Отговори
# 180
Права е Лана,отдавна съм забелязал,че си една от малкото в темата,които знаят,че думата е "предвид"  bouquet
Е,може пък да не си чела като някои хора много класици и школи/поне не го изтъкваш/,но пък знаеш за "предвид" Crazy
То тва не го пише по книгите на класиците Laughing Laughing
Лана,  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 181

Неннннннннна,може ли да тъ помоля,ако нямаш нищо против,да не си измисляш най-различни никове по мой адрес и така настоятелно да си ги повтаряш.

Може, що да не може  Peace
Както казах, след като не възрази, реших, че няма проблем  Rolling Eyes
Махни ми н-тата и и ще се разберем  Peace

Лана и Щастлива, моля споделете за кое изнасилване говорите? Наистина не се сещам, а ми звучи доста страшно това "поръчково изнасилване"?

# 182
  • София
Лана и Щастлива, моля споделете за кое изнасилване говорите? Наистина не се сещам, а ми звучи доста страшно това "поръчково изнасилване"?

Това е в бъдещето - и не е поръчково, поне не умишлено!

# 183
Ааа, значи ще почакам  Heart Eyes
Мерси  Grinning

# 184

Разглеждаме субективността на  морала според школата на "Напушените сценаристи, които май са преминали на шмрък"  Joy
А те явно са повлияни от любимата фраза на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече!"  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 185
  • Разпиляна във въображението
Мириел, какво общо има тук Рич сега да го намесваш?
Тя и Дона изневери на Ерик, и Ник на Бриджит ... какво общо има това с Тейлър?
Бая станаха изневерите на Брук  Thinking
Да приема ли, че според вас изневерите са част от добрия морал?
Сега и Стефани намеси ...
А Нена и Брукатака ме превариха в отговорите, аз докато постна и всеки път ме спира червеното надписче, че има публикувани постове  Joy

Намесих Рич в аналогична на Брук ситуация - явно трябва да пиша просторно, а смятам че щом сте се хвалани да спорите значи знаете историите.

Намесих Стефани във връзка с "изневярата" на Брук на Ерик, но явно вие сами не следите какво пишете и на какво ви се отговаря. Май ще почвам да слагам цитати на всичко, на което отговарям.

А аз не знам защо намесваш Дона, тя току-що дойде в сериала newsm78

Тя и Тейлър изневери, но вие това го приемате като част от добрия морал Whistling

Щастлива, червения надпис не те спира да публикуваш Wink

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 10:13 от Miriel

# 186
Мириел, бих ти отговорила, но пак не пишеш към кой се обръщаш и току-виж пак излезе, че се намесваме в чужди разговори  Crossing Arms
Така че, само ще си чета и докато не се обърнеш конкретно към мен няма да ти отговарям, защото в противен случай си мисля, че не точно моето мнение те вълнува  Peace

# 187
Мириел, бих ти отговорила, но пак не пишеш към кой се обръщаш и току-виж пак излезе, че се намесваме в чужди разговори  Crossing Arms
Така че, само ще си чета и докато не се обърнеш конкретно към мен няма да ти отговарям, защото в противен случай си мисля, че не точно моето мнение те вълнува  Peace

Взимам си забележка. Сложих цитат на какво отговарям. Вече така ще правя.

# 188
Ех, много красиво...Само младоженецът да беше друг... ooooh!

# 189
Ех, много красиво...Само младоженецът да беше друг... ooooh!

Надявам се малко да остава до разкарването. 10 седмици - много е Wink

# 190
  • somewhere near the sea
Фелиша моли Бриджит да не избързва с решенията, та нали тя обича Ник и винаги е искала да има дете от него.  ylinfant Може би пък това бебе да ги събере. Абортът би бил голяма грешка.
Докато чака на телефона, Хектор си мърмори срещу Шейн. След малко научава, че не е съден за кражба, но има ограничителна заповед в Атланта срещу Шейн.  umnikuu
В стаята си той гледа снимка на Фийби и се чуди дали тя не го харесва. Гледа надолу и се радва на късмета си.
При Фийби идва Хари и тя му разказва за инцидента с Шейн и че той живее у тях.
Брук пие кафе kaffeetrmker_2 , а Ник  се шегува, че този вид упражнения го карат да огладнява много. eat Брук казва че се надява това да не е начин да се отърве от нея, защото би могла да си освободи графика за деня.(е, знаем, де....график...)newsm57   condomuuЛюбовните игри преди всичко!!  261uuВ един момент става дума за Дона....." Впрочем"- казва Ник- "как е тя и този...как му беше името...Не че ме интересува." finger
Когато Ник излиза Брук пита сестра си:"Какво стана между теб и Ридж? И по-добре отговорът да е :"Нищо". Rage
Шейн наблюдава Хари и Фийби. Тя усеща, че Хари има проблем с това, че Шейн ще живее у тях. Той пък се преструва, че не може да си намери обезболяващите и вика Фийби да дойде при него. След това забелязва хапчетата на шкафчето и ги захвърля под леглото. Намества се да я чака със самодоволна усмивка. tooth
Бриджит казва на Фелиша, че няма да прави аборт. Никога не би могла да направи такова нещо на дете от Ник. Но и не би отнела съпруга на майка си. Фелиша я пита какво ще обяснява когато започне да й личи- че й е подарък от дядо Коледа ли?  no Явно не изглежда Бриджит да има реалистичен план. Бриджит отговаря, че единственото, което знае е, че няма да постъпи като майка й с Дикан. no
 Дона й казва, че Ридж все още е в Европа, останал е , за да е по-дълго със Стефи. После пита как са тя и Ник. Брук я уверява, че всичко е прекрасно. thumbsup
Шейн прави комплименти на Фийби, тя се чувства неудобно, затова му казва да си почива и слиза долу. „Няма да стане веднага, но трябва да стане”-казва си Шейн и е предоволен от себе си. Моли я да остане при него, защото знае, че тя иска да се върне при Хари.
Появява се Хектор, който се нахвърля с обиди срещу него, мислейки го за Шейн. Хектор се извинява на Хари, че все още не може да го познава по гласа. Хари се представя, казва, че е приятел на Фийби и живее на яхтата на Ник.  smile3548
Брук притиска Дона да й каже какви са й отношенията с Ридж."Знам, че си го преследвала през цяла Европа". Дона отговаря, че все още не са спали заедно, не че тя не е искала, но така се е получило.  Heart EyesДона споделя, че иска да направи собствени спомени с Ридж. Никога не е била омъжена, винаги е чувствала, че нещо й е липсвало. Брук я прекъсва: ”Я чакай малко, аз съм тази с невероятната любовна история с Ридж, не ти”. Дона знае това, но нали сега е омъжена за Ник? Брук казва, че тя и Ник са работили по техните проблеми и връзката им е по-силна от всякога. И Ник никога няма да я разочарова както Ридж (е-еее, докога ще ни го набиват?) Дона се надява в такъв случай  сестра й да няма нищо против тя да се опита да изгради бъдеще с Ридж.  smile3523
Докато Шейн си лежи в леглото и се усмихва на мечтите си за Фийби, Хектор й казва, че е направил проверка  за него в Атланта. Задържан е за кражба тук в Л.А., а има и ограничителна заповед там. Дава й факса и я моли да го прочете, преди да каже, че е много приятен млад човек. В този момент Шейн слиза и вижда какво й дава Хектор.smile3528
Докато Брук говори с Дона, в стаята е влязла Бриджит. Казва на майка си, че не може да замине в този момент за Африка, защото е направила нещо. Втрещена, Брук пита какво е то. Бриджит започва с това, че цени тяхното приятелство и не би искала никога да я види наранена. ”Какво се опитваш да ми кажеш?”-настръхва Брук.  af Бриджит простенва, че очаква майка й да й прости някога. „Какво е то, Бриджит? newsm66 Какво си направила?”  33uu
Бриджит отговаря, че тя се срамува от себе си и най-вече от майка си. newsm77
Хектор се опитва да убеди Фийби да прочете факса. Шейн идва отзад, изтръгва листа и казва, че тя няма нужда от слепия частен детектив.  smile3530
Докато Бриджит се чуди какво да каже и е на стъпка да си признае, в стаята влиза Ник. Брук му казва, че дъщеря й е решила да не заминава за Африка.  nonoТой казва, че е минал през свещеник и го е извикал, за да повторят своите обети. married Първият път са сключили граждански брак, сега иска да го повторят пред свещеник. bishop
Шейн обяснява, че е нямал пари да си плаща вноските в съюза на дърводелците. А кражбата е била малка-само един сандвич.  eatВъзмутен е, че Хектор го подлага на разпит. Той отговря, че ако има отговори на всички въпроси, не значи, че са истина. amiiii
Фелиша вижда Бриджит да гледа тъжно церемонията и разбира, че не е казала на майка си нищо.smile3505
Церемонията започва. Следват красиви думи. (откъде ги копаят всеки път ) book
Шейн разказва сърцераздирателна история за себе си, която трогва Фийби. Хектор отново се обажда по телефона и иска да бъде проверена историята на Шейн. newsm61
Ник е изненадан да види Бриджит в къщата.  ScreamКазва й, че наистина са постъпили зле и не трябва да споменават, че са спали заедно.”Значи всичко за теб се нарежда?”-саркастично отбелязва Бриджит.  dancingТой заявява, че всеки трябва да се грижи за бъдещето си.  balloonТя го поглежда в очите:”Аз съм бременна.  preggo И да, детето е от теб” newsm07

# 191

В ДиК предстои:

Шейн кани Фийби на вечеря, тя приема. Хектор ги подслушва, решава да помоли свой приятел да провери историята на Шейн.
Ник се страхува, че Брук ще сложи край на брака им, щом научи за бременността на Бриджет.
На сбирката на анонимните алкохолици Тейлър получава отличие за това, че не е пила вече 60 дни. Тя благодари на Торн за помощта. Той пък признава, че е изненадан от себе си колко скоро след смъртта на Дарла се е влюбил отново.
Шейн спира колата на магистралата и смайва Фийби , като казва, че той е бил бездомникът, когото е срещнала в нощта на смъртта на Дарла, и е свидетел на инцидента.
Тейлър и Торн се целуват и танцуват. Той иска да кажат на семейството и най- вече на Рич за връзката им. Тейлър се колебае.
Хектор разбира, че Шейн знае истината за смъртта на Дарла. Тръгва да търси Фийби с такси. Хари се присъединява към него.
Когато двамата мъже намират двойката, Хари измъква Шейн от колата и започва да го удря. Фийби го моли да престане.
Тейлър решава да каже истината на Торн.
Фийби занася закуска на Шейн на басейна, той я уверява, че ще запази тайната. Тя обаче не разбира защо се е престорил на градинар, за да се сближи с нея.
Ник се надява, че няма да загуби Брук, защото тя не е обикновена жена, и е способна да прояви разбиране. Бриджет пък си спомня как е загубила Никол и се зарича, че това няма да се повтори.
Джаки казва на Брук, че няма търпение да стане баба. Брук отговаря, че с Ник не планират деца.
Опитът на Ник да съобщи на Брук за бременноста на Бриджет е осуетен от Дона, която моли Брук да ́и помогне да избере нощница за първата си нощ с Рич. Ник кани Брук после да дойде на лодката.
Стефани намира снимките на Дона за безвкусни. Дона обаче изтъква, че продажбите се повишават.
Лекарката на Бриджет я вика в кабинета си и ́и съобщава, че бременността ́и е по- напреднала, отколкото са предполагали. Това означава, че бащата на бебето може би е Данте. Разтревожена, че може да съсипе брака на Ник без причина, Бриджет иска изследване с ултразвук, за да разбере кой е бащата.
В същото време Ник съобщава на Брук новината за бременността на Бриджет
Бриджет се убеждава, че Ник не е бащата на бебето, и веднага се опитва да се свърже с него, но не успява и му оставя съобщение.
Брук си изпуска нервите и удря Ник, отказва да слуша обясненията му. В гнева си го блъска във водата. Хвърля му спасителен пояс и се връща на брега.

По- нататък: Торн предлага брак на Тейлър, тя му признава, че е блъснала Дарла.

Марсиа   bouquet

# 192
Мириел, бих ти отговорила, но пак не пишеш към кой се обръщаш и току-виж пак излезе, че се намесваме в чужди разговори  Crossing Arms
Така че, само ще си чета и докато не се обърнеш конкретно към мен няма да ти отговарям, защото в противен случай си мисля, че не точно моето мнение те вълнува  Peace

Множественото число предполага,че се обръща към всички, но пък де да знам...може да говори и в учтива форма на Щастлива  Mr. Green

По отношение на списъците, май невписаните го взеха по-насериозно, даже отделен клуб си учредиха, доколкото си спомням /Уоманитка, а впоследствие и Марго се присъедини към нея/, така че майтапа е за едни, а за други е истина Peace

Шейн дразни много  Sick Видяхте ли Брук каква физиономия направи като разбра,че Бриджет няма да заминава за Африка, жегна я под лъжичката. А за забележките към Дона, как търчала след Рич в Европа, просто не ми се говори. Ама и двете /Дона и Бриджет/ може ли пък в един ден да я сюрпризират така, ще се поболее жената...добре че Ник й оправи настроението за кратко  Laughing

# 193
Брук-Изида,Лана,Мириел,Фена,Брукзащита,Хсилометазолин,Духи-пухи,Тормозилка,Марго, Ина,Логан,Милиан,Уоманитка,

Хахаха, то вярно че ника ми е тъпичък, но пък така преиначен става още по-смешен  hahaha   Joy Joy

Явно последната серия е била посветена на детективските напъни на СуперХектор, който макар и сляп не остава бездеен  smile3519 Само едно не разбрах - той намрази Шейн още в началото, преди да разбере че знае за инцидента. Защо така? А ето срещу Хари няма нищо против...  newsm78
И двамата проявяват внимание към Фийби, не към Тейлър, така че едва ли е от ревност  newsm78

П.П. Щастлива, радвам се когато в темата има повече хора, това е приятно, но думата морал и онази с "к", която си употребила два пъти не звучат добре от устата (или клавиатурата) на една дама. Не искам да правя забележки или да започвам безмислев спор, просто никога не ми е било приятно да се обезобразява така хубавия ни език  Peace Можем да спорим и без да ставаме цинични и пошли  Peace

# 194
Ох, тоя Хекторисимо е много зле. Как скочи на Харито. Joy
Бриджит ме дразни вече с драмите, които прави. Точно повтаря номерата на майка си. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт