ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 618
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Тони, не бой се бе мила,
на хеликоптер, не бих те качила,
ще те повозя аз във Фията,
ще прекосиме с теб  планината.
Не ще да влачим ние по чукари,
немощните баби стари,
ще ги настаним отзад в колата,
че да ни е мирна главата.
Чак когато оставим колата,
ще турим бабите на рамената,
и с парцалена кукла в ръка,
ще задириме любовта.
Какво си мислят тези от другите градове,
че като имат си летище и пристанище,
ще могат да ни изпреварят,
но много ще се претоварят.
Ние с мойто състезателно купе,
ще ги минем по планинското трасе,
ще пристигнем първи, във града голям,
и първи ще заложим, на Есмер капан.

# 661
  Embarassed
   харесвам този приканващ поглед
       Embarassed    БОЖЕ, БОЖЕ ВМЕСТО ТОВА "харесвам този приканващ поглед" ПРОЧЕТОХ   - ПРОНИКВАЩ-    АМА ПРИ ТАКАВА КРАСОТА И МЪЖЕСТВЕНОСТ, ЧОВЕК ЗА КАКВО ДРУГО ДА МИСЛИ Laughing

# 662
Значи,говоря за погледа, а за проникване си има друго.  Twisted Evil

# 663
ЗНАМ МИЛА, ЗНАМ АМА В БЪРЗИНАТА, ПЪК И КАТО ГО ГЛЕДАШ КАКЪВ Е УБАВЕЦ ВЕДНАГА СЕ СЕЩАШ ЗА ДРУГОТО Peace

# 664

Лека нощ!

# 665
Момичета не издържах на любопитството и пуснах следващата серия в you tube оказва се, че Мелек е била също в дома за сираци и на едно легло директорката, Езел и Есмер си бъбрят нещо за малкото бебе. #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 А тоз Алито май като са го оперирали заедно с тумора са му махнали и мозъка, че да предлага брак на Езел.  hahaha hahaha hahaha Есмер май ще спи с Малек  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

п.с сега гледах бебето е било момче и по - късно се откриват.

Joy Joy Joy Joy JoyJoy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 07:01 от anna mari miller

# 666
  • Варна
Добро утро момичета.  smile3525 smile3525 smile3525

# 667
Сигурно  в някоя от темите сте го объждали, бихте ли ми писали , колко наши серии е филма.

# 668
Добро утро къзлар Hug

Да ви е сладко Hug

МОля да плеснем на първа страница колко серии е филма, за да не се налага да го повтарямве постоянно.
Мika9 горното не бива да те засяга , не си длъжна да изчетеш всичките теми Hug Сериала е 49 БГ серии.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 09:52 от Chili

# 669
Здравейте момичета.Chil-  bouquet за закуската,че и пресата на масата.Мацки как са бабките? Не се ли уморихте от това пренасяне,и наблягайте на мекичките да не ми се увредите нещо.
 smile3525 newsm51-за поетесите и за снимките.

# 670
  • София
Добро утро мацки  bouquet
мерсаж за закуската  bouquet Hug
требва силицци да се събират, щом и бабки ще се мъкнат, значи двойни дози Joy Joy Joy
Момичета не издържах на любопитството и пуснах следващата серия в you tube оказва се, че Мелек е била също в дома за сираци и на едно легло директорката, Езел и Есмер си бъбрят нещо за малкото бебе. #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 А тоз Алито май като са го оперирали заедно с тумора са му махнали и мозъка, че да предлага брак на Езел.  hahaha hahaha hahaha Есмер май ще спи с Малек  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

п.с сега гледах бебето е било момче и по - късно се откриват.

ся остава да кажеш че са показали и нещо повече от китка или лакът и ше се фърля у музиката hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy JoyJoy Joy Joy Joy Joy Joy

# 671
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ПЛЬОС.....тукя!!! Добро утро Есмерситкииии!!!!
Желая Ви приятен уйкенд !!!!!  Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet
П.С Милър, нещо си се объркала с Мелек.....бебето от сиропиталището е друг герой който още не се е появил!!!! bowuu bowuu bowuu

# 672
Еее видеях я тая баба....ми тя на Инджито бе....явно са им кът бабите Thinking

Ох дребния се опитва да набута всичката посуда в мивката за 2-ри път днес, а колко време има докато заспии....какво ли още ще измисли ooooh! Искаааам 1 чааааас свободен да си изгледам серията от вчеееераааа!
Желаещи да им го харижа  за час? Срещу заплащане Ъфкорс Crazy

# 673
Момичета да сте живи и здрави, че ви има. Дайте малко ББКажете Есмер ще се ожени ли за Мелек. Не ми стана ясно Езел и Али женени ли са. Кога ще научи Есмел, че сина е негов.

Ох аз май всичко искам да знам .

# 674
Добро утро и от мен.Чак сега изгледах вчерашната серия.Колко тъжно.Ама нали Али и Езел не са женени,той какво толкова се дразни.Май става още по-голямо леке от преди.Вместо да е благодарен за всичко,което направиха за него,  злобарчето даже се дразни от това.Тоя вече ме побърква окончателно.Едвам го изтрайвам.Някои хора не искат да разберат ,че няма любов насила.Тоя израз го взех назаем,сетете се от кой друг любим филм.
Приятен уикенд на всички.

Общи условия

Активация на акаунт