Има ли някой в моето положение...бебе, което не яде?

• 3 846
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
Ами да ви кажа днес изяде цял банан но му го давах с пръсти и той го хапна.След обяд му направих каша и той като видя лъжицата се мръщи,но аз в момента бях надигнала една чаша с вода и то ме гледа горкото като пия,и взех че му дадох да пие каша от чаша и падна едно яденеее Joy Joy Joyама си изяде всичко.
Така че ще експериментирам Laughing

# 61
Точно така, явно мрази лъжицата. Давай му с ръце да яде само. Аз махнах панела на проходилката и на мястото на табличката  трошах на синът ми, сиренце, месца, питка, корички хляб, банан, ябълка. И така яде, и той имаше период в който отказваше да яде с лъжица, искаше сам с ръце.

# 62
  • София
Ами да ви кажа днес изяде цял банан но му го давах с пръсти и той го хапна.След обяд му направих каша и той като видя лъжицата се мръщи,но аз в момента бях надигнала една чаша с вода и то ме гледа горкото като пия,и взех че му дадох да пие каша от чаша и падна едно яденеее Joy Joy Joyама си изяде всичко.
Така че ще експериментирам Laughing
Grinning Браво! Аз също имах период, в който давах пюре с пръст, не е много практично, но го ядеше, а от лъжицата не искаше.

# 63
Ами и моето дете така не иска да яде, преди ядеше здраво, а сега като види лъжицата се муси, бута, хвърля. Сега му набутвам повече АМ да пие от шише, яде само сладки храни, примерно кисел, плодово пюре, също голям успех е бисквитената каша на Слънчо, обаче за манджи и дума да не става. Явно е период Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт