Споделете 128

• 26 295
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Абе убеждават ме, че зайците в днешно време не миришели, стига да чистиш и сменяш редовно талаша. Препоръчват ми ароматизиран. То и къщите, където живеят котки миришат, мен не ме дразни.

# 586
Имала съм зайче, доживя до 6 години, но за съжаление не живеят много  TiredНаистина не миришат, ако се грижиш за тях.. Бих си взела и коте ако не бях алергична към тях, но вече си имам куче-порода миролюбив питбул  Flutter.. Голям сладур  Crazy

# 587
На път бях да взема едно форумско коте, сивичко, ама мъжът ми като се запънаааааа. И куче искам, голдън ретривър.
Обаче онзи ден си говорих с майка ми и тя ми каза, че според нея няма да издържа на напрежението да имаме животно у дома, понеже аз обичам да ми е чисто, малко маниакално е моето. И животното ще ме изнерви, понеже са си мърлявки. И не знам какво да правя, така искам една добра топка косми бях написала косма топки Blush

котките са изключително чисти животни, е вярно пускат косми, ама се свиква
аз също много обичам да ми е чисто, обаче свикнах с космите, пък и като се мине с прахосмук и изкарва 5 дни без проблем /моята е порода улична, но пък е изключително рунтава/
дразнеше ме, че ми хвърля силиконовата си тоалетна около боксчето, сега е като извънземно с една затворена тоалетна с филтър да не мирише и да не цапа  Simple Smile
та, не мирише на котка у нас, а и има парфюми за котки, както и ароматизатори за тоалетни
имам и заек - е той си е миризливко, та през три дни сменям изхабения талаш, има ароматизиран талаш  Laughing
сложила съм го в голяма стая и ако не кажа, никой не знае, че има и заек вкъщи

изобщо, мани мъж ти и взимай коте, няма толкова прекрасни същества  Heart Eyes

# 588
  • Boston, MA
Игривото коте порасна и стана дебел, мързелив котараци. Ама пак си го обичаме, нищо че спи повече часове от бебето. Много е топъл и гушкателен.

# 589
  • Кацнала на едно дърво.
Много обичам кучета. И котки харесвам. Но на стари години все по-яко ме удря гнусливост някаква. Като намеря косъм и откачам. Дори собствен.  Laughing Хеле пък чужд. Confused
Светският ми живот тази вечер не се състоя, плюс медийните изяви. Или майка, или медийна звезда, това е положението.  Joy
Влизам само да питам направо:
Защо и с какво Гюлфия (точно пък Гюлфия) дразни толкова хора? Ъ?
 Shocked

# 590
Много хора питахме, отговор не получихме.
Требе да се питат номинаторите й.

# 591
  • Казанлък of all places
С ум и с красота, естествено.

Шшшшт, тихо,че инсталирам един речник.

# 592
===Защо и с какво Гюлфия (точно пък Гюлфия) дразни толкова хора? Ъ?
 Shocked
И аз много се чудих. Останах с впечатление, че Бу я е номинирала поради дребнавост. И хората взеха, че гласуваха за Гюлфия, за да имала и тя някви гласове. Тъпотия.

# 593
  • о`майна лунна нощ е
Защо изобщо се впрягате с тези номинации? И аз си имам 50 гласа. Мои са си  Crossing Arms
Но ми е грозно да чета последните страници от темата за черното злато.

# 594
  • София
Бъркаш нещо, Мишона. Бу мен не ме е номинирВала, освен ако не съм тотално кьорав.
И стига за моята персона, добре си говорехте за кучета, котки и косми. Laughing

# 595
  • Кацнала на едно дърво.
Ма той и Вълка бил дразнител. Брех, брех.  Shocked
А, добре, че не играя този път. Пфуй.
Не мога да се сдържа, ама при толкова прости люде (няма проблем да ги спомена поименно, ама ги забравям - пазя си здравето, съня и нервите) да се сложат тези "дразнители"...
Освен това ми мирише на саморазправа. И аз се подразних оня ден на Франческа, че обяснява на детето си да не гледа турски сериали, защото са ни поробили преди няколко века, ама не бих я номинирала, егати.
Спирам, спирам. Повече няма да се занимавам. Пак пфуй.
П.П. Сега пък в Споделете виждам, че не било добре да си говорим за децата. Не бива и за работата. Не бива за това, за онова. Много обичам да ми обаждат какво да правя. Mr. Green

# 596
От 2 години съм игнорирала номинациите(след като на някои харесвани от мен потребители им лъснаха дупетата).

Имала съм и котка, и куче, но бях див тийн и тогава друг се грижеше за чистотата.

# 597
  • о`майна лунна нощ е
Василиса, в цял пост нито на едно място не споменаваш троловете или дона. Това не е на добро.

# 598
  • Казанлък of all places
А какво ще кажете за прасенце - домашен любимец? От мъничките, като Бейб?
Бащата на моя приятелка има такова, тя ми е разказвала. Е , те живеят в Щатите де. Как си представяте да гушкате нещо прасеобразно? Косми поне няма! Mr. Green

# 599
Има, има косми, как да няма, има си четинка.

И аз мислех, че прасенцата са гладки като бебешко дупе, докато преди няколко години от един хотел в Банско не ми се откри гледка към задния двор на една типична банскалийска къща.

Общи условия

Активация на акаунт