Отговори
# 360
С еволюцията на човечеството тенденцията е моралът да се премества от сферата на външно налагания авторитет към сферата на безусловната вътрешна необходимост на здравия душевен живот.

Лелеееей , някой яко е преписвАл  ... мноооооооого си личи Whistling 
А и сам си прави похвални коментари гледам hahaha

Спирам, че ми омръзна с това изтъкване и надцакване!  Mr. Green
Айде стига,  не се излагай повече    ooooh!

щастлива, много добър отговор на Фенския  hahaha Брависимо  Hug

# 361
Пак сте изписали света. Rolling Eyes

# 362
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Честно,голяма забава сте...    Peace

Logan , много ти се отдават напоследък ироничните хрумки... Hug    ,на последните две почти събудих половинката от смях!   Joy

щастлива , не знам доколко си чела Фена,ама ще съм изумена,ако се спре дотука...а не се опита да те "затапи".Това е коронният му номер...   Joy   и си вярва на всичкото отгоре!

# 363
Logan , много ти се отдават напоследък ироничните хрумки... Hug    ,на последните две почти събудих половинката от смях!   Joy

Много ми се отдават, мани мани....Друго си е някой да те накара да си изплюеш кафето върху екрана... Joy Joy Но благодаря, много си мила  Hug

Добро утро и кратък петък ви желая!  bouquet

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 07:37 от Logan

# 364
  • В средата на времето
Добро утро и от мен  bouquet

Тежки размисли сте имали снощи Grinning..пък аз сънувах, как се появява Шефа в темата и трие ли трие.. Joy

# 365
  • София
Тежки размисли сте имали снощи Grinning..пък аз сънувах, как се появява Шефа в темата и трие ли трие.. Joy

Щом ти го сънуваш, не е на добре... Crazy

Интересно, как не гледаш такива предавания, като ДиК е 1:1 с "Цената на истината", но това е друга тема. Ако някой не е клюкарка и си премълчи, автоматически го прави участник в деянието ли? Тогава за Стефани,незнам какви изводи трябва да си направим, при положение,че пази тайните на целия род Форестър, включително и стрелбата на брат срещу брата, бременността на омразната си снаха, убиеца на обичаната си снаха, секса между Тейлър и Джеймс ... Crazy Блейк беше ли съпруг на Тейлър, когато спа с Рич или бяха разделени /въпреки че наистина не си го спомням този момент, но го приемам за вярно, надявам се не е подвеждане/? Тейлър първоначално отказа да продаде акциите ако се сещаш, но в последствие дедо Стив я убеди, което би трябвало да те  радва , като фенка на дъщеря му.  Брук също  първо си прехвърли акциите, но като надуши измамата с масажиста се отказа. Каквото повикало ,такова се обадило  Peace

Не знам защо си мислиш, че можеш да разбереш кой какви интереси има само от писането в една тема...но това е друга тема.
А пък ако не успяваш да си направиш изводите за Стефани - с радост някой ще ти помогне, сигурна съм. Но не е чак толкова трудно.
Блейк не беше съпруг на Тейлър, когато се появи, тя си дойде разведена - но това какво отношение има към преспиването с него и Ридж един след друг - мислех си, че не е много морално, но явно съм се объркала...но то пък какво ли знам аз за морала.
Не знам каква е връзката между акциите на Тейлър и тези на Брук, от едно време. Ситуациите са коренно различни - но може би ти виждаш някаква. Едва ли ще я споделиш с нас, обаче...

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 08:36 от Lana

# 366
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. Като гледам нищо не съм пропуснала. Щастлива нещо си пише, но вече не ми е интересна. Xylometazolin, миличка, игнорирай я. Тя не говори много по сериала и се опитва да ни въвлече в някакви си нейни си работи. Намерила е тема, в която си има фен, нека се порадва.

В този филм единствените, които имат "морал" (според общопризнаните "норми" Joy) са децата докато не станат достатъчно големи за да лъжат.

# 367
  • Бургас
Форъстър,поста ти е просто в десятката.Браво!Само не знам как ти се занимава.Темата в момента е всичко друго/най-вече видите ли колко сме остроумни/ освен B&B.

# 368

Лелеееей , някой яко е преписвАл  ... мноооооооого си личи Whistling  
Айде стига,  не се излагай повече    ooooh!
щастлива, много добър отговор на Фенския  hahaha Брависимо  Hug
За разлика от някои хора тук аз писах това, което знам.
 Не цитирах чичко Гугъл, нито преписвах какво е казал Кант! Crazy
 Джинджифила, следващия път бъди малко по-проницателна, защото липсващият церебрум  много личи. Hug Mr. Green

Щастлива нещо си пише, но вече не ми е интересна. Xylometazolin, миличка, игнорирай я. Тя не говори много по сериала и се опитва да ни въвлече в някакви си нейни си работи. Намерила е тема, в която си има фен, нека се порадва.

Права си. Бих спорила градивно само, ако опонента срещу мен има знания, от които мога да извлека и аз нещо....

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 10:16 от Xylometazolin

# 369
  • somewhere near the sea
Добро утро

# 370
  • София
Марси, пак да питам, може да не си видяла - имаш ли снимка от вчерашната серия на роклята на Брук?

# 371
  • somewhere near the sea
Бях убедена, че съм я виждала някъде, но се оказа, че там, откъдето ги превеждам я няма. Ще потърся

# 372
Добро утро  Hug

Хайде, дано днес по-лежерно я караме, все пак е петък  Peace
Марсия, много весели снимки   bouquet

Логан, има ли някаква промяна в анкетата  newsm78
Излиза ми, че не съм гласувала  Rolling Eyes

# 373
  • София
Бях убедена, че съм я виждала някъде, но се оказа, че там, откъдето ги превеждам я няма. Ще потърся

Не се занимавай в такъв случай - не е важно  Wink И аз гледах на няколко места, но няма читава снимка, да се вижда...благодаря все пак!

# 374
  • somewhere near the sea

Общи условия

Активация на акаунт