Отопление с парно или на ток?!

• 8 940
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
аз бях доста против парното, но моя мъж настоя и сега съм доволна, че имаме парно, защото когато става въпрос за деца това е  най-удачния вариант. не мога да ги спра да ходят из цялата къща и навсякъде е една температурата. с локално парно сме. и въпреки това във всекидневните помещения имаме и климатици, които освен че топлят в ранните часове, когато парното е вече поизстинало, охлаждат през лятото.

# 46
На ток сме,но ако имаше вариант парно щях да го предпочета Peace

# 47
  • София /Абсурдистан
Парното е изгодно само ако всички във входа го ползват и няма апартаменти с изключени радиатори, а също и когато не се краде, иначе излиза много скъпо, както е при нас. С неразбрани съседи няма оправия.
Ползвам си климатици и конвектори, имам цялостно саниране на жилището, излиза ми много по-евтино от парното, равномерно топло е навсякъде в къщи, поддържам целогодишно 24-5 градуса навсякъде.

# 48
  • Пловдив
Да побутна темата малко....  Mr. Green
Смятаме с мъжа ми да си правим парно с котел на твърдо гориво! Апартаментът ни е доста голям - 150кв. и няма да можем във всички стаи да сложим радиатори и си мислим първоначално да сложим в предната част на апартамента. Възможно ли е на следващ етап да се свържат още радиатори. Фирмите, които правят парно, предлагат ли да направят проект относно колко радиатора в стая? Та неща от сорта ме интересуват.  Simple Smile
Колко излиза парното за да кажем 60-70кв.?

# 49
  • София
Преди ползвахме само парно сега сме на парно и климатици.

# 50
Ние сме на парно държа го на 5.Обичам да ми е топличко.В стаите в 25-27 градуса.Стаите са 6-230 квадрата.Сметката плаща мъжа ми

Общи условия

Активация на акаунт