Отговори
# 225
Аууууу, страшни сте  ooooh!
Щом има списъци... и се включват и "мъртви души", "съживили" се такива и почиващи при шейха... моля да включите и "духовете"  bowuu Пояснявам за "духове" - такива, които четем, но не пишем. Аз съм "духче" в този смисъл... само да не се засегне някой сега  Crazy

справка:
margo**, nikolet70, korint, daridaridari (+ 5 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.   bouquet

Както каза някой (извинявам се, че не помня кой): от списъците се впечатлиха повече тези, които не са в тях  Peace

# 226
Ситуацията направо стана "Шепот от отвъдното".  Joy

# 227
Мириел, ама че смешно извинение  Laughing
Какво да кажа сега ...  Laughing
"Аз написах за Рич, защото ти написа за Дона"  Joy

Прочети пак.
Първо ти написа следното:
"По същата логика Рич изневеряваше на Тейлър години наред с Брук"
На което аз отговорих:
"Мириел, какво общо има тук Рич сега да го намесваш?
Тя и Дона изневери на Ерик, и Ник на Бриджит ... какво общо има това с Тейлър?"
На което ти отговаряш:
"И виж кой намеси Рич и тогава ми ги говори. И ти намеси Дона и историята във връзка с ..... нищо. Така че, следи спора."
Аз го следя, ама ти не го следиш  newsm78

Прочетох поста й внимателно, но не видях пояснение защо ме прати да чета класици, ако няма връзка с темата  newsm78
Сигурно само така си го е написала  Tired

Берина, да.
Затова написах "като цяло".

# 228
Аууууу, страшни сте  ooooh!
Щом има списъци... и се включват и "мъртви души", "съживили" се такива и почиващи при шейха... моля да включите и "духовете"  bowuu Пояснявам за "духове" - такива, които четем, но не пишем. Аз съм "духче" в този смисъл... само да не се засегне някой сега  Crazy

справка:
margo**, nikolet70, korint, daridaridari (+ 5 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.   bouquet

Само за уточнение, ти от 5-те скрити или от двамата гости си?  newsm78

# 229
nenna, чуство за хумор ли ти липсва? Нали не мислиш, че аз и другите "духчета" сме очаквали да се видим по списъците? Или някой има по-специални способности?
Ситуацията направо стана "Шепот от отвъдното".  Joy
Joy
Брукатака, от скритите съм  Peace

# 230
То и аз още утре мога да докарам десетина нови лица, които никога не са писали тук, а само четат  Laughing
Те броят ли се?
И защо изобщо има преброяване на пилците?
Защото е есен ли?
 Joy
Или някой си мисли, че ако едната група има с 1 поддръжник повече, то нейната позиция е правилната?  hahaha
Детски истории.
Тук няма правилна и грешна позиция - има различни ценностни системи и различни видове морал!

# 231
nenna, чуство за хумор ли ти липсва? Нали не мислиш, че аз и другите "духчета" сме очаквали да се видим по списъците? Или някой има по-специални способности?
Ситуацията направо стана "Шепот от отвъдното".  Joy
Joy
Брукатака, от скритите съм  Peace

Е, сама/сам разбираш,че няма как да те впишем като не ти знаем ника, защото го криеш, нали?  Peace

# 232

Хич даже и не смятам да се обяснявам на някой дето само си чете скритичко и сега получил прозрение да пише  Crazy

# 233
  • В средата на времето
Или някой има по-специални способности?

На Вашите услуги  pletka  Wink Нарекоха ме, че знам всичко Mr. Green..това си е способност, специална при това Grinning

# 234
  • в света на илюзиите
"Бриджет иска изследване с ултразвук, за да разбере кой е бащата."
Хора тия сценаристи луди ли са, или нас мислят за луди???!!!
Как се разбира това с ултразвук? Или аз съм нещо изостанала  Joy

# 235
Сега ще гледам епизода тук и ще ви пиша какво е станало.
Следва в бяло.

Тейлър се чувства зле, че бебето Джак не реагира на нея като към майка, че не са изградили връзка.
Рич казва, че Ник не е способен да е само с една жена в даден момент, а Брук веднага реагира: Дай да говорим за нашето бъдеще.
Рич я обвинява, че много лесно прощава, но самият той не е убеден, че Шаври е приключила с Ник напълно.
Как грозно му се мазни на Рич, направо ми  Sick
Сега му прави намеци да си направят ново бебе и той, разбира се е готов за "упражнение" Shocked
Няма умора тая фурия, ей.
Тейлър казва на Ник, че всички тези години се състезава с Брук и вече не иска да го прави и обвинява себе си, че неволно е пропуснала да създаде по-здрава връзка с Джак.
И сега за да не обърква живота на малкото, мисли да се оттегли и да остави Брук да го отгледа.
(реклами)
Кейти и Бриджит разговарят.
Кейти се опитва да замаже гафа, иска пак да са приятелки с Бриджит, а последната казва, че не може да предложи рамо за плачене и че обвинява себе си за това, че е осигурила условията Ник и Кейти да се сближат толкова.
(Кейти живееше у Ник и Бриджит)
Рич иска да се ожени за Брук без гости, защото не може да си представи да види на едно място всички, които имат конфликт един с друг - Кейти с Бриджит, Дона с всички Форестърови, Тейлър, Ник ...
Брук прави признание на Рич, че нещо е станало в Биг Беър, а Рич казва: Трябва да направим резервационна система за Биг Беър.
Тейлър е била в Биг Беър и казала на Брук, че иска именно Брук да отгледа малкия Джак.
Рич е  Shocked
Край на епизода.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 13:28 от щастлива

# 236
"Бриджет иска изследване с ултразвук, за да разбере кой е бащата."
Хора тия сценаристи луди ли са, или нас мислят за луди???!!!
Как се разбира това с ултразвук? Или аз съм нещо изостанала  Joy

По датата на термина или евентуалното зачеване

Щастлива, ако позволиш, този твой цитат ще си го сложа в подписа:

"Тук няма правилна и грешна позиция - има различни ценностни системи и различни видове морал!"

# 237
Нели, идеята им е, че на ултразвука ще се види в коя седмица е, а от там тя сама ще се присети кой ще е гордият татко  Peace

# 238

Хич даже и не смятам да се обяснявам на някой дето само си чете скритичко и сега получил прозрение да пише  Crazy
Изяснявам само това - писала съм в доста по-стари теми (ще се въздържа да отговарям на други провокации ).
Или някой има по-специални способности?

На Вашите услуги  pletka  Wink Нарекоха ме, че знам всичко Mr. Green..това си е способност, специална при това Grinning
Драго ми е да се запознаем   bouquet

# 239
На Вашите услуги  pletka  Wink Нарекоха ме, че знам всичко Mr. Green..това си е способност, специална при това Grinning

Желая ценоразпис с предлаганите услуги.  Плащам на ръка, в брой или кеш.  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт