Отговори
# 270
Несъмнено Брук допринася с много да има интрига, но какви са тези възхищения относно пропадналия й морал?  Shocked
Изобщо имате ли си идея колко смешна и нелепа ситуация си създавате и поддържате?  Shocked
Така като защитавате и оправдавате русата фурия, вие като нея ли правите в истинския живот?  

Недей,няма да получиш смислен отговор.
И аз,като попаднах на темата преди няколко месеца,останах изумена ,че има хора,и то жени , които намират подобен начин на живот за нормален,дори го защитават.И задавах подобни въпроси.Беше ми отговорено ,че те не се отъждествяват с образа на Брук...и подобни.
Но аз и сега все се питам...какъв човек трябва да си ,за да харесваш подобен тип жени ,подобен тип поведение?И как е възможно да харесваш Брук и начина й на живот,а в същото време да твърдиш ,че си коренно различна?
По тая логика би трябвало да означава ,че аз харесвам и одобрявам Тейлър,ама в живота си съм нещо ,което няма нищо общо с нейния образ...Непонятно ми е.

Обикновено човек харесва и приема неща,които съвпадат или са близки до ценностната му система .Едва ли някой ще хареса нещо,което му е противно и не му допада...

Ненна,    Hug  

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 15:19 от Анонимен

# 271
  • София
И всичко беше така изопачено, че думи нямам......свободни интерпретации......на който както му изнася..... Crossing Arms

Аз вече не чакам отговор за изневярата на Дона...

А ти изглежда забравяш,че преди да тръгне за конферецията в Близкия изток,  Тейлър беше написала писмо до Рич, в което си признаваше, но Стефанни го скри. Сега ще ми отговориш,че трябвало веднага след завръщането си и виждайки Брук и Рич  женени, да го направи. Спести си го...не смятам,че това щеше да е най-важното за Тейлър, която страдаше от загуба на паметта, да се втурне да обяснява каво е правила преди ? /за да не изпадам в неточност/ години, при положение, че благоверния й от голямо страдание по нея, се беше захласнал отново по онова недоразумение на природата, запълващо дупки всякакви  ooooh!

Не, не забравям...написа го, даже Стефани ́и намекна, че знае още като се върна, но тя нито попита откъде, нито се поинтерерсува Ридж дали знае, какво мисли, как се е почувствал....дали ако Ридж знаеше за Джеймс, тогава, събитията щяха да са такива каквито последваха - никой не знае...и Ридж не знаеше, нямаше всичката информация, за да може да решава...щом като се върна и реши, че си иска мъжа обратно и чак до съд стигна, значи не е толкова трудно и да си признае за грешката...

Колкото на теб ти стана ясна хронологията...толкова и на мен отговора ти за "мъртвите души"  Peace

Чудесно, значи всичко е наред!

Толкова ли е трудно да се разбере, че някой хора (аз включително) гледаме тази сапунка за забавление и боже мой  Shocked не се отъждествяваме с героите, които харесваме...ужас, иначе може и да стане някое раздво-три-четири-ение на личността.
Краси, ти в живота си като Тейлър ли си?  Shocked

# 272
Мириел, защо тогава се хабиш да ни убеждаваш в правотата на един "измислен" образ?  newsm78

# 273
Мириел, ти пак не си прочела ...
За трети път го пиша с ясното съзнание, че и сега няма да го разбереш.
От морала на Брук и на Тейлър предпочитам този на Тейлър, защото Брук е прекалено развратна за вкуса ми.
В сравнение с Брук Тейлър е светица.
Избирам по-малкото зло.
Това НЕ означава, че съм влюбена в нея, че умирам за нея, че никога няма да подложа на критика нейно действие.
Моля те, моля те, моля те, разбери го този път  Praynig

Лана, ето ти го отговора от предния пост, този път болднат:
Второ, връзката между изневярата на Дона и изневярата на Брук е същата като между изневярата на Рич и изневярата на Брук.
Тоест никаква.

Красимира, има хора, които изповядват по-разкрепостени морални ценности от нас  Hug

# 274
  • Разпиляна във въображението

И аз,като попаднах на темата преди няколко месеца,останах изумена ,че има хора,и то жени , които намират подобен начин на живот за нормален,дори го защитават.И задавах подобни въпроси.Беше ми отговорено ,че те не отъждествяват с образа на Брук...и подобни.
Но аз и сега все се питам...какъв човек трябва да си ,за да харесваш подобен тип жени ,подобен тип поведение?И как е възможно да харесваш Брук и начина й на живот,а в същото време да твърдиш ,че си коренно различна?
По тая логика би трябвало да означава ,че аз харесвам и одобрявам Тейлър,ама в живота си съм нещо ,което няма нищо общо с нейния образ...Непонятно ми е.

Обикновено човек харесва и приема неща,които съвпадат или са близки до ценностната му система .Едва ли някой ще хареса нещо,което му е противно и не му допада...

Смесваш реалността с измислен филм - предполагам, че ще се обградиш с приятелки, които флиртуват с мъжът ти, спят с някой да не умре девствен, двуженки, лъжкини, алкохолички, които убиват в инциденти съпругите на приятелки и се целуват после с тях. УаУ.

Мириел, защо тогава се хабиш да ни убеждаваш в правотата на един "измислен" образ?  newsm78
Брукатака, тя не е перфектна и никой не го твърди, просто не е по-лоша от Тейлър

# 275
Ето тук е проблема:

За някои хора Брук е много по-лоша от Тейлър.

# 276
Второ, връзката между изневярата на Дона и изневярата на Брук е същата като между изневярата на Рич и изневярата на Брук.
Тоест никаква.

пак не си разбрала Wink

# 277
  • София
Тоест никаква.

Аз не питам това  Crossing Arms - питам конкретно какво е направила Дона?

Ето тук е проблема:

За някои хора Брук е много по-лоша от Тейлър.

Ето тук е проблемът:

За някои хора Тейлър е по-лоша от Брук.

# 278
Разбира се, че не съм разбрала!
Има ли изобщо начин според теб аз някога да съм разбрала нещо?
Само вие разбирате всичко.
Амин.
 Joy

Лана, върни се назад и прочети.
Няма да се повтарям.

# 279
Не ме интересува какво си разбрала и НЕ, не е необходимо да се повтаряш.

# 280
  • София
Прочетох - и пак ще попитам в какво се състои изневярата на Дона? Никъде не намирам отговор...

Miriel, днес си unstopable!  Heart Eyes

# 281
Брукатака смятам те за достатъчно интелегентна за да си разбрала "мъртви души" Peace

Да де, тя и хронологията е също толкова ясна и няма нужда от обяснение  Peace

Мислиш ли,че на един възкръснал  след толкова години човек, първата му работа като слезе на летището е да търчи при Рич и да си признава за неща,които дори не се знае дали имат значение за него , след като си е устроил живота с друга. Тейлър не знаеше дали има някакво бъдеще с него, при положение че миналото беше зачеркнато. Доколкото си спомням ходеше дегизирана с перука и очила на пресконференциите на Форестър

# 282
Значи не си прочела внимателно поста, в който описах.
А ми се струва, че прочете, защото дори го коментира  Peace
Ключова дума - Оуен.

# 283
  • София
Всичко съм прочела, знам кой е Оуен - как е изневерила Дона с него? Нали не искаш след време да кажа, че си ме подвела с изопачаване на информацията?

# 284
Краси, ти в живота си като Тейлър ли си?  Shocked
Не знам дали съм като нея...но е много по-близо до моето разбиране за нещата...с всичките  й страхове ,недостатъци,дори и причината да започне да пие...и с отношението й към живота.

А Брук...еми,сори,ама не мога да приема за нормално да се натискам със свекъра си,че и деца да му родя /за мен си е кръвосмешение/, да развалям бракове,да изпадна в ситуация да не знам от кого е детето ми...или да знам ,че с поведението си наранявам детето и умишлено да му причинявам болка...а това,да съблазня зет си ,е направо като фантастика за мен...
Според мен,определено трябва да не си нещо наред с главата ,за да извършиш всичките тия гадости!
А най-отвратителното за мен е ,че тя сама си каза,че винаги е поставяла своите нужди и желания на първо място и по този начин е ощетявала децата си...но въпреки всичко продължава да го прави!
Ако това не е наглост,то си е направо за психиатрична клиника!

Общи условия

Активация на акаунт