" - Рей Клуун - много ми хареса. Темата е много тежка, книгата се чете много леко. Книгата е толкова сериозна, колкото читателя иска да се задълбочи.
"Шогун"- голямо удоволствие беше. Убедих се, че много съм пропуснала нечетейки Клавел. Ще се поправя
Кратка история на Испания - не я дочетох
Четирилогията на Терик Али - Под сенките на нара, Саладин, Един султан в Палермо, Каменната жена - и тези много ми харесаха. Заради Под сенките на нара четох История на Испания след това
"Моята измислена страна" - хубава е като всичко от Алиенде
някъде по между тези започнах "Раздавачът на щастие" на Лаура Ескевал, но нещо не ме грабна. Трябва пак да я отворя, но първо ще бъде "Без нея" на Рей Клуун

# 164
1. "Татко, аз и Ангелът"
2. "Сексът и София"
3. "Майките"
4. "С дъх на кафе"
5. "Можеш ли да пазиш тайна"

Общи условия

Активация на акаунт