Отговори
# 150
Знаех си аз,че ще им трябва палат за харема....менкат си ги както си искат!   Joy

Ей, очите ви са само У секс-прегрешенията на Брук.
 Аз не знам да е подсъдимо, че си преспала с двама трима, па макар и от едно семейство. Ама да убиеш човек, щото си карал колата си след алкохолен запой си е престъпление.

Двама-трима-четирима...по няколко пъти.Да не говорим ,че половината бяха женени,когато си играеше на съблазнителка с тях...
Това поне вече е минало и стана ясно ,че не е било точно "алкохолен запой",както ви се искаше ...та и 100 пъти да го повториш,ефекта не се получава....    Laughing

# 151
Моля, моля  Sunglasses
Лошото е, че през половината дни от седмицата съм на лекции точно като го дават, а няма повторение, но наваксвам със сюжетната линия в останалата половина  Laughing
То пък едни епизоди - 7 минути с 30 секунди реклами по средата  ooooh!
2 минути се гледат, 3 минути цъкат с език, 1 минута си говорят и половин минута стартова и завършваща песен  Laughing

# 152
Добре деее, стоя и се чудя (и бира пия  Rolling Eyes), защо тъй наскочихте срещу Щастливка?
Тъй де, донякъде разбирам защо, в поста й има доста неща, дето няма как да ви се понравят (аз бих ги нарекла истини де  Laughing)
Ама имам предвид, защо я карате да ви оправдава някакви действия на Тейлър и да ви се обяснява що е тва морал, като тя не каза, че е върл Тейлър-фен, а просто, че не понася баа Брукасита, че я намира за (оназ звучна думичка с к), че не може по никакъв начин да разбере това поведеие и т.н., да не й преразказвам поста (не за друго, ами няма да го напиша така добре).
Т.е. това, че не понася тип поведение като Брукиното, значи ли, че непременно трябва да е върла ТейлАрка, та да искате обяснения и оправдяния от нея за поведението на Тейлър  newsm78
Стоя си тук и се чудя  Laughing

П.С. Мен слабо ме вълнува, че Шаври спи с Ничо, защо да ми бърка в очите? Нали са женени все пак, да си се търкалят колкото си щат и Ничо да се радва, че скоро баа Брук ще отпраши към следващата сватба и следващия жених  Mr. Green

# 153
Нена, за тях значи  Laughing
Явно ми приписаха ролята на Тейлърова адвокатка  bowuu
Иначе е кристално ясно, че поста ми не се хареса на някои .... в крайна сметка се обявявам против ценности, които те тайно или явно споделят  Rolling Eyes

Не разбрах за морала от коя философска школа ще го разглеждаме дали е субективен или не?  Laughing

Иначе е ясно, че за Брук има само Рич - всички други братя, бащи, зетьове са временна спирка  Mr. Green
Ама защо не може да се пази чиста и свята за Рич, а ще се престарава в усъвършенстването на сексуалните техники?  newsm78
Сигурно иска да бъде истинска тригрица за Рич  newsm47

# 154
Брук-Изида,Лана,Мириел,Фена,Брукзащита,Хсилометазолин,Духи-пухи,Тормозилка,Марго, Ина,Логан,Милиан,Уоманитка,

Тейлър-Марсия,Брукатака,Ненна,Нан,Щастлива,Краси.мира,Джинджари,Сузи,Хастар,Мимето11, Лебедуна,Берина,

Дано сега е пълен списъка...та Фена да миряса...   Joy

П.С. Мен слабо ме вълнува, че Шаври спи с Ничо, защо да ми бърка в очите? Нали са женени все пак, да си се търкалят колкото си щат и Ничо да се радва, че скоро баа Брук ще отпраши към следващата сватба и следващия жених  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo  като прочетох това и си представих Брук,яхнала метлата как лети към хоризонта...
щастлива , причислих те към Тейлър-тима...не знам дали е точно...но постовете ти са истинска наслада за очите!   Peace

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 00:14 от Анонимен

# 155
Краси, сега пък Берина си изпуснала

# 156
  • В средата на времето
Брук-Изида,Лана,Мириел,Фена,Брукзащита,Хсилометазолин,Духи-пухи,Тормозилка,Марго,Ина,

..драсни още Лоугън, Милиан и Уоманитка тук Grinning

# 157
При такова деление със сигурност не съм при фенките на Брук, така че остава другия отбор, да.

# 158
Дано сега е пълен списъка...та Фена да миряса...   Joy

Краси, как ще миряса, като не е на първо място в списъка   Joy

# 159
  • Разпиляна във въображението
Отбор Тейлърки - основно дрън-дрън чета и не знам за какъв достоверен източник говорите Whistling

Щастливка първо скочи срещу Лана и то напълно незаслужено, но очевидно не е разбрала какво се има предвид "мъртви души".

Наскочихме и защото "морала" според вас и по отношение на Тейлър изобщо не е обективен.

И да - Дарла умря защото Тейлър, пийнала я блъсна. Нещастен случай, но точно тя я блъсна. И ми е интересно, но не ми отговаряйте, ако бяхте на мястото на Торн дали щяхте да оправдаете бедния шофьор и да утешавате. Оттук мили мой смятам, че просто оправдавате Тейлър до дупка без капка обективност.

# 160
Мириел, той Торн сам ще я оправдае, не е нужно ние да го правим от негово име  Peace

# 161
Мириел, ние с Лана имаме стари сметки да оправяме, не пиши ако не знаеш за какво иде реч  Laughing
Също така, нека правим разлика между съзнателно и несъзнателно деяние.
Защото ако Брук е скачала от креват в креват като пчеличка в пияно състояние, щеше да я съдя по-леко.
Въпреки че с нейната честота на "опрашване" и всеки път да е пияна, няма извинение  Naughty

Чакам Лана да ми обясни защо ме оприличи с "мъртва душа" и кое точно от книгата на Гогол (от където предполагам е взела словосъчетанието) е видяла в мен  Wink
Но съм 100% сигурна, че ще подкара в същия си стил на избягване на неудобните въпроси и отговарянето им.

Уточнение: Мириел, ако си коректна, ще забележиш, че Лана ми привлече вниманието като ме нарече "мъртва душа" (с кавички), аз досега само кротко си четях.

# 162
  • Разпиляна във въображението
Да, имате какво да си казвате, но "мъртвата ти душа" няма нищо общо с Гогол. Лана ще ти обясни наистина.

Щастлива, не смятам, че дори и да е била пияна би опростила нещо на Брук има два примера, но хайде да не се връщаме назад.

Нена, Торн ще го направи, като на филм наистина, и вие ще й простите неволното убийство, като на филм, но в реалността никога не бихте го направили, нали?

Затова нека си останем в сериала и да не съдите защитничките на Брук доколко са морални и какво поведение защитават, защото е смешно вече. Защото предпочитам да защитавам жена, която обича много мъже (последователно, един след друг, Дикън е отвратна постъпка, ужасна е направо), отколкото жена, пияна, която убива човек при нещастен случай. И не започвайте с многото й връзки - това са връзки разхвърляни в 30 годишен живот и на фона на тези години за пренебрежимо малко. Някой от нас сигурно имат повече Wink

# 163
Ох, съвсем се обърках вече  Shocked
Нали за филма говорихме? Или за реалността последно?
Защото аз отговорих за филма, че Торн ще й прости. Ти за реалността ли питаш??
Нали уж нямаше да я намесваме  Rolling Eyes
Ох, вярно се оплетох. Дали е от бирата? Май по-скоро е от нечий пост  Wink

Не разбрах какво стана сега, Тейлър по сметка ли се е оженила и кога го е казала  newsm78

# 164

Нена, Торн ще го направи, като на филм наистина, и вие ще й простите неволното убийство, като на филм, но в реалността никога не бихте го направили, нали?
И ми е интересно, но не ми отговаряйте, ако бяхте на мястото на Торн дали щяхте да оправдаете бедния шофьор и да утешавате.
Честно казано ,мислих по въпроса.И нямам еднозначен отговор,т.е. не знам какво бих направила.
От една страна,ако става въпрос за близък човек,човек от семейството,може би бих била по-снизходителна.Но ако е непознат...може би не бих простила.
Всъщност ,не знам...но едва ли бих могла да се влюбя в човек,причинил ми нещо подобно.
По-напред някой пак беше писал, че сме защитавали Тейлър безотказно.Ами не е съвсем така...
Аз поне писах /а и още някой ,ама не помня кой/, че не толерирам шофирането след употреба на алкохол.Но че ,ако смятам, че детето ми е в опасност,не съм сигурна,че точно в този момент ще се замисля за това...единствената ми мисъл ще бъде как най-бързо да помогна ...

Общи условия

Активация на акаунт