Отопление с парно или на ток?!

• 8 946
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
Парно, на газ.

# 31
На ток.

# 32
  • Ямбол
От миналата година - парно на газ. До преди това-климатици. Миналата зима плащахме за газ толкова, колкото за ток по-миналата, а отопляваме апартамент 100кв.м. (преди 64кв.м.)

# 33
Локално парно на дърва

# 34
  • плевен
  newsm10 на климатици с ток парното не ми го хвалете това от ТЕЦ а

И аз съм ЗА  Peace

# 35
 Laughing Хахаха , и какво му е на парното от теца?

# 36
  • плевен
Laughing Хахаха , и какво му е на парното от теца?

Ха нищо му няма,само дето сметките за Тец-а специално за нашето жилище бяха двойно по-големи отколкото за ток и стояхме на студено,защото входа првече икономии и го спираха от абонатното.Иначе нищо му няма  Laughing

# 37
Категорично парно. Независимо дали е локална инсталация /на газ, течно гориво или друго/ или е от ТЕЦ. Но, каквото и отопление да се избере, ако човек иска денонощно да му е достатъчно и еднакво топло навсякъде в жилището, все едно ще му е скъпо. Евтино отопление няма.
А за твърдо гориво направо не ми се мисли - пред тази хамалогия, предпочитам да плащам двойно, но да не се занимавам с риене на сгур.

# 38
На ток  Peace

# 39
  • Sofia
На ток се отопляваме. Равномерно топло ни е в целият апартамент.

# 40
  • София
parnoto e strahotno, topli navsqkade ravnomerno, dori v koridora. za 62 kvadrata - 550lv smetka za cqlata godina + toplata voda. 24 gradusa v spalnqta ne padat. stara tuhla, bez izolacia, s pvc dograma. 50 lv mese4no i zima, i lqto. na ravni mese4ni vnoski. 23 god sam bila na tok i znam kakvo e - ogromni smetki, a stoi6 na studa. s parnoto takova ne6to nqma - to topli 4udesno, a i toplinkata nqkak si e druga, kogato ne trqbva da zatvarq6 vratite sled sebe si, za da ne izbqga zai4eto  Laughing 150 lv smetka za tok za 1 staq s akumulira6ta, koqto ve4er ve4e izstiva. ne zvu4i dovre - v koridora stud, a v kuhnqta edna 4iniq ne smee6 da izmiee6 i para ti izliza ot ustata. 500 lv parno na gas za 100kvadratov apartament, panel s vun6na izolacia i pvc- 5 stotaka na mecec - 4neto mi padna. na fona na moite 5 stotaka za cqlata godina. po-dobro ot parnoto nqma. e, az NE za6titavam toplofikaciq, te ni doqt kakto si izkat, no 3 edinici parno /40 stotinki/ te toplqt cqla no6t. a za po4ti 40 stotinki duhalkata te topli samo 1 4as. emi ne iskam dori da si pomislqm da se toplq samo s duhalka i 6tom q spra - da mi zamruzne 4eneto #Crazy

# 41
  • София
На ток, с климатици.

# 42
  • София
И ние сме на парно, в нова кооперация. И нашия топломер е на входа на апартамента. Вече два сезона съм много доволна. Около 600лв.  след изравняване за отоплание и топла вода за целия сезон. Живеем в двустаен апартамент. И тъй като тръбите минават в пода има ефект и на поводо отопление на места. 

# 43
  • София
Топлим се на ток. 
Според мен не е добър вариант, по-неудобно и по-скъпо е от парното.

# 44
  • софия
На ток сме,но нямаме друг избор.В нова кооперация сме,в
която няма ТЕЦ.Благодарение на строителите ни,които
изпуснахаа момента за прокопаване на канал за парното,
а сега вече им искат много пари. #Cussing outИначе аз много
искам парно.

Общи условия

Активация на акаунт