Клуб "Парфюмен ценител" 29 - Най-желаните.....

• 41 096
  • 629
  •   1
Отговори
# 600
  • София
...но Средиземноморските градини са истински буркан с кисели краставички и пръст за мен - предпочитам Нилските определено  Laughing

Имам от 2 години Средиземноморските. В началото ми миришеше главно на смокини и това много ме радваше. Дори се чудех къде ги намирате тези печени чушки, кисели краставици и туршии, но с времето, от внушение ли, не знам, ама и аз взех да го усещам туршиен и имам чувството, че мириша на печени чушки  ooooh!

Какви кисели краставици бре хора? Чисти маслини, домати и риган е за мен - т.е. точно като средиземноморска градинка.

# 601
Здравейте,мацки! Никога не съм си купувала парфюм  от сайт. Кажете от кой сайт да си поръчам,но да съм сигурна,че няма да е менте!
Здравей Lirena. Hug Аз лично бих те посъветвала за най-голяма сигурност, въпреки че едва ли някой ще се наеме да ти гарантира такава, да поръчаш от чуждестранен сайт, например аз съм фен на Ягодата. От българските съм поръчвала от гет и мегашоп и съм доволна, не съм получавала менте. Но зависи и кой точно парфюм искаш да поръчаш и на кой дизайнер. Шанел и Диор не те съветвам, има и други, които винаги поставям под съмнение.

# 602
Карамфил би трябвало да е.

Май си права, не бях търсила превод досега. Не си я спомням много добре - преди години имахме в къщи и майка ми я слагаше в сиропирани сладкиши (в сиропа), ако не се лъжа. Не помня как мирише, но като че ли никога не съм я харесвала. Ще отида до някой магазин да я купя за сравнение.

# 603
  • София
Дами, който иска да тества Галиано-  има го в Екстраваганс.Ще има и официален вносител на парфюма, така че очаквайте го и в други градове Simple Smile .

# 604
  • Варна
Дами, който иска да тества Галиано-  има го в Екстраваганс.Ще има и официален вносител на парфюма, така че очаквайте го и в други градове Simple Smile .

Във Варна се появи в една от веригите преди месец  Peace

# 605
  • София

Във Варна се появи в една от веригите преди месец  Peace

Тук го има в Импулсив (в ЦУМ със сигурност, на Витошка не съм проверявала...)

# 606
  • София
Е, значи съм открила топлата вода  Grinning . Тестерчета са много готини -под формата на ролка - едно мазване и цял ден Галиано.

# 607
  • Варна
Е, значи съм открила топлата вода  Grinning . Тестерчета са много готини -под формата на ролка - едно мазване и цял ден Галиано.

Точно едно такова преди време ми подпали чергата  Laughing

# 608
  • София
Момичета, да сте мяркали Alchimie by Rochas да се продава някъде....?

# 609
  • Варна
Момичета, да сте мяркали Alchimie by Rochas да се продава някъде....?

По магазините няма шанс.
Иначе, заповядай.

Преди време когато аз го търсех и толкова нямаше  Simple Smile

# 610
  • София
Мимс, мерси!   bouquet

Аз имам малко, но не го и харесвам де... Търся го не за мен... Mr. Green

# 611
  • Варна
Мимс, мерси!   bouquet

Аз имам малко, но не го и харесвам де... Търся го не за мен... Mr. Green

Бе то и аз не припадам чак по него, не е мой тип точно.
Така или иначе вечно мой си е  Mr. Green

# 612

Точно едно такова преди време ми подпали чергата  Laughing
A сега пали и моята  hahaha.

# 613
Е, значи съм открила топлата вода  Grinning . Тестерчета са много готини -под формата на ролка - едно мазване и цял ден Галиано.

Точно едно такова преди време ми подпали чергата  Laughing
A сега пали и моята  hahaha.
Моята също се запали от същата тази ролка и после от една проба направо изпуши. Whistling

# 614
  • Варна
Да се похваля и тук.
Получих Prada intense от онзи доста противоречив сайт с име на склад.

Според Фрагрантика съставът е същия като на класическата, но в различна концентрация на съставките. Така е. Онази другата не ми е на сърце, докато тази ми харесва - по-дървесно-кожено ми звучи и пачулито е по-меко. Прилича ми доста на Феланила, долавям точно онази прекрасна нотка на луксозна кожа  Crazy
За първи път имам парфюм с винтидж помпа, предполагам, че докато се нарадвам ще свещенодействам с голямо удоволствие  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт