Клуб "Парфюмен ценител" 29 - Най-желаните.....

• 41 078
  • 629
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Момичета Hug тук дискутирахте повече, Ловли на СДжП, толкова много ли прилича на Нарцисо Родригес?
Нещо като Старлайт и Цветната бомба ли, знам, че повечето от вас ги познават и двата?

Да, нещо такова.
Приличат си, но носил ли си веднъж Нарцисо или Бомбата отчиташ другите като леко нескопосани копия.

# 586
Привет мацки. Не съм писала тук досега, но съм ви чела доста. Искам да ви питам виждали ли сте такъв флакон на Самсара?

# 587
Мимс, имах за кратко Старлайт, сега Бомбата, точно леко нескопосано копие, Бомбата е в пъти по-добра. Исках да знам, дали и другите два е така. Имах такъв спомен от четеното тук. Благодаря ти  bouquet

# 588
  • Варна
Мимс, имах за кратко Старлайт, сега Бомбата, точно леко нескопосано копие, Бомбата е в пъти по-добра. Исках да знам, дали и другите два е така. Имах такъв спомен от четеното тук. Благодаря ти  bouquet

Да, по същия начин усещам и другите два. Въпреки приликата Ловли е по-остър, Нарцисо е мек, елегантен и усещането е за лукс. Абстрахирам се от цените им.

# 589
...но Средиземноморските градини са истински буркан с кисели краставички и пръст за мен - предпочитам Нилските определено  Laughing

Имам от 2 години Средиземноморските. В началото ми миришеше главно на смокини и това много ме радваше. Дори се чудех къде ги намирате тези печени чушки, кисели краставици и туршии, но с времето, от внушение ли, не знам, ама и аз взех да го усещам туршиен и имам чувството, че мириша на печени чушки  ooooh!

# 590
  • София
Миииимс...! Честита Виза! Леле, страхотно, толкова бързо да си я получиш... Hug   bouquet
И аз много я искам, ама като знам колко трябва да я чакам и някак все не я поръчвам... ама тоя месец вече е крайно време... Mr. Green

Кажи сега, не ти ли прилича на Ейнджъл в началото....?

# 591
  • Варна
Здраевйте момичета,
Дали някоя от вас е попадала на аромат на Alfred SUNG ? Много ми допада по описание този Shi: http://www.fragrantica.com/perfume/Alfred-Sung/Shi-1638.html, но ги няма у нас май  newsm78
Моля споделете някакви впечатления  Praynig
Shi  е свеж цветен парфюм, с чудесна трайност при мен. Подходящ за пролет-лято. Мисля, че лесно се харесва, ако изобщо подобни парфюми представляват интерес за теб.

# 592
  • Варна
Миииимс...! Честита Виза! Леле, страхотно, толкова бързо да си я получиш... Hug   bouquet
И аз много я искам, ама като знам колко трябва да я чакам и някак все не я поръчвам... ама тоя месец вече е крайно време... Mr. Green

Кажи сега, не ти ли прилича на Ейнджъл в началото....?

Ноар, мерси  Hug

Всъщност не, не точно на Ейнджъл, по-скоро е една смесица от , и лека препратка към . Всичко това най-ясно усещам в началото и средата, като улегне си пиема в една друга посока, която не мога да идентифицирам с нещо познато  Simple Smile
Прекрасен и много присъствен парфюм, без да е нахален, пожелавам ти го скоро  Hug

Средиземноморските градини всеки път пробвам с идеята да ми замирише на нещо различно от буркан със зимнина - не и не.

# 593
Средиземноморските Градини не ми приличат на печени чушки или туршии.  Приличат ми повече на сладко от смокини с дървесни тонове. Този парфюм ми напомня на Джоу Малоун Dark Amber and Ginger Lily (втория без сладко от смокини), но базите са им доста сходни.

Мимс, честита Виза!

Получих проби от Виза и Герленския Еликсир Фатален Шипър. Мм, Виза--усещам бели цветя на първо мирисане или поне някъде в средните ноти.   Crazy    На мене изобщо не ми мирише на Ейнджъл.

Фаталният Шипър е засега разочарование. В магазина ме порази като нещо безкрайно интересно и секси. Сега просто не разбирам какво съм открила в него. Възможно е в магазина да са били разместени бутилките (точно Еликсирите нямаха надписи), но пък цветовете на сока беше различен, така че, да, него пръсках там  newsm78  

# 594
  • Варна
Pixie, бели цветя във Виза ли? Добре че не ги усещам, защото ги ненавиждам в парфюм, особено ако преобладават. Не харесвам невинното им звучене и в един момент неминуемо на кожата ми се превръщат в долап с мерудии  Laughing

# 595
  • Boston, MA
Много прекрасно ми дойде на Джо Малоун Помегранат Ноар. Поредната плодово-мускусна комбинация, хем много сочна, хем дълбока. Само дето си счупих в банята на пода виалчето с пробата, сега чакам нова. Но то си и плаче за цял флакон.

За сравнение Мюр е Мъск ми стои много близо до кожата и не ме радва толкова. От Артизаните си оставям само смокинята, останалите отиват по разпределение  Grinning. Харесва ми Пасаж Д'Анфер, но според мъжа ми било като гробище  Shocked, няма да рискувам...

# 596
Здравейте,мацки! Никога не съм си купувала парфюм  от сайт. Кажете от кой сайт да си поръчам,но да съм сигурна,че няма да е менте!

# 597
Мимс, може и да не са бели цветята във Виза, но за мене доминират цветя и плодове. Кожата се усеща едва доловима (с въображение) и го прави по-интересен. Засега няма да се превърне в пълна бутилка.  Беше права за Та'иф на Джейн Ормонд. Ако някой иска такъв тип сладка роза, Chloe Eau de Parfum е по-евтин вариант.  

Бубка, Помъгранет Ноар и на мене е любимият от Джоу Малоун, но много помъгранет не усещам в него, реално. Подправките са по-силни поне върху моята кожа и върху мене е сух, не сочен. Нейните одеколони ми харесват много като концепция и на хартия. Моята химия ги изменя, обаче Sad     L'Artisan Mure et musc звучи примамливо, особено ако е близък до аромата на блекбери. Любопитна съм за Ектрим версията.  

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 06:22 от Pixie

# 598
Pixie, тя е по-сладка и плодова, а също и мускуса е по-малко от другия Mure et musc. Не усетих и началните алдехидни нотки,  но от виалче не бях ги забелязала и в първата версия. 
Бубка, аз Пасажа на обществено място избягвам да го нося (е, не винаги), но добре ми се отразява по празници като Бъдне вечер и др. подобни. И за релаксация в къщи.
Аз пък се чудя къде мога да подуша този Cloves - някаква подправка е сигурно, не знам и на български какво е. Подозирам, че точно тя се превръща на моята кожа в нещо неприятно и със силен уклон към тоалетни асоциации. Забелязах го първо в Musk Ravageur,   а сега в много по-лек вариант и в началото на Havana Vanille. Да знаете какво е това?

# 599
Карамфил би трябвало да е.

Общи условия

Активация на акаунт