Отговори
# 660
Ето ги два от грешните ти въпроси (и отговори):

"Вярно ли е, че сте се омъжили за първия си съпруг за да можете да си платите образованието? - Да"
Установихме, че няма доказателства за горното, прочети и постовете на Лана.

Установихме, че никой не си спомня или не е гледал, или не му е направило впечатление, а че няма доказателства под формата на клип, или писмено такова - няма, но това не значи, че аз не помня. Не го е казала в прав текст, но има хиляди примери за подобни ситуации, в които се твърди, че нещо е така - само защото някой така го е възприел. Ето например има такъв въпрос: Смятате ли, че Брук излъга за бременността си, когато и Тейлър беше бременна с Томас?
Така че докато не видим ясни доказателства, че не съм права - си е съвсем вярно Simple Smile. Защото и никой не може да даде доказателства за противното, нали? Остават моите същетвуващи спомен срещу несъществуващите на някой друг. Досега рядко се е случвало да не си спомянм нещо вярно, нали?

По втора точка, мисля и децата са наясно, че е грешка в бързината (Мириел каза, че прави и друго нещо).

Тоест, единственото доказателство на отговора на първи въпрос е,че Лана си спомняла серия преди 17 години или че просто останала с такова впечатление  ooooh! Аз пък си спомням обратното...и докато не ми покажете клип в подкрепа  на вашия аргумент считам твърдението за невярно  Peace Лана в кой клас беше като си гледала този епизод? Мириел,  а ти?  Или ползваш като доказателство  беглите спомени на Лана?  newsm78

Чудесно, нали постигнахме споразумение - аз не вярвам, че сее омъжила безкористно, докато не видя доказателсто вза обратното...някак вярвам повече на собствените си уши, и преценка, отколкото на твоята.
Младичка бях, като го гледах, защо? Не си спомням, 14-15 - това как променя нещата?!

За днешната серия, по-късно ще коментирам, не съм гледала още...

Аз пък вярвам повече на себе си, отколкото на теб!  Peace

# 661
  • София
Аз пък вярвам повече на себе си, отколкото на теб!  Peace

OK

# 662
Фелиша и Данте женени ли са в крайна сметка?

# 663
Ерик е казал доста умни неща в тази серия. А Стефка пак манипулира живота на Торн с дежурното оправдание, че е за негово добро  Laughing Как не забеляза, че синовете и са порастнали вече  ooooh!

# 664
Ето го и днешния епизод при нас в бяло:

Рич не вярва, че Тейлър ей така ще даде детето на Брук, а русата се кефи, че Джак плачел като го гушнела Тейлър.
Рич не може да повярва, че Брук се е съгласила, а Брук контрира: "Детето има нужда от майка".
Рич не харесва идеята да се намесва детето на Ник в тяхната връзка и кара Брук да откаже на Тейлър.
В момента Брук изобщо не взима под внимание чувствата на Рич, а гледа само себе си.
Толкова е гнусно как иска да натресе на Рич детето на най-големия му враг и се опитва да му се наложи.
А той просто не иска да отглежда детето на Ник.
"Моето дете крещи за помощ", казва тя на Рич ... как пък това бебе е питало баш за нея  Joy
"Как да заглуша плачещия глас на детето ми, което се чувства изгубено" ... О, Боже  Joy
Рич казва тъжно: "Аз виждам бъдещето, ти виждаш настоящето".
И след това прави признание, че нейното щастие е най-важно за него и я оставя да стане на нейното с много болка в погледа.
Победа за Брук, пак потъпка чувствата на другите и наложи собствените си предпочитания  Sick
Тейлър изпадна в спомени от сватбата с Рич.
Ник, брадясал, се целува с Кейти и я разсъблича.
Край на епизода.

# 665
щастлива ,     bouquet
А всъщност нищо ново...и след сто години Брук ще си е най-важната за себе си и пак ще потъпква чувствата и желанията на другите...И пак ще има времето да помисли какво причинява с постъпките си ,и пак това няма да я спре да наранява хората!

# 666
  • София
Хахахахахха, добре че някои сме гледали наистина какво се случва...и ни е ясно какво значи да си наистина майка на някого, а не да не можеш да обикнеш дете, което си искал и носим 9 месеца и си смятал за твое само, защото има ДНК-то на най-върлия ти враг. И после Брук била гадната, защото иска да се погрижи за нещастното дете, понеже майка му е неспособна да го обича.
Ей, на това му се казва изопачаване...ама истинско!

щастлива ,     bouquet
А всъщност нищо ново...и след сто години Брук ще си е най-важната за себе си и пак ще потъпква чувствата и желанията на другите...И пак ще има времето да помисли какво причинява с постъпките си ,и пак това няма да я спре да наранява хората!

ooooh! Sick

# 667
Уточнявам: Не съм гледала сериите напред , но от това , което пишеш, щастлива ,
за мен е видно обратното: Брук поставя детето си пред мъжа си. Нали това искате да видите?
Кое му е гнусното , не можах да разбера.  newsm78. Че иска да отгледа детето си?
Как е потъпкала пак чувствата на другите?  newsm78. Че не се е съгласила с Рич, който не искал детето й ли?

Все едно.
То друго мнение от вас едва ли ще чуем и видим.

# 668
Абе вие повече осбсъждате преди излъчването на епизода. А след него нищо. hahaha
Къде е избягала Брук, когато е била бременна с Хоуп? newsm78

# 669
Ехооо  Flutter
Да отперна едно въпросче към тези, които гледат в бъдещето: с темпото, с което вървят сериите сега, има ли някой идея, кога ще можем да гледаме тези случки, за които говорихте току-що  newsm78
Дет се вика: Кога ще ги стигнем американците  Laughing
Май при нас дават сега от 2005г. или се лъжа, но пък са по две слети серии  Rolling Eyes
Иначе случката в бяло я прочетох (туй любопитство ще ме погуби), но няма да я коментирам, защото нямам идея нито каква точно е ситуацията, нито какво се е случило междувременно през всичките тези серии със замесените в нея хора  Peace

# 670
Краси.мира, така е - нищо ново за Брук Simple Smile
Тя може само да съсипва животи на хората покрай себе си  Sad
Изтормози Тейлър отвсякъде с това дете - искам го, та искам го, мое си е.
Грам не уважи факта, че Тейлър го износи и роди и че с Ник го имат за свое, докато самата тя уж е с Рич.
Натискаше се на Ник с това дете.
А сега някои смеят да обвинят Тейлър, че не могла да обикне детето, което е родила след всичко, което Брук й причини.
Самата Тейлър си призна пред Ник, че е била твърде притеснена с Брук и нейните претенции към Джак вместо просто да се радва на детето си, докато му обясняваше защо е взела това решение.
Напротив, Лана, Тейлър обича детето безумно много и е готова да пожертва собственото си щастие (да бъде покрай него), в името на щастието на детето, за да не бъде разкъсано на две между биологичната си майка и тази, която го е износила и родила и да се обърква.
Сигурно не си чувала за Соломон и двете майки, които казвали, че са истинската майка на едно дете.
Знаеш ли как Соломон разрешил проблема и разбрал коя е истинската?
При решението на Соломон да посече детето на две половини и да даде по половинка на двете жени, истинската паднала на колене да го моли да не прави така, а да го даде на другата, само и само детето да остане живо.
Аз виждам аналогична ситуация и тук.
Гледай епизодите и виж сама, няма нужда да си фантазираш.

брукзащита, поведението на Брук от днешния епизод се описва само с една дума - изнудване.
И Рич отстъпи за пореден път.

# 671
Сега в БГ дават сериите от 2006 год

Лана, пак объркваш Мириел с твойте интерпретации, току виж детектора й пак запецнал и отчел грешен отговор за верен  Mr. Green

# 672
  • София
Гледаме края на 2006...при добро здраве, ще гледаме сериите, които в момента се въртят в щатите след около 1,5 г.

Е явно си пропуснала серията, в която Тейлър казва, че не може да обикне детето, защото носи гените на Брук...или тази в която Брук твърде изненадана разбра какво е предложил Рик на Тейлър, а именно да даде детето на Брук...и сигурно още не си гледала серията,в която Тейлър с надежда гледа как бебето причинява неприятности на Брук и Ридж...докато Ридж не решава, че не е против да отглежда детето заедно с Брук и Ник...но това е без значение - важното е да се сипе жлъч и отрова, а най-добре неистини.

Гледала съм епизодите - надявай се да си фантазирам...

Лана, пак объркваш Мириел с твойте интерпретации, току виж детектора й пак запецнал и отчел грешен отговор за верен  Mr. Green

Надявай се...Мириел не е глупава и знае кой не си измисля...

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 14:46 от Lana

# 673
  • Разпиляна във въображението
Стефани никога не е била обективна не само към Брук с отрицанието си, така и към Тейлър с обожанието си. Никога не е уважавала личното пространство на другите, независимо с каква емоция е заредена. Както тя сама ще признае след 1-2 дни :"Характер!"  Но спрямо Брук се чувстваше особено пристрастна. Все пак тя се присламчи към мъжа й....(Ей сега гневът ще се стовари отгоре ми Joy)

С болднатото съм напълно съгласна, с останалото не. Брук не се присламчи към съпруга на Стефани, а обратното и това нямаше да се случи ако брака на Стефани е бил перфектен, а той не беше. Не знам какво щеше да стане ако Стефани беше закъсняла отиването си в леглото на Ерик и ги беше сгащила на калъп, все пак Тейлър се беше запътила натам. Но разбира се, повечето грехове на докторката са непризнати, скрити и потулени грехове, затова се изживява като светица. Ето един поздрав от мен

Двуженката танцува на своя съпруг
- двуженството не е ли подсъдимо?

# 674
Рич не може да повярва, че Брук се е съгласила, а Брук контрира: "Детето има нужда от майка".
Рич не харесва идеята да се намесва детето на Ник в тяхната връзка и кара Брук да откаже на Тейлър.В момента Брук изобщо не взима под внимание чувствата на Рич, а гледа само себе си.
Толкова е гнусно как иска да натресе на Рич детето на най-големия му враг и се опитва да му се наложи.
А той просто не иска да отглежда детето на Ник.

Аз казах, не съм гледала , само те прочетох.
Използвала си : Брук се е съгласила ......
Рич иска Брук да откаже на Тейлър.....

Значи , за да се съгласи , на Брук й е предложено .
за да поиска Рич , Брук да откаже на Тейлър , значи това предложение е дошло от Тейлър.
Това разбирам от теб.
Не разбирам за какво изнудване иде реч, но като го гледам , ще разбера така ли е / съмнявам се/.

Общи условия

Активация на акаунт